The particular examinees that study the Pass4sure Oracle 1Z0-055 dumps are achievement associated with highly licensed instructors, dwelling a great lifestyle. Pass4sure has been devoted to build your long term protected and start the Oracle 1Z0-055 Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs examination formulations from the newest updated Pass4sure checks 1Z0-055 test motor. Your goals should come true by start the 1Z0-055 vce with regard to Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs examination through Pass4sure Oracle research manuals simply. Youll not capable of excel your talent in the very first try associated with 1Z0-055 test if you use the some other pathway than Oracle. Oracle Oracle 1Z0-055 pdf provides you with beauty and make you sufficient confident in all of your lifestyle.

2016 Jun 1Z0-055 actual exam

Q51. Your database initialization parameter file has the following entry: 

SEC_MAX_FAILED_LOGIN_ATTEMPTS=3 

Which statement is true regarding this setting? 

A. It is enforced only if the password profile is enabled for the user. 

B. It locks the user account after the specified number of attempts. 

C. It drops the connection after the specified number of login attempts fail for any user. 

D. It drops the connection after the specified number of login attempts fail only for users who have the SYSDBA privilege. 

Answer: C 


Q52. Which two initialization parameters would you set to enable Automatic Shared Memory Management? (Choose two.) 

A. set SHARED_POOL_SIZE to zero 

B. set STATISTICS_LEVEL to BASIC 

C. set SGA_TARGET to a non-zero value 

D. set DB_CACHE_SIZE to a non-zero value 

E. set STATISTICS_LEVEL to TYPICAL or ALL 

Answer: C,E 


Q53. You have three production databases, HRDB, FINDB, and ORGDB, that use the same ASM instance. At the end of the day, while all three production database instances are running, you execute the following command on the ASM instance : 

SQL> shutdown immediate; 

What is the result of executing this command? 

A. The ASM instance is shut down, but the other instances are still running. 

B. It results in an error because other database instances are connected to it. 

C. All the instances, including the ASM instance, are shut down in the IMMEDIATE mode. 

D. HRDB, FINDB, and ORGDB instances are shut down in the ABORT mode and the ASM instance is shut down in the IMMEDIATE mode. 

Answer: B 


Q54. You have three production databases, HRDB, FINDB, and ORGDB, that use the same ASM instance. At the end of the day, while all three production database instances are running, you execute the following command on the ASM instance : 

SQL> shutdown immediate; 

What is the result of executing this command? 

A. The ASM instance is shut down, but the other instances are still running. 

B. It results in an error because other database instances are connected to it. 

C. All the instances, including the ASM instance, are shut down in the IMMEDIATE mode. 

D. HRDB, FINDB, and ORGDB instances are shut down in the ABORT mode and the ASM instance is shut down in the IMMEDIATE mode. 

Answer: B 


Q55. View the following SQL statements: 

Transaction T1 

INSERT INTO hr.regions VALUES (5,'Pole'); 

COMMIT; 

Transaction T2 

UPDATE hr.regions SET region_name='Poles' WHERE region_id = 5; 

COMMIT; 

Transaction T3 

UPDATE hr.regions SET region_name='North and South Poles' WHERE 

region_id = 5; 

You want to back out transaction T2. Which option would you use? 

A. It is possible, but transaction T3 also backs out. 

B. It is possible with the NOCASCADE_FORCE option. 

C. It is possible with the NONCONFLICT_ONLY option. 

D. It is not possible because it has conflicts with transaction T3. 

Answer: B 


certifyforall.com

Improve 1Z0-055 free practice questions:

Q56. Your system has been upgraded from Oracle Database 10g to Oracle Database 11g. You imported SQL Tuning Sets (STS) from the previous version. After changing the OPTIMIZER_FEATURE_ENABLE parameter to 10.2.0.4 and running the SQL Performance Analyzer, you observed performance regression for a few SQL statements. What would you do with these SQL statements? 

A. Set OPTIMIZER_USE_PLAN_BASELINES to FALSE to prevent the use of regressed plans. 

B. Capture the plans from the previous version using STS and then load them into the stored outline. 

C. Capture the plans from the previous version using STS and then load them into SQL Management Base (SMB). 

D. Set OPTIMIZER_CAPTURE_SQL_PLAN_BASELINES to FALSE to prevent the plans from being loaded to the SQL plan baseline. 

Answer: C 


Q57. You issued the following command to mount the DATA disk group in restricted mode: 

ALTER DISKGROUP data MOUNT RESTRICT; 

What is the implication of this command? 

A. A disk in a disk group can be taken offline. 

B. A new disk cannot be added to a disk group. 

C. The client RDBMS instance can access the file as a read-only file. 

D. The client RDBMS instance cannot access the files in the disk group. 

Answer: D 


Q58. Identify the three predefined server-generated alerts. (Choose three.) 

A. Drop User 

B. Tablespace Space Usage 

C. Resumable Session Suspended 

D. Recovery Area Low On Free Space 

E. SYSTEM Tablespace Size Increment 

Answer: B,C,D 


Q59. You are managing an Oracle Database 11g instance with ASM storage. The ASM instance is down. To know the details of the disks in the DATA disk group, you issued the following ASMCMD command:

 ASMCMD> lsdsk -I -d DATA 

Which statement is true regarding the outcome of this command? 

A. The command succeeds but it retrieves only the disk names. 

B. The command produces an error because the ASM instance is down. 

C. The command succeeds but it shows only the status of the ASM instance. 

D. The command succeeds and retrieves information by scanning the disk headers based on an ASM_DISKSTRING value. 

Answer: D 


Q60. On which two database objects can the VERSIONS clause of the Flashback Versions Query be used? (Choose two.) 

A. fixed tables 

B. heap tables 

C. external tables 

D. temporary tables 

E. Index-Organized Tables (IOTs) 

Answer: B,E