Examcollection older Oracle lecturers and also experts can say yes to which Examcollection Oracle 1Z0-053 examination answers and questions are usually nearly proper. The particular move price associated with Oracle Database 11g: Administration II had been nearly 95 percent. Previously mentioned al, were able to show how the 1Z0-053 research supplies made beneficial guide with regard to Oracle applicants. Our 1Z0-053 pdf file well worth the examinees sparing no effort to study. You are able to guess your trunk you will have positive result from the Examcollection Oracle Database 11g: Administration II practice tests.

2016 Jun 1z0-053 books:

Q1. Which client requests to the database can be captured as a part of the workload capture? (Choose all that apply.)

A. flashback query

B. distributed transactions

C. logging in and logging out of sessions

D. all DDL statements having bind variables

E. direct path load of data from external files

Answer: CD


Q2. Which is not a valid locale definition file type?

A. Language

B. Linguistic sort

C. Calendar

D. Territory

E. Character set

Answer: C


Q3. You are using RMAN to backup your ARCHIVELOG mode database. You have enabled control- file autobackups. Which files are not backed up during the RMAN backup?

A. Database Datafiles

B. Database Control Files

C. Online redo logs

D. Archived redo logs

E. The database SPFILE

F. None of the above, all these files are backed up.

Answer: C


Q4. Note the following parameter settings:


Which setting is NOT allowed?

A. ALTER SYSTEM SET DB_CACHE_SIZE=50M;

B. ALTER SYSTEM SET DB_8K_CACHE_SIZE=10M;

C. ALTER SYSTEM SET DB_4K_CACHE_SIZE=10M;

D. ALTER SYSTEM SET DB_16K_CACHE_SIZE=10M;

Answer: B


Q5. View the Exhibit to examine the error obtained during the I/O calibration process.

There are no data files on raw devices. What is the reason for this error? 


A. The DISK_ASYNCH_IO parameter is set to TRUE.

B. The FILESYSTEMIO_OPTIONS parameter is set to NONE.

C. Another session runs the I/O calibration process concurrently.

D. The pending area has not been created before running the I/O calibration process.

Answer: B


certifyforall.com

Improve 1z0-053 latest dumps:

Q6. In your database, the RESULT_CACHE_MODE parameter has been set to MANUAL in the initialization parameter file. You issued the following command:

SQL>SELECT /*+ RESULT_CACHE */ sale_category, sum(sale_amt)

FROM sales

GROUP BY sale_category;

Where would the result of this query be stored?

A. database buffer cache

B. shared pool

C. PGA

D. large pool

Answer: B


Q7. You want to enable automatic PGA memory management in your database. Which setting is required to achieve this?

A. Set MEMORY_TARGET to zero

B. Set the STATISTICS_LEVEL parameter to BASIC

C. Set the WORKAREA_SIZE_POLICY parameter to MANUAL

D. Set the PGA_AGGREGATE_TARGET parameter to nonzero value

Answer: D


Q8. You need to maintain a record of all transactions on some tables for at least three years. Automatic undo management is enabled for the database.

What must you do accomplish this task?

A. Enable supplemental logging for the database.

B. Specify undo retention guarantee for the database

C. Create Flashback Data Archive in the tablespace where the tables are stored.

D. Create Flashback Data Archive and enable Flashback Data Archive for specific tables 

Answer: D


Q9. You have lost all your database control files. To recover them, you are going to use the results of the alter database backup controlfile to trace command. Your datafiles and your online redo logs are all intact. Which of the following is true regarding your recovery?

A. You will need to open the database with the resetlogs command.

B. All you need to do is execute the trace file from SQL*Plus and it will perform the recovery for you.

C. You will use the resetlogs version of the create controlfile command.

D. You will use the noresetlogs version of the create controlfile command.

E. You will use the trace file to create a backup control file, and then you will recover the database with the recover database using backup controlfile command

Answer: D


Q10. What is the result of this command? RMAN> Report need backup days 3;

A. Lists all datafiles created in the last three days that are not backed up.

B. Lists all datafiles not recoverable based on the current retention criteria.

C. Lists all datafiles not backed up in the last three days. The datafile is not recoverable.

D. Lists all datafiles that need to be backed up due to unrecoverable operations.

E. Lists all datafiles not backed up in the last three days. It does not imply that the datafile is not recoverable.

Answer: E