Actualtests is the best choice for you personally to take the actual Oracle Oracle 1Z0-055 certification test. Oracle 1Z0-055 study guide will help you make entire use of each of our 1Z0-055 online mental faculties dumps. You can please take a Oracle sample test before you acquire it and possess an instant access for you to free downloadable Oracle Oracle 1Z0-055 certification practice dumps after purchase! Start right right now by using the 1Z0-055 test motor to look at whether or even not you might have full comprehending of Oracle Oracle certification examination and can create right choice. You will make entire preparation for the Oracle 1Z0-055 exam by simply taking benefit from our most recent Oracle Oracle 1Z0-055 certification exam.

2016 Aug 1Z0-055 free exam

Q171. Which method would you use to undo the changes made by a particular transaction without affecting the changes made by other transactions? 

A. point-in-time recovery 

B. execute the ROLLBACK command with transaction number 

C. flashback the database to before the transaction was committed 

D. determine all the necessary undo SQL statements from FLASHBACK_TRANSACTION_QUERY and use them for recovery 

Answer: D 


Q172. USER_DATA is a nonencrypted tablespace that contains a set of tables with data. You want to convert all existing data in the USER_DATA tablespace and the new data into the encrypted format. Which methods would you use to achieve this? (Choose all that apply.) 

A. Use Data Pump to transfer the existing data to a new encrypted tablespace. 

B. Use ALTER TABLE..MOVE to transfer the existing data to a new encrypted tablespace. 

C. Use CREATE TABLE AS SELECT to transfer the existing data to a new encrypted tablespace. 

D. Enable row movement for each table to be encrypted and then use ALTER TABLESPACE to encrypt the tablespace. 

E. Encrypt the USER_DATA tablespace using the ALTER TABLESPACE statement so that all the data in the tablespace is automatically encrypted. 

Answer: A,B,C 


Q173. Evaluate the following code: 

SQL>VARIABLE task_name VARCHAR2(255); 

SQL>VARIABLE sql_stmt VARCHAR2(4000); 

SQL>BEGIN 

:sql_stmt := 'SELECT COUNT(*) FROM customers 

WHERE cust_state_province =''CA'''

 :task_name := 'MY_QUICKTUNE_TASK'

 DBMS_ADVISOR.QUICK_TUNE(DBMS_ADVISOR.SQLACCESS_ADVISOR, 

:task_name, :sql_stmt);

 END; 

What is the outcome of this block of code? 

A. It creates a task and workload, and executes the task. 

B. It creates a task and workload but does not execute the task. 

C. It produces an error because a template has not been created. 

D. It produces an error because the SQL Tuning Set has not been created. 

Answer: A 


Q174. You are managing an Oracle Database 11g instance. You want to create a duplicate database for testing purpose. What are the prerequisites for performing the active database duplication? (Choose all that apply.) 

A. The source database backup must be copied over the net for test database. 

B. The source database must be run in ARCHIVELOG mode if the database is open. 

C. The source database must be shut down cleanly if the database is in mounted state. 

D. A net service name should be set up and a listener configured with the target as well as the source database. 

Answer: B,C,D 


Q175. Which setting enables the baselines by default in Oracle Database 11g? 

A. setting the STATISTICS_LEVEL parameter to TYPICAL 

B. adding filters to the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) 

C. enabling Automated Maintenance Task using Oracle Enterprise Manager 

D. setting the OPTIMIZER_USE_PENDING_STATISTICS parameter to TRUE 

Answer: A 


certifyforall.com

Renew 1Z0-055 actual exam:

Q176. Which is the source used by Automatic SQL Tuning that runs as part of the AUTOTASK framework? 

A. SQL statements that are part of the AWR baseline only 

B. SQL statements based on the AWR top SQL identification 

C. SQL statements that are part of the available SQL Tuning Set (STS) only 

D. SQL statements that are available in the cursor cache and executed by a user other than SYS 

Answer: B 


Q177. View the Exhibit and examine the output. 

You executed the following command to enable Flashback Data Archive on the 

EXCHANGE_RATE table: 

ALTER TABLE exchange_rate FLASHBACK ARCHIVE; 

What is the outcome of this command? 


A. The table uses the default Flashback Archive. 

B. The Flashback Archive is created on the SYSAUX tablespace. 

C. The Flashback Archive is created on the same tablespace where the tables are stored. 

D. The command generates an error because no Flashback Archive name is specified and there is no default Flashback Archive. 

Answer: D 


Q178. Examine the following PL/SQL block: DECLARE 

my_plans pls_integer; 

BEGIN 

my_plans := DBMS_SPM.LOAD_PLANS_FROM_CURSOR_CACHE (sql_id => ?9twu5t2dn5xd?; 

END; 

Which statement is true about the plan being loaded into the SQL plan baseline by the above command? 

A. It is loaded with the FIXED status. 

B. It is loaded with the ACCEPTED status. 

C. It is not loaded with the ENABLED status. 

D. It is not loaded with the ACCEPTED status. 

Answer: B 


Q179. Evaluate the following block of code: 

BEGIN 

DBMS_NETWORK_ACL_ADMIN.CREATE_ACL ( 

acl => 'mycompany-com-permissions.xml', 

principal => 'ACCT_MGR', 

is_grant => TRUE, 

privilege => 'connect'); 

DBMS_NETWORK_ACL_ADMIN.ASSIGN_ACL (

 acl => 'mycompany-com-permissions.xml',

 host => '*.mycompany.com'); 

END; 

What is the outcome of the above code? 

A. It produces an error because a fully qualified host name needs to be specified. 

B. It produces an error because the range of ports associated with the hosts has not been specified. 

C. It creates an access control list (ACL) with the user ACCT_MGR who gets the CONNECT and RESOLVE privileges. 

D. It creates an access control list (ACL) with the user ACCT_MGR who gets the CONNECT privilege but not the RESOLVE privilege. 

Answer: C 


Q180. What recommendations does the SQL Access Advisor provide for optimizing SQL queries? (Choose all that apply.) 

A. selection of SQL plan baselines 

B. partitioning of tables and indexes 

C. creation of index-organized tables 

D. creation of bitmap, function-based, and B-tree indexes 

E. optimization of materialized views for maximum query usage and fast refresh 

Answer: B,D,E