Want to know Examcollection 1Z0-055 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs certification experience? Study Precise Oracle 1Z0-055 answers to Most recent 1Z0-055 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-055 (Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs) test on your first attempt.

2016 Jul 1Z0-055 test engine

Q191. The SQL Tuning Advisor has been configured with default configurations in your database instance. Which recommendation is automatically implemented without the DBA's intervention after the SQL Tuning Advisor is run as part of the AUTOTASK framework? 

A. statistics recommendations 

B. SQL profile recommendations 

C. index-related recommendations 

D. restructuring of SQL recommendations 

Answer: B 


Q192. Which are the prerequisites for performing flashback transactions on your database? (Choose all that apply.) 

A. Supplemental log must be enabled. 

B. Supplemental log must be enabled for the primary key. 

C. Undo retention guarantee for the database must be configured. 

D. Execute permission on the DBMS_FLASHBACK package must be granted to the user. 

Answer: A,B,D 


Q193. You are managing the APPPROD database that is not using Oracle-managed files. You plan to duplicate this database in the same system with the name DUPDB. You want to create the same directory structure for duplicate database files as of the target database. 

You executed the following RMAN commands: 

RMAN> CONNECT TARGET sys/sys@APPPROD 

RMAN> CONNECT AUXILIARY sys/sys@DUPDB 

RMAN> DUPLICATE TARGET DATABASE 

TO dupdb 

FROM ACTIVE DATABASE 

PASSWORD FILE 

SPILE 

NOFILENAMECHECK; 

What are the implications of this command? 

A. It creates database files for the duplicate database under the Oracle base with a different directory for the duplicate database. 

B. It overwrites data files of the target database because a different location for data files is not mentioned for the duplicate database. 

C. It creates database files for the duplicate database under the same Oracle home as that of the target database with the same directory structure. 

D. It creates database files for the duplicate database under the same Oracle home as that of the target but with a different directory for the duplicate database. 

Answer: B 


Q194. View the Exhibit exhibit1 to examine the series of SQL commands. 

View the Exhibit exhibit2 to examine the plans available in the SQL plan baseline. The baseline in the first row of the Exhibit is created when OPTIMIZER_MODE was set to FIRST_ROWS. 

Which statement is true if the SQL query in exhibit1 is executed again when the value of OPTIMIZER_MODE is set to FIRST_ROWS? 


A. The optimizer uses a new plan because none of the plans in the exhibit2 are fixed plans. 

B. The optimizer uses the plan in the second row of the exhibit2 because it is an accepted plan. 

C. The optimizer uses the plan in the first row of the exhibit2 because it is the latest generated plan. 

D. The optimizer uses the plan in the first row of the exhibit2 because OPTIMIZER_MODE was set to FIRST_ROW during its creation. 

Answer: B 


Q195. You issued the following command on the temporary tablespace LMTEMP in your database: 

SQL>ALTER TABLESPACE lmtemp SHRINK SPACE KEEP 20M; 

Which requirement must be fulfilled for this command to succeed? 

A. The tablespace must be locally managed. 

B. The tablespace must have only one temp file. 

C. The tablespace must be made nondefault and offline. 

D. The tablespace can remain as the default but must have no active sort operations. 

Answer: A 


certifyforall.com

Down to date 1Z0-055 real exam:

Q196. Your organization decided to upgrade the existing Oracle 10g database to Oracle 11g database in a multiprocessor environment. At the end of the upgrade, you observe that the DBA executes the following script: 

SQL> @utlrp.sql 

What is the significance of executing this script? 

A. It performs parallel recompilation of only the stored PL/SQL code. 

B. It performs sequential recompilation of only the stored PL/SQL code. 

C. It performs parallel recompilation of any stored PL/SQL as well as Java code. 

D. It performs sequential recompilation of any stored PL/SQL as well as Java code. 

Answer: C 


Q197. The Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) analysis runs every 60 minutes on your database. Your database is facing a series of interrelated problems over a period of two hours. You need to ensure that the ADDM analysis is run over a time span of two hours in future. What would you do? 

A. Create two custom ADDM tasks. 

B. Modify the AWR snapshot time interval to two hours. 

C. Create a new scheduler window for a time period of two hours. 

D. Modify the Automatic Workload Repository (AWR) snapshot retention period to two hours. 

Answer: B 


Q198. You performed an incomplete recovery and opened the database with the RESETLOGS option. The LOG_ARCHIVE_FORMAT parameter is set to 'ora_%t_%s_%r.log'. Which statement regarding the archived redo log files, created in an earlier incarnation of the database, is true? 

A. The archived redo log files will be overwritten. 

B. The archived redo log files are deleted automatically. 

C. The archived redo log files should be moved to some other location. 

D. The archived redo log files are still maintained because the file names are unique. 

Answer: D 


Q199. Which two are the prerequisites to enable Flashback Data Archive? (Choose two.) 

A. Undo retention guarantee must be enabled. 

B. Database must be running in archivelog mode. 

C. Automatic undo management must be enabled. 

D. The tablespace on which the Flashback Data Archive is created must be managed with Automatic Segment Space Management (ASSM). 

Answer: C,D 


Q200. You performed the RMAN database backup having a backupset key number 231 with the KEEP FOREVER option. After some days, you want to change the status of the database backup and you issued the following command: 

RMAN>CHANGE BACKUPSET 231 NOKEEP; 

What is the implication of this command? 

A. The backup is deleted. 

B. The backup is marked unavailable. 

C. The backup overrides the backup retention policy. 

D. the backup becomes eligible for deletion according to the existing retention policy 

Answer: D