The actual Oracle 1Z0-055 answers and questions are usually updated by the technicians live. You will get the latest simulated examination questions that are in line with the existing Oracle examination. More importantly, the particular update time extended in order to One hundred and eighty nights, displaying that you will have half any seasons time for you to study 1Z0-055 dumps.

2016 Jun 1Z0-055 testing engine

Q111. Which two statements regarding a SQL profile are true? (Choose two.) 

A. It is built by Automatic Tuning Optimizer. 

B. It cannot be stored persistently in the data dictionary. 

C. It can be used by the query optimizer automatically. 

D. It can be created manually by using the CREATE PROFILE command. 

Answer: A,C 


Q112. You perform the following activities during the database upgrade from Oracle Database 10g to Oracle Database 11g: 

1. Capture plans for a SQL workload into a SQL Tuning Set (STS) before upgrade. 

2. Load these plans from the STS into the SQL plan baseline immediately after the upgrade. 

What is the reason for performing these activities? 

A. to minimize plan regression due to the use of a new optimizer version 

B. to completely avoid the use of new plans generated by a new optimizer version 

C. to prevent plan capturing when the SQL statement is executed after the database upgrade 

D. to keep the plan in the plan history so that it can be used when the older version of the optimizer is used 

Answer: A 


Q113. Examine the following PL/SQL block: 

SET SERVEROUTPUT ON 

SET LONG 10000 

DECLARE report clob; 

BEGIN 

report := DBMS_SPM.EVOLVE_SQL_PLAN_BASELINE(); 

DBMS_OUTPUT.PUT_LINE(report); 

END; 

Which statement describes the effect of the execution of the above PL/SQL block? 

A. The plan baselines are verified with the SQL profiles. 

B. All fixed plan baselines are converted into nonfixed plan baselines. 

C. All the nonaccepted SQL profiles are accepted into the plan baseline. 

D. The nonaccepted plans in the SQL Management Base are verified with the existing plan baselines. 

Answer: D 


Q114. Observe the following warning in an RMAN session of your database instance: 

WARNING: new failures were found since last LIST FAILURE command 

Which statement describes the scenario that must have produced this warning? 

A. The CHANGE FAILURE command has detected new failures recorded in the Automatic Diagnostic Repository (ADR). 

B. The VALIDATE DATABASE command has detected new failures recorded in the Automatic Diagnostic Repository (ADR). 

C. The ADVISE FAILURE command has detected new failures recorded in the Automatic Diagnostic Repository (ADR) since the last LIST FAILURE. 

D. The RECOVER command has detected new failures recorded in the Automatic Diagnostic Repository (ADR) since the last LIST FAILURE command was executed. 

Answer: C 


Q115. The application tables owned by the user TEST in a test database need to be exported to the APPS schema in the production database by using Data Pump. Which option of Data Pump Import would you use to accomplish this? 

A. owner 

B. touser 

C. attach 

D. remap_schema 

Answer: D 


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-055 latest exam:

Q116. View the Exhibit to examine the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) tasks. 

You executed the following commands: 

SQL> VAR tname VARCHAR2(60); 

SQL> BEGIN 

:tname := 'my_instance_analysis_mode_task'

 DBMS_ADDM.INSERT_SEGMENT_DIRECTIVE(:tname,'Sg_directive','SCOTT'); 

END; 

Which statement describes the consequence? 


A. The ADDM task is filtered to suppress the Segment Advisor suggestions for the SCOTT schema. 

B. The ADDM task is filtered to produce the Segment Advisor suggestions for the SCOTT schema only. 

C. The PL/SQL block produces an error because the my_instance_analysis_mode_task task has not been reset to its initial state. 

D. All subsequent ADDM tasks including my_instance_analysis_mode_task are filtered to suppress the Segment Advisor suggestions for the SCOTT schema. 

Answer: C 


Q117. You installed Oracle Database 11g and are performing a manual upgrade of the Oracle9i database. As a part of the upgrade process, you execute the following script: 

SQL>@utlu111i.sql 

Which statement about the execution of this script is true? 

A. It must be executed from the Oracle Database 11g environment. 

B. It must be executed only after the SYSAUX tablespace has been created. 

C. It must be executed from the environment of the database that is being upgraded. 

D. It must be executed only after AUTOEXTEND is set to ON for all existing tablespaces. 

E. It must be executed from both the Oracle Database 11g and Oracle Database 9i environments. 

Answer: C 


Q118. You are working on a CATDB database that contains an Oracle Database version 11.1 catalog schema owned by the user RCO11. The INST1 database contains an Oracle Database version 

10.1 catalog schema owned by the user RCAT10. 

You want the RMAN to import metadata for database IDs 1423241 and 1423242, registered in RCAT10, into the recovery catalog owned by RCO11. You also want to deregister them from the catalog after import. 

You executed the following commands to achieve this: 

RMAN> CONNECT CATALOG rco11/password@catdb 

RMAN> IMPORT CATALOG rcat10/oracle@inst1 DBID=1423241,1423242; 

What happens if the RCO11 catalog has scripts with the same name as that of the scripts in RCAT10 catalog? 

A. The scripts in the RCO11 catalog are overwritten. 

B. RMAN renames the local stored scripts in the RCO11 catalog. 

C. The RMAN session in which the command is executed aborts. 

D. RMAN renames the global scripts that are imported from the RCAT10 catalog. 

Answer: D 


Q119. View the Exhibit and examine the Data Pump architecture. 

Identify the numbered components. 


A. 1 - Oracle Loader, 2 - Oracle Data Pump, 3 - Direct Path API 

B. 1 - Oracle Data Pump, 2 - Direct Path API, 3 - Oracle Loader 

C. 1 - Direct Path API, 2 - Oracle Loader, 3 - Oracle Data Pump 

D. 1 - Oracle Loader, 2 - Direct Path API, 3 - Oracle Data Pump 

Answer: A 


Q120. Which three actions are required to configure the Flashback Database? (Choose three.) 

A. set Flash Recovery Area 

B. enable Flashback logging 

C. create FLASHBACK tablespace 

D. start the database in the ARCHIVELOG mode 

E. start the database in the NOARCHIVELOG mode 

Answer: A,B,D