Oracle qualification will be the worlds many well-respected global qualification. Therefore 1Z0-055 is quite necessary for those people who are anxious to enter the This organization. However it is very difficult if you are hectic functioning or researching to pass the Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs check. Examcollection Oracle 1Z0-055 examine guides will allow you to conserving a large amount of period,vitality and resource within the 1Z0-055 check. You can actually deal with this 1Z0-055 check effectively by our own 1Z0-055 pdf and check motor. We are able to keep the product promptly and enable visitors to discover Oracle information very easily. You can also download the Oracle 1Z0-055 pdf test version totally free.

2016 Jun 1Z0-055 exams

Q91. You are in the process of creating a virtual private catalog in your Oracle Database 11g database. The PROD1, PROD2, and PROD3 Oracle Database 10g databases are registered in the base recovery catalog. The database user who owns the base recovery catalog is CATOWNER. CATOWNER executes the following command to grant privileges to a new user VPC1 using Oracle Database 11g RMAN executables: 

RMAN> GRANT CATALOG FOR DATABASE prod1, prod2 TO vpc1; 

Then you issue the following commands: 

RMAN> CONNECT CATALOG vpc1/oracle@catdb; 

RMAN> SQL "EXEC catowner.dbms_rcvcat.create_virtual_catalog;" 

What is the outcome of the above commands? 

A. They execute and create a virtual catalog for pre-Oracle 11g clients. 

B. They produce an error because PROD1 and PROD2 databases belong to the older version. 

C. They produce an error because you need to connect as CATOWNER to execute this packaged procedure. 

D. They produce an error because you need to connect to the target database to execute this packaged procedure. 

Answer: A 


Q92. Your company wants to upgrade the current production database to the RAC environment. To perform testing before migrating to the RAC environment, you performed the workload capture on the production database to record the peak workload. You set up the test RAC database and want to replay the recorded workload on the test machine. Note the following steps that you may require to replay the database workload: 

1) Preprocess the captured workload. 

2) Restart the database in RESTRICTED mode. 

3) Set up the Replay Clients. 

4) Restore the test database to the point when the capture started. 

5) Remap connections. 

Arrange the steps required in the correct sequence to accomplish this task on the test machine. 

A. 2, 1, 5, 3, 4 

B. 1, 2, 4, 5, 3 

C. 1, 4, 5, 3 (2 is not required.) 

D. 1, 2, 4, 5 (3 is not required.) 

E. 1, 4, 3, 5 (2 is not required.) 

Answer: C 


Q93. You set the following parameters in the parameter file and restarted the database: 

MEMORY_MAX_TARGET=0 

MEMORY_TARGET=500M 

PGA_AGGREGATE_TARGET=90M 

SGA_TARGET=270M 

Which two statements are true regarding these parameters after the database instance is restarted? (Choose two.) 

A. The MEMORY_MAX_TARGET parameter is automatically set to 500 MB. 

B. The value of the MEMORY_MAX_TARGET parameter remains zero till it is changed manually. 

C. The PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET parameters are automatically set to zero. 

D. The lower bounds of PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET parameters are set to 90 MB and 270 MB, respectively. 

Answer: A,D 


Q94. You are using Recovery Manager (RMAN) to perform backups. In which three situations would you perform a compressed backup? (Choose three.) 

A. You are backing up to tape and your tape device performs its own compression. 

B. You are making image copies, and you have not enabled tablespace compression. 

C. You are using disk-based backups and disk space in your Flash Recovery Area, or other disk-based backup destinations are limited. 

D. You are performing your backups to some device over a network where reduced network bandwidth is more important than CPU usage. 

E. You are using some archival backup media, such as CD or DVD, where reducing backup sizes saves media costs and archival storage. 

Answer: C,D,E 


Q95. In your database, the RESULT_CACHE_MODE parameter has been set to MANUAL in the initialization parameter file. 

You issued the following command: 

SQL>SELECT /*+ RESULT_CACHE */ sale_category, sum(sale_amt) 

FROM sales 

GROUP BY sale_category; 

Where would the result of this query be stored? 

A. PGA 

B. large pool 

C. shared pool 

D. database buffer cache 

Answer: C 


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-055 exam price:

Q96. View the Exhibit that sets the threshold for the Current Open Cursors Count metric. 

Why is the Significance Level threshold type not available in the threshold setting? 


A. because AWR baseline is not enabled 

B. because Current Open Cursors Count is not a basic metric 

C. because the STATISTICS_LEVEL parameter is set to BASIC 

D. because the AWR baseline is a system-defined moving window baseline 

Answer: B 


Q97. Following is the list of locations in random order where oranfstab can be placed. 

1./etc/mtab 

2.$ORACLE_HOME/dbs/oranfstab 

3./etc/oranfstab 

What is the sequence in which Direct NFS will search the locations? 

A. 1, 2, 3 

B. 3, 2, 1 

C. 2, 3, 1 

D. 1, 3, 2 

Answer: C 


Q98. Which two activities are NOT supported by the Data Recovery Advisor? (Choose two.) 

A. Diagnose and repair a data file corruption offline. 

B. Diagnose and repair a data file corruption online. 

C. Diagnose and repair failures on a standby database. 

D. Recover from failures in the Real Application Cluster (RAC) environment. 

Answer: C,D 


Q99. Which tasks can be accomplished using the DBMS_LOB.SETOPTIONS procedure? 

A. only encryption and compression settings for all SecureFile LOBs 

B. only encryption and deduplication settings for only SecureFile CLOBs 

C. deduplication, encryption, and compression settings for all SecureFile LOBs 

D. deduplication, encryption, and compression settings only for SecureFile CLOBs 

Answer: C 


Q100. You plan to collect the Automatic Workload Repository (AWR) data every Monday morning for a month. You want Oracle Database to automatically create a baseline every Monday and remove the old baseline. What is the correct action to achieve this? 

A. Create a repeating baseline template. 

B. Insert a finding directive for future ADDM tasks. 

C. Create and populate a SQL Tuning Set from the AWR on every Monday. 

D. Change the RETENTION setting for the AWR snapshots to 7 days on Monday. 

Answer: A