Act now and download your Oracle 1Z0-869 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-869 tutorials. Download Latest Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-869 with a classic professional.

2021 Sep 1Z0-869 exam

Q101. - (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

11.

 public void startApp() { 

12.

 Form f = new Form("hello"); 

13.

 Display.getDisplay(this).setCurrent(f); 

14.

 System.gc(); 

15.

 System.exit(0); 

16.

 f.append("foo"); 

17.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails. 

B. The application runs without exception, but foo is not printed. 

C. The application runs, but throws an exception at runtime. 

D. The application runs, and foo prints to the current display. 

E. The application runs, but line 15 is ignored. 

Answer: C 


Q102. - (Topic 2) 

Which two properties of a Player can be set programmatically after its creation? (Choose two.) 

A. time base 

B. loop count 

C. media content type 

D. media source 

E. size of data buffer 

Answer: A,B 

Topic 3, Volume C 


Q103. - (Topic 2) 

Which two clarifications does the JTWI specification make regarding how devices implement the Mobile Media API? (Choose two.) 

A. A JTWI device must support MIDI file playback. 

B. A JTWI device must support HTTP for media file download of all supported media formats. 

C. A JTWI device must support Real Time Streaming Protocol (RTSP) for media file download of all supported media formats. 

D. A JTWI device must support MP3 file playback. 

E. A JTWI device must support WAV file playback. 

Answer: A,B 


Q104. - (Topic 1) 

Given: 

HttpConnection conn = 

(HttpConnection) Connector.open("http://internalsite:8080/"); 

and 

MIDlet-Permission-Opt is set to javax.microedition.io.Connector.http in the JAD file. 

What is the result? 

A. The application will install and execute without explicit user interaction. 

B. The application will install, but the application will not execute. 

C. The application will not install in the untrusted domain. 

D. The application will install and execute with explicit user interaction. 

Answer: D 


Q105. - (Topic 1) 

Which two are true about JTWI devices using SMS? (Choose two.) 

A. The payload for an SMS message can use the BinaryMessage interface. 

B. A message which is too big to be sent in a single segment is NOT guaranteed to have its segments arrive at the application in the order in which they were sent. 

C. Multiple messages sent from point A to point B are NOT guaranteed to be delivered in the order in which they were sent. 

D. Java applications are restricted to using port numbers between 2000 and 9207. 

E. The payload for an SMS message segment CANNOT exceed 140 bytes. 

Answer: A,C 


certifyforall.com

Renovate 1Z0-869 brain dumps:

Q106. - (Topic 3) 

Which two are true about sockets and datagrams? (Choose two.) 

A. Closing a SocketConnection automatically closes any associated input or output streams. 

B. Datagrams are used to send packets of data over a SocketConnection. 

C. Data sent over a TCP/IP socket is received in the same order that it was sent. 

D. Both datagrams and sockets use streams as the basis for their communication. 

E. Datagrams are guaranteed to reach their intended destination. 

F. A datagram is an independent, self-contained message sent over the network. 

Answer: C,F 


Q107. - (Topic 1) 

Which two media controls are guaranteed to be available to any MIDP 2.0 device? (Choose two.) 

A. RecordControl 

B. PitchControl 

C. VolumeControl 

D. VideoControl 

E. ToneControl 

Answer: C,E 


Q108. - (Topic 3) 

When can a MIDlet suite be installed in the untrusted domain? 

A. when suite is NOT signed with an X.509 PKI certificate 

B. when suite is authenticated using an X.509 PKI certificate and the certificate is expired 

C. when suite is authenticated using an X.509 PKI certificate and the certificate is invalid 

D. when suite is authenticated using an X.509 PKI certificate and the certificate fails signature verification 

Answer: A 


Q109. - (Topic 1) 

Which two are true about deleting a record store? (Choose two.) 

A. Registered listeners will be notified when their record store is deleted. 

B. Permission to delete a record store is independent of its authorization mode. 

C. A record store can be deleted by any MIDlet that has access to it. 

D. A record store can always be deleted if it is NOT open to any MIDlet in its suite. 

E. Record stores accessible across MIDlet suites can never be deleted. 

F. Any attempt to delete a record store can throw an exception that must be caught. 

Answer: B,F 


Q110. - (Topic 3) 

Which three methods can be used by a MIDlet to communicate with the Application Management Software? (Choose three.) 

A. getAppProperty() 

B. destroyApp() 

C. pauseApp() 

D. notifyPaused() 

E. notifyDestroyed() 

Answer: A,D,E