The Oracle [productsort] answers and questions are up to date through our technicians instantly. You will get the latest simulated check concerns that are in step with the current Oracle examination. More notably, the up-date date prolonged to 180 times, displaying that you will have 50 percent the years time to study [productsort] places.

2016 Aug 1Z0-869 actual exam

Q41. - (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

11. try { 

12.Class socketClass = Class.forName("java.net.Socket"); 

13.Object socket = socketClass.newInstance(); 

14.

 } catch (ClassNotFoundException x) { 

15.

 } catch (InstantiationException y) { 

16.

 } catch (IllegalAccessException z) { 

17.

 } 

Which is true? 

A. It will compile, but results in a ClassNotFoundException. 

B. It will not compile. Class.forName() is not supported by CLDC. 

C. It will not compile. ClassNotFoundException and IllegalAccessException are not supported by CLDC. 

D. It will compile, but results in an InstantiationException. 

Answer: A 


Q42. DRAG DROP - (Topic 1) 

Click the Task button. 

Place the lines of code in the appropriate positions in the code fragment to make an HTTP POST request. 

Answer: 


Q43. - (Topic 1) 

Which two are true about errors and exceptions in a CLDC-compliant virtual machine? (Choose two.) 

A. A CLDC-compliant virtual machine must NOT throw a VirtualMachineError. 

B. Developers are NOT allowed to handle errors. 

C. Developers do NOT receive asynchronous exceptions from a CLDC-compliant virtual machine. 

D. Developers must throw only checked (non-runtime) exceptions. 

E. Rather than throwing the Error class specified by the Java Language Specification, the CLDC-compliant virtual machine may throw a CLDC-supported superclass. 

Answer: C,E 


Q44. - (Topic 2) 

Given: 

MIDlet Suite A 

public class Person 

public class Address 

MIDlet Suite B 

public class Person 

Which is true? 

A. Person in MIDlet Suite B is allowed access to Address class in MIDlet Suite A based on the protection domain. 

B. Person in MIDlet Suite B is allowed restricted access to the Address class in MIDlet Suite A. 

C. Person in MIDlet Suite B is NOT allowed access to the Address class defined in MIDlet Suite A. 

D. Person in MIDlet Suite B is allowed access to the Address class defined in MIDlet Suite 

A. 

Answer: C 

171. - (Topic 2) 

What is the area that the developer must paint when using CustomItem? 

A. CustomItem must paint the content area, its labels, and its border. 

B. CustomItem is limited to painting in the content area. 

C. The areas are unlimited. CustomItem may paint inside any area on the screen. 

D. CustomItem size is always honored by the system. Once created, the CustomItem always has this area to paint in. 

Answer: B 


Q45. - (Topic 3) 

A MIDlet makes its only attempt to register a push connection on a JTWI device using: 

PushRegistry.registerConnection( 

"datagram://:79", midlet, "10.0.0.???"); 

Which is true? 

A. The call to registerConnection() causes an exception, because the string 10.0.0.??? is an illegal argument. 

B. The MIDlet accepts datagram push connections on port 79 only from IP addresses in the range 10.0.0.0 to 10.0.0.255. 

C. The MIDlet accepts datagram push connections on port 79 only from IP addresses in the range 10.0.0.100 to 10.0.0.255. 

D. The MIDlet accepts datagram push connections on port 79 only from IP addresses in the range 10.0.0.100 to 10.0.0.255 and on any other port from IP addresses other than those in the range 10.0.0.100 to 10.0.0.255. 

Answer: C 

288. - (Topic 3) 

When using X.509 PKI, where must a MIDlet suite's security certificates be placed? 

A. inlined in the JAR manifest, using a base64 encoding 

B. in .cer files in the JAR's META-INF directory 

C. inlined in the JAD, using a base64 encoding 

D. in a user-defined subclass of SecurityInfo in the JAR's META-INF directory 

Answer: C 


certifyforall.com

Renewal 1Z0-869 exam price:

Q46. - (Topic 2) 

Given a class named MyCanvas, which three CANNOT be used if MyCanvas is a direct subclass of Canvas? (Choose three.) 

A. Sprite s = new Sprite(anImage, 20,20); 

B. gameAction = getGameAction(keyCode) { } 

C. isDoubleBuffered(); 

D. public MyCanvas(boolean t) { 

super(true); 

E. keyStates = getKeyStates(); 

if ((keyStates & LEFT_PRESSED) != 0) { } 

F. flushGraphics(); 

Answer: D,E,F 


Q47. - (Topic 1) 

Given: 

DataInputStream incoming = 

Connector.openDataInputStream("sms://+3125551234:3434"); 

Which is true? 

A. The + in the URL is positioned incorrectly. 

B. The port number indicated is a protected SMS port. 

C. Port numbers are NOT allowed in SMS URLs. 

D. MessageConnection does NOT support InputStream objects. 

Answer: D 


Q48. - (Topic 3) 

Click the Exhibit button. 

The method in the Exhibit must create an HTTP GET connection that works reading both of the following HTTP server response cases: 

HTTP server response headers n.1 

1.

 HTTP/1.1 200 OK 

2.

 Server: MyServer/1.3.0 

3.

 Content-Length: 3245 

4.

 Content-Type: text/html 

HTTP server response headers n.2 

1.

 HTTP/1.1 200 OK 

2.

 Server: MyServer/1.3.0 

3.

 Content-Type: text/html 

Which two can be used in the fragment of code starting at line 12? (Choose two.) 

A. 12. if (len > 0) { 

13.

 byte[] data = new byte[len]; 

14.

 int actual = is.read(data); 

15.

 //... 

20.

 } else { 

21.

 int ch; 

22.

 while ((ch = is.read()) != -1) { 

23.

 //... 

30.

 } 

31.

 } 

B. 12. byte[] data = new byte[len]; 

13. int actual = is.read(data); 

C. 12. int ch; 

13.

 while ((ch = is.read()) != -1) { 

14.

 //... 

20. } 

D. 12. int ch; 

13.

 while ((ch = is.read()) == -1) { 

14.

 //... 

20. } 

Answer: A,C 


Q49. - (Topic 3) 

Click the Exhibit button. Which produces the results shown in device A and device B? 

A. A: g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.TOP | Graphics.BASELINE); 

B. g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.HCENTER | Graphics.BOTTOM); 

C. A: g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.LEFT | Graphics.BASELINE); 

D. g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.LEFT | Graphics.HCENTER); 

E. A: g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.TOP | Graphics.LEFT); 

F. g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.TOP | Graphics.HCENTER) 

G. A: g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.LEFT | Graphics.TOP); 

H. g.drawString("Gray Flyer",0,0,Graphics.TOP | Graphics.BASELINE); 

Answer: C 


Q50. - (Topic 2) 

Given two options to synthesize tones: 

Manager.playTone(); 

And: 

5. //... 

11.

 Player p = Manager.createPlayer(Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR); 

12.

 p.realize(); 

13.

 ToneControl c = (ToneControl)p.getControl("ToneControl"); 

14.

 c.setSequence(sequence); 

15.

 p.start(); 

Which is true? 

A. The second option lets developers set playback tempo. 

B. Both options have the same result. 

C. The second option lets developers set playback pitch. 

D. Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR is not a valid field. 

Answer: A