Consumers are able to opt for every certification checks them to believe almost all suitalbe to themselves, but they?¡¥d do not join in advance of people view the objectives, the particular maket-oriented field as well as valuation of the particular certification, rather then without understanding it continue with the wave. The most important place is always to opt for certification examine according to you use specialties and developing orientations. One example is, you are looking for multi-level and desire to be a multi-level director, it is possible to opt for qualifications with Microsoft windows MCP, MCSE, and Novells CNE, MCNE, along with Suns SCJP, and many others; For anyone who is great at repository, it is possible to have some checks with certification associated with repository, like Microsoft windows MCDBA or Oracle, Sybase, IBM. Apart from, in addition there are certain authentications for the figure and image, individuals, whore enthusiastic about graphic design, web site earning et cetera, may well take into account these people.

2016 Sep 1Z0-516 download

Q141. Company ABC wants to distribute the system administration tasks to local administrators. Select the two access control layers needed to accomplish this requirement. (Choose two.) 

A. Data Security 

B. Functional Security 

C. Registration Processes 

D. Delegated Administration 

E. Self Service and Approvals 

F. Role-Based Access Control 

Answer: DF


Q142. You have Oracle Receivables and Trade Management installed to manage claims. You discover that one claim is a split claim, that is, half valid and half invalid. Identify three correct statements about split claims. (Choose three.) 

A. The amount of the claim is split in Receivables. 

B. Splits are never shown in Receivables, they look like one claim. 

C. The originating non-invoice-related claim number would be shown in Receivables with the split number. 

D. When a claim is split in Trade Management, the information is not immediately updated in Receivables. 

E. Claim information is automatically updated in Receivables when one of the claims is resolved directly from Trade Management. 

Answer: BDE


Q143. Select three statuses of the consolidation workbench. (Choose three.) 

A. posted 

B. entered 

C. exported 

D. reversed 

E. transferred 

Answer: ADE


Q144. During the testing phase of your implementation, you find that you are unable to delete a journal batch, though it is not yet posted. You ask the technical consultant for help and he e-mails you a checklist of scenarios in which batches cannot be deleted. Which scenarios would be on this checklist? (Choose three.) 

A. The journal batch has not been approved. 

B. Funds are in the process of being reserved for the batch. 

C. The source is frozen. 

D. Funds have been reserved for the batch. 

E. The journal batch has not been posted. 

Answer: BCD


Q145. US.-based ABC.com wants to consolidate the U.K. subsidiary accounting and the China subsidiary accounting into the U.S. parent accounting information. Both foreign subsidiaries and the U.S. parent have different currencies and different calendars. Which correctly describes the steps required before transferring balances to the U.S. parent? 

A. Run the revaluation process, post the revaluation journal, translate foreign currency, run the Trial Balance Report in the translated currency in the subsidiary set of books, review the Trial Balance to ensure accuracy. 

B. Translate the foreign currency, post the translated journal entry, revalue the balance sheet accounts, run the Trial Balance Report in the translated currency in the subsidiary set of books, review the Trial Balance to ensure accuracy. 

C. Run the revaluation process, post the revaluation journal, translate the foreign currency, post the translated journal entry, run the Trial Balance Report in the translated currency in the subsidiary set of books. Review the Trial Balance to ensure accuracy. 

Answer: A


certifyforall.com

Latest 1Z0-516 test questions:

Q146. Payables leverages E-Business Tax to set up, calculate, and manage transaction taxes, such as Sales, VAT and Offset taxes. Which two taxes are NOT calculated and managed by Payables? (Choose two.) 

A. excise 

B. property 

C. customs duty 

D. vehicle license 

E. recoverable tax 

Answer: BD


Q147. The Health Department of the United Kingdom is using the cash basis of accounting. After the recent elections, the new government has decided to implement Oracle General Ledger. They want to change the accounting method to accrual basis. However, they also want to maintain the cash basis of accounting for reporting purposes. As an implementation consultant, what one recommendation would you make to meet the above requirement? 

A. Create two primary ledgers with the standard cash method. 

B. Create two primary ledgers with the standard accrual method. 

C. Create a primary ledger with standard cash, and a reporting ledger with standard accrual. 

D. Create a primary ledger with the standard accrual method, and a reporting ledger with standard cash. 

E. Create a primary ledger with standard accrual, and the secondary ledger with the standard cash methods. 

Answer: E


Q148. Identify three statements that are true regarding functions and menus. (Choose three.) 

A. Functions can be excluded at any level. 

B. Excluding a menu excludes all its child functions. 

C. Excluding a menu does not exclude the functions nested in that menu. 

D. Excluding a menu excludes all the functions and menus nested in that menu. 

E. Excluding a function does not exclude all occurrences of that function from the responsibility's menu structure. 

Answer: ABD


Q149. The rule-based accounting engine that centralizes accounting for Oracle E-Business Suite 

Release 12 is called _____. 

A. General Ledger 

B. Accounting Engine 

C. Subledger Accounting 

D. Centralized Accounting 

E. Global Accounting Engine 

F. Financial Consolidation Hub 

Answer: C


Q150. Select four required attributes when defining a Ledger in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.) 

A. Calendar 

B. Currency 

C. Legal Entity 

D. Business Group 

E. Chart of Accounts 

F. Accounting Convention 

Answer: ABEF