The Oracle Oracle practice questions as well as answers are just about the most current 1Z0-869 exam study supplies for Oracle 1Z0-869 exam. Our IT Oracle exam writers are usually keeping the Oracle 1Z0-869 up-to-date. The actual Oracle 1Z0-869 exam, study manual and examination engine will certainly detect your database administration abilities. Exambible provides the quiz for you ahead of buying our Oracle products. It will help you to discover out the common knowledge in the Oracle Oracle 1Z0-869 exam and assess an individual skills regarding expertise. You can get advantage of the particular quiz to examination yourself using our precise answers.

2016 Aug 1Z0-869 test

Q131. - (Topic 2) 

Click the Exhibit button. 

Which two are true? (Choose two.) 

A. In class A, no new events will be delivered to the application until after the commandAction() method completes. 

B. In class B, no new events will be delivered to the application until after the commandAction() method completes. 

C. The commandAction() method code in class B is compliant with the event-handling approach recommended in the MIDP 2.0 specification. 

D. The event-handling in class A will NOT print done with action until after the run() method has completed. 

E. The commandAction() method code in class A is NOT guaranteed to be portable across all MIDP 2.0-compliant devices. 

F. The event-handling mechanism in class A allows multiple command events to be delivered to the application in parallel. 

Answer: A,B 


Q132. - (Topic 3) 

A MIDlet suite has the application descriptor fragment: MIDlet-1: E-mail, email.png, com.example.EmailMIDlet The MIDlet suite has the necessary permissions to use the PushRegistry. What line does the application descriptor need to register the MIDlet suite for socket push connections on port 79? 

A. MIDlet-Push-1: socket://:79, E-mail, * 

B. MIDlet-Push-1: socket://:79, MIDlet-1, * 

C. MIDlet-Push-1: socket://:79, EmailMIDlet, * 

D. MIDlet-Push-1: socket://:79, com.example.EmailMIDlet, * 

Answer: D 


Q133. - (Topic 3) 

Which two guarantee a wireless message will be removed from the incoming message buffer by the Application Management Software? (Choose two.) 

A. The user denies permission to execute the application. 

B. The incoming message buffer is full. 

C. The message does NOT pass the filter defined in the connection URL. 

D. The application has processed the incoming message. 

Answer: C,D 


Q134. - (Topic 1) 

Which two guarantee a wireless message will be removed from the incoming message 

buffer by the Application Management Software? (Choose two.) 

A. The user denies permission to execute the application. 

B. The incoming message buffer is full. 

C. The message does NOT pass the filter defined in the connection URL. 

D. The application has processed the incoming message. 

Answer: C,D 


Q135. - (Topic 1) 

Given: 

12.

 canvas.repaint(x1,y1,wd,ht); 

13.

 canvas.repaint(x2,y2,wd,ht); 

14.

 canvas.serviceRepaints(); 

Which two are true? (Choose two.) 

A. serviceRepaints() blocks waiting for paint() to return. 

B. paint() is called three times, once for each repaint() and once for serviceRepaints(). 

C. paint() is always called twice, once for each repaint() request. 

D. If the two regions specified in repaint() overlap, repaint() may attempt to paint the union of the two areas. 

Answer: A,D 


certifyforall.com

Update 1Z0-869 actual test:

Q136. - (Topic 2) 

When a LayerManager is rendered, the contents of its Sprite objects and TiledLayer objects are rendered using their position information. How are those areas of the LayerManager that are not occupied by a Sprite or TiledLayer rendered? 

A. They CANNOT be rendered. The developer must ensure that these lie outside of the clip region. 

B. The pixels in the destination are left untouched. 

C. The pixels in the destination are painted with Display.COLOR_BACKGROUND. 

D. The pixels in the destination are painted white. 

Answer: B 


Q137. - (Topic 2) 

Given: 

14.

 Canvas canvas; 

15.

 // ... 

24.

 canvas.repaint(10,10,20,20); 

25.

 canvas.serviceRepaints(); 

What occurs when serviceRepaints() is called? 

A. The application blocks until the repaint() method returns. 

B. The application immediately calls the paint() method. 

C. The application immediately calls the repaint() method. 

D. The application blocks until the paint() method returns. 

Answer: D 


Q138. - (Topic 1) 

Given: 

a new record store rs, of type javax.microedition.rms.RecordStore containing zero records a method called addNewRecord that adds a record to rs 

And: 

21.

 addNewRecord("Amy"); 

22.

 addNewRecord("Bill"); 

23.

 addNewRecord("Candy"); 

24.

 addNewRecord("Doug"); 

25.

 rs.deleteRecord(1); 

26.

 rs.deleteRecord(3); 

27.

 addNewRecord("Ethan"); 

28.

 addNewRecord("Frank"); 

29.

 int nextRecNum = rs.getNextRecordID(); 

What is the value of nextRecNum? 

A. 7 

B. 5 

C. 4 

D. 6 

Answer: A 


Q139. DRAG DROP - (Topic 2) 

Click the Task button. 

Place the correct class within the hierarchy to reflect the class inheritance structure for the MIDP 2.0 user interface API. Not all classes are shown. 

Answer: 


Q140. - (Topic 2) 

Given: 

10.

 public class ExampleMIDlet extends MIDlet { 

11.

 //... 

20.

 public boolean hasCompleted() { 

21.

 //... 

30.

 } 

31.

 public boolean isLowOnMemory() { 

32.

 //... 

40.

 } 

41.

 public void destroyApp(boolean arg) { 

42.

 if (X) throw new MIDletStateChangeException(); 

43.

 } 

44.

 //... 

50. } 

Which substitution for X conforms to the MIDP specification? 

A. !hasCompleted() 

B. !arg 

C. !arg || !hasCompleted() 

D. true 

E. arg && isLowOnMemory() 

F. isLowOnMemory() 

Answer: B