Sighing up with Exambible.com, you may get all the Oracle Oracle exam demos. The Oracle 1Z0-869 exam questions as well as answers are offered in a pair of forms. The a pair of forms are Pdf as well as Test Powerplant. Both tend to be free downloadable for you when we confirm your current payment. You d better take a quiz before buying each of our Oracle Oracle products so that you can check out your current strong as well as weak areas. Invest more occasion on the weak details and lay the solid foundation for the Oracle 1Z0-869 exam preparation.

2016 Oct 1Z0-869 free download

Q11. - (Topic 1) 

Given a MIDlet that specifies a push registration in the JAD file as: 

MIDlet-Push-1: socket://:79, com.sun.example.SampleChat, * 

What is the result when the MIDlet is installed onto a device where another MIDlet has already registered the exact same push connection in the PushRegistry? 

A. The connection can only apply to the currently running MIDlet. 

B. The MIDlet installs and overwrites any existing push registrations. 

C. The MIDlet installation is aborted and the user is notified of the problem. 

D. The MIDlet installs, but the connection CANNOT be used. 

E. The MIDlet installs, but the MIDlet must register the connection dynamically. 

Answer: C 


Q12. - (Topic 1) 

Which two methods are available in both the low-level and high-level APIs? (Choose two.) 

A. getLayout() 

B. getTitle() 

C. isShown() 

D. setFullScreenMode() 

Answer: B,C 


Q13. - (Topic 2) 

Given: 

10.

 Player p = Manager.createPlayer(Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR); 

11.

 VolumeControl vc = p.getVolumeControl(); 

12.

 vc.setLevel(42); 

13.

 vc.setMute(true); 

14.

 System.out.println(vc.getLevel()); 

Which is printed to the console? 

A. -1 

B. 0 

C. null 

D. 42 

Answer: D 


Q14. - (Topic 3) 

A JTWI device has a working socket implementation. A MIDlet requests permission to use socket connections on this device using the attribute MIDlet-Permissions-Opt, but is denied permission. 

Given: 

20.

 public void connect() { 

21.

 try { 

22.

 String addr = "socket://host.com:79"; 

23.

 SocketConnection sc; 

24.

 sc = (SocketConnection) Connector.open(addr); 

25.

 sc.setSocketOption(SocketConnection.LINGER, 5); 

26.

 InputStream is = sc.openInputStream(); 

27.

 OutputStream os = sc.openOutputStream(); 

28.

 os.write("\\r\\n".getBytes()); 

29.

 int ch = is.read(); 

30.

 // ... 

35.

 } catch (IOException ioe) { 

36.

 // ... 

40.

 } 

41.

 } 

Which is true assuming that the argument to Connector.open() points to a valid destination, and the device has resources to create new socket connections? 

A. The device disallows the MIDlet to be installed. 

B. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 26. 

C. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 28. 

D. If connect() executes, a ConnectionNotFoundException is thrown at runtime at line 24. 

E. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 24. 

Answer: E 


Q15. - (Topic 1) 

A Player plays a sound after start() is called. Which is the most efficient way to pause the playback so that it may be started as soon as possible when required? 

A. call close() on the player 

B. call System.gc() to collect those resources marked for garbage collection 

C. call stop() on the player 

D. call setRate(0) on the player 

Answer: C 

Topic 2, Volume B 


Down to date 1Z0-869 exam answers:

Q16. - (Topic 3) 

A mobile application developer is trying to reduce the memory footprint of a game using the MIDP Game API? Which is a valid approach? 

A. restrict the number of frames per Sprite to one 

B. implement keyPressed() and keyReleased() 

C. reuse a single GameCanvas throughout the application 

D. use a single bitmap background rather than multiple tiles 

Answer: C 


Q17. - (Topic 1) 

Which three statements are true regarding the handling of wireless connections? (Choose three.) 

A. Devices can only support one HttpConnection at a time; therefore, network access from multiple threads must be serialized. 

B. The connection could unexpectedly terminate while processing the input or output streams. 

C. Performing network operations on the same thread used by the display is likely to block refreshes of the display until the network operations complete. 

D. A network connection could interfere with other services on the device, such as the ability to receive phone calls or SMS on a phone. 

E. Network connections should never be performed on a separate thread, so problems can be handled quickly. 

Answer: B,C,D 


Q18. - (Topic 3) 

A JTWI device has a working socket implementation. A MIDlet requests permission to use socket connections on this device using the attribute MIDlet-Permissions-Opt, but is denied permission. 

Given: 

20.

 public void connect() { 

21.

 try { 

22.

 String addr = "socket://host.com:79"; 

23.

 SocketConnection sc; 

24.

 sc = (SocketConnection) Connector.open(addr); 

25.

 sc.setSocketOption(SocketConnection.LINGER, 5); 

26.

 InputStream is = sc.openInputStream(); 

27.

 OutputStream os = sc.openOutputStream(); 

28.

 os.write("\\r\\n".getBytes()); 

29.

 int ch = is.read(); 

30.

 // ... 

35.

 } catch (IOException ioe) { 

36.

 // ... 

40.

 } 

41.

 } 

Which is true assuming that the argument to Connector.open() points to a valid destination, and the device has resources to create new socket connections? 

A. The device disallows the MIDlet to be installed. 

B. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 26. 

C. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 28. 

D. If connect() executes, a ConnectionNotFoundException is thrown at runtime at line 24. 

E. If connect() executes, a SecurityException is thrown at runtime at line 24. 

Answer: E 


Q19. - (Topic 1) 

Which JAD attribute must be present to begin the MIDlet suite authentication process using 

X.509 PKI? 

A. MIDlet-Permission 

B. MIDlet-Jar-RSA-SHA1 

C. MIDlet-Certificate-n-m 

D. MIDlet-Permission-Opt 

Answer: B 


Q20. - (Topic 3) 

What is the minimum number of simultaneously running threads that a JTWI 1.0 device must support for each MIDlet suite? 

A. 3 

B. 1 

C. two running threads for each class of the MIDlet suite 

D. 10 Answer: D