Go over this Oracle 1Z0-868 e-book and also rush promptly into 1Z0-868 Review records when using the unrivaled Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Upgrade Exam ¡§C Oracle 1Z0-868 Process Review Companies only at Exambible. 1Z0-868 Process Review and also 1Z0-868 are generally remarkable during Excellent and also Exambible offer 100% make sure you cross the 1Z0-868 Review.

2016 Sep 1Z0-868 test questions

Q11. The current architecture of a fashion web site consists of one web server, three application servers, and a database. You, as the lead architect, recommend adding more web servers. What are two valid justifications for the new architecture? (Choose two.) 

A. New web servers will decrease latency for I/O-bound requests. 

B. Adding multiple web servers will have a positive impact on scalability. 

C. Adding new web servers will increase the overall availability of the web site. 

D. New web servers will increase the number of user accounts that can be supported. 

Answer: B,C 


Q12. What directly addresses a non-repudiation requirement? 

A. input validation 

B. identification and authentication 

C. certificate authority (CA) certificates 

D. encryption of a hash using a private key 

Answer: D 


Q13. A brokerage firm hired you to evaluate a re-architected CPU-bound application they use in-house to do market forecasting. This application is currently architected using a single business tier, where complex algorithms are used to process large amounts of data to forecast market trends. The current machine cannot be scaled vertically any further. A prototype was built, in which the business tier was split into two tiers, where one depends on services provided by the other. They were then deployed to two servers for testing. The prototype exhibited better scalability. Which statement would explain this result? 

A. The applications deployed were simpler. 

B. There were more resources available to process any one request. 

C. There was additional network traffic between the two business tiers of the application. 

D. The business model was simplified by partitioning it into tiers with well-defined limited interactions. 

Answer: B 


Q14. A teenage fashion website, has a multi-tier web application with 103 web servers, 12 middle-tier servers, and a large RDBMS server with more than enough capacity to support peak loads. You are the architect of the system, and you are concerned about reliability of the web application. Which change could you make to improve reliability? 

A. add additional web servers 

B. add additional database servers 

C. add additional middle-tier servers 

D. reduce the number of web servers 

E. reduce the number of middle-tier servers 

Answer: B 


Q15. A bank designed its first-generation web-based banking system around a Java technology rich client application that interacts with server-side service objects implemented as stateful session beans in a portable Java EE application. For their second-generation system, the company wants to open the architecture to other types of clients. The company is considering exposing its existing stateful session bean service as a web service. Which statement is true? 

A. Session beans cannot be exposed as web services. 

B. Stateful session beans cannot be exposed as web services. 

C. Stateful session beans are automatically exposed as web services. 

D. Stateful session beans annotated with @WebService are exposed as web services. 

Answer: B 


certifyforall.com

Replace 1Z0-868 exam question:

Q16. What are three benefits of using the Data Access Object pattern? (Choose three.) 

A. enables transparency 

B. encapsulates access 

C. enables easier database migration 

D. simplifies the interface to business objects 

Answer: A,B,C 


Q17. An online sporting goods store's web application uses HTTPSession to store shopping carts. When the application is initially deployed, the business plan predicts only a few customers will access the site. Over time, the store projects a steady increase in volume. The deployment plan calls for a single web container in the initial deployment. As demand increases, the plan calls for multiple web containers on separate hardware with clustered HTTPSession objects. Which two principles will help the application meet the requirements and optimize performance? (Choose two.) 

A. The application should store as much as possible in HTTPSession objects. 

B. The application should NOT make frequent updates to HTTPSession objects. 

C. The application should make coarse-grained updates to HTTPSession objects. 

D. The application should create new HTTPSession objects instead of updating existing objects. 

Answer: B,C 


Q18. In order to handle your n-tier application's persistence requirements directly from web-tier components, which three statements about your application should be true? (Choose three.) 

A. Your application will NOT need to use DAOs. 

B. Your application has no need for an LDAP server. 

C. Your application is such that scalability is NOT a concern. 

D. Your application has no need for concurrency management. 

E. Your application has no need for container managed transactions. 

Answer: C,D,E 


Q19. A company manufactures widgets for sale to distributors. Distributors call this company when they want to order more widgets. The company wants the distributors to send orders using XML documents over the Internet to reduce the number of data entry personnel needed. It has no control over the distributor's technologies. The company does not want the orders to impact the performance of the other users. You have been assigned the task of designing the new API. Which approach do you take? 

A. design the API as a JMS queue 

B. design the API as an RMI interface 

C. design the API as a synchronous web service 

D. design the API as an asynchronous web service 

Answer: D 


Q20. What are two capabilities of the Decorator pattern? (Choose two.) 

A. provides a unified interface to a subsystem 

B. converts the interface of a class into another interface 

C. is used when the base class is unavailable for subclassing 

D. promotes loose coupling by keeping objects from referring to each other 

E. modifies responsibilities to individual objects dynamically and transparently 

Answer: C,E