We have been the most effective within introducing the most useful [productsort] tools for our customers that may undoubtedly help make they will reach your goals in the real Oracle [productsort] check. A great Oracle manual features a marvelous and greatest basic substance that works on you completely and offers the actual confidence of the achievement that isnt just a little point. Just down load the Testking [productsort] Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Upgrade Exam totally free trial functions to see the options and level of Testking goods. You will be inspired in the [productsort] examine manual pdf file certainly. If you deed the 100% sucess, utilizing Testking [productsort] to your Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Upgrade Exam licensed preparing is the greatest selection.

2016 Aug 1Z0-868 exam price

Q41. Which three statements are guaranteed to be true about an ORM-centric approach to data persistence, regardless of the specific implementation chosen? (Choose three.) 

A. ORM implementations can be supported by tool vendors to improve developer productivity. 

B. ORM implementations typically trade off a small decrease in raw performance in return for greatly improved developer productivity. 

C. ORM implementations can optimize persistence strategies to scale in both single (one server) and clustered (multiple servers) scenarios. 

D. ORM implementations provide the same level of data access and manipulation semantics, as provided by accessing the underlying datastore directly. 

E. ORM frameworks are verifiably correct in applying ACID (atomicity, consistency, isolation, durability) to database access, which is an advantage over JDBC. 

Answer: A,B,C 


Q42. A Java EE application needs to receive XML documents and send back synchronous responses. The incoming XML documents are validated by the application against one of three distinct XML schemas. What is the simplest mechanism with the least overhead to accomplish this task? 

A. RMI over IIOP 

B. XML over HTTP 

C. JAVA IDL/CORBA 

D. a SOAP web service 

Answer: B 


Q43. You are architecting an online music sales application. After the users purchase their songs, they can input reviews of the music in a text box. The president of your company is concerned about protecting honest users from malicious users. What precautions should you take for this specific concern? 

A. encrypt user input with Blowfish 

B. filter tags, such as applet, iframe, and script 

C. require SSL in the deployment descriptor transport guarantee 

D. make sure that the database field is large enough to handle any amount of user input 

Answer: B 


Q44. You are the architect on a project to build a bridge between the legacy customer service tool, an outdated VT100 terminal server, and a company's new Java EE web application. You do NOT have access to the terminal server and cannot deploy any code to it. Which approach should you use to integrate the systems? 

A. use a DAO wrapped around a JDBC connection to query the legacy system 

B. deploy a CORBA server to the legacy system and use RMI-over-IIOP to communicate to it C. develop a session bean that wraps a screen-scraping tool to interact with the legacy system D. develop a web services-based service and use XML to communicate with the terminal server 

Answer: C 


Q45. Which two statements are true when comparing JPA to EJB 2.x? (Choose two.) 

A. JPA implementations are more scalable than EJB 2.x CMP or BMP entity beans. 

B. Developers can use JPA to construct persistence models that map closely to business domain models including inheritance and polymorphism. 

C. JPA implementations are faster than EJB 2.x CMP or BMP entity beans. 

D. Developers using the JPA need to implement fewer interfaces than in EJB 2.x. 

Answer: B,D 


certifyforall.com

Improve 1Z0-868 exam answers:

Q46. In which three situations is it best to use messaging with the Service Activator? (Choose three.) 

A. when high availability is required 

B. when you want to carry data across a tier 

C. when interactive client conversations are required 

D. when subtasks can be processed in random order 

E. when you need to listen for and process messages 

F. when you need to publish messages to multiple receivers 

Answer: D,E,F 


Q47. Which design pattern is useful for hiding the construction and implementation details of an object? 

A. Flyweight 

B. Singleton 

C. Abstract Factory 

D. Chain of Command 

Answer: C 


Q48. Your company supports multiple versions of a web service implemented using a stateless session bean. Initially, it was expected that the interface would grow over time with the addition of new methods, but now substantial changes are needed to several of the existing methods. Your company's clients are concerned that having old and new methods side by side would result in unwieldy interfaces. As you review the changes, you realize that the behavior behind the old and new operations is identical and the suggested changes are only a matter of refactoring the operation signatures and the data types used. Which approach would you recommend to handle this situation with minimal disruption? 

A. customize the existing web service interface using annotations until it identical to the new one 

B. have the existing stateless session bean class implement the new web services interface alongside the old one 

C. create a new stateless session bean with the new web service interface and have it delegate to the existing web service implementation class 

D. duplicate the code in the existing stateless session bean class, then make the necessary changes to its web interface and rename them accordingly 

Answer: C 


Q49. A company created its own MVC-like framework in the years before Struts and JSF. Unfortunately, the company's Front Controller has become bloated with too many features including fine-grained authorization, view dispatching, and business logic invocation. Which three patterns could be applied to reduce the complexity of this Front Controller? (Choose three.) 

A. Mediator B. Command C. View Helper 

D. Intercepting Filter 

E. Composite View 

F. Application Controller 

Answer: B,D,F 


Q50. Your application accepts documents from unknown third parties over an encrypted connection. The documents are accompanied by a digital signature that attests to the origin of the document. Which aspect of the system limits the degree of confidence you can have in the origin of any given document if the implementation of all software is flawless? 

A. the strength of the signature algorithm 

B. the number of bits used in the signature 

C. the strength of encryption used to hide the conversation 

D. the certification practices associated with the certificate 

Answer: D