Want to know Actualtests 1Z0-879 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam certification experience? Study 100% Correct Oracle 1Z0-879 answers to Improve 1Z0-879 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-879 (Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam) test on your first attempt.

2016 Sep 1Z0-879 rapidshare

Q61. Given: 

Which two are compatible FMRI formats to control rlogin service? (Choose two.) 

A. rlogin 

B. rlogin:login 

C. network/rlogin 

D. svcs:/network/login 

E. /network/login:rlogin 

Answer: A,E 


Q62. You log on as the root user and issue the command: 

# snoop -v -i filename 

What are two results of issuing this command? (Choose two.) 

A. snoop verifies each packet. 

B. snoop is launched in interactive mode. 

C. snoop displays one line for each packet. 

D. snoop displays multiple lines for each packet. 

E. snoop displays packets from filename instead of the network. 

Answer: D,E 


Q63. Given these entries in /etc/nsswitch.conf: 

ipnodes: files [NOTFOUND=return] 

hosts: nis [NOTFOUND=return] files 

When the NIS service is functioning, what happens if a host name is looked up? (Choose three.) 

A. If an entry exists in the NIS database, the lookup always succeeds. 

B. If an entry exists in /etc/inet/hosts, the lookup always succeeds. 

C. If an entry does NOT exist in the NIS database, the lookup always fails. 

D. If an entry exists in /etc/inet/ipnodes, the lookup always succeeds. 

E. If an entry does NOT exist in /etc/inet/hosts, the lookup always fails. 

F. If an entry does NOT exist in either NIS or /etc/inet/ipnodes, the lookup always fails. 

Answer: A,D,F 


Q64. Which two statements describe paging and swapping on a Solaris 10 OS? (Choose two.) 

A. Adding additional swap will cause more paging to occur and should be avoided. 

B. Both paging and swapping allow for a system to run multiple processes whose total memory requirement exceeds physical RAM. 

C. Swapping occurs frequently on a system with sufficient physical memory for processes running. 

D. Swapping involves moving all modified data memory pages associated with a process to swap space. 

E. Paging involves moving all modified data memory pages associated with a process to swap space. 

Answer: B,D 

361. You no longer require the development zone and want to delete it from the system. Which commands are necessary to permanently remove the development zone from the system? (Choose three) 

A. zoneadm —z development halt 

B. zoneadm —z development delete 

C. zoneadm —z development uninstall 

D. zoneadm —z development detach 

E. zonecfg —z development delete 

Answer: A,C,E 


Q65. A SPARC-based system has been rebooted, but no one can gain access to it. When investigating, the console shows this message: 

Which action can you take to get the system working again? 

A. boot -s B. boot -rs C. boot -ars 

D. boot /etc/path_to_inst 

Answer: C 


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-879 exam question:

Q66. E. check_install_clientGiven the entry from the /etc/user_attr file: 

Userl0::::profiles=User Security,Maintenance and Repair;roles=MediaAdmin;type=normal 

Which statement is correct? 

A. The user10 account is a role account. 

B. The MediaAdmin role is defined in the /etc/security/auth_attr file. 

C. The User Security, Maintenance and Repair profile is defined in the /etc/security/prof_attr file. 

D. The User Security and Maintenance and Repair profiles are defined in the /etc/security/prof_attr file. 

Answer: D 


Q67. As system administrator, you are asked to install an additional internal disk into a SPARC-based workstation that is needed to store application data. 

Which two procedures present the new disk to the Solaris 10 OS? (Choose two.) 

A. 1) execute # init 5 2) install the new disk into the workstation 3) power on the workstation 4) using vi, manually edit the /etc/path_to_inst file and add an entry for the new disk 5) execute # init 6 

B. 1) execute # touch /reconfigure 2) execute # init 5 3) install the new disk into the workstation 4) power on the workstation 

C. 1) execute # init 0 2) at the ok prompt, type setenv auto-boot? false 3) power off the workstation 4) install the new disk into the workstation 5) power on the workstation 6) at the ok prompt, type setenv auto-boot? true 7) at the ok prompt, type boot -r 

D. 1) execute # halt 2) power off the workstation 3) install the new disk into the workstation 4) power on the workstation 5) at the ok prompt, type boot -x 

E. 1) execute # devsfadm -C disk 

Answer: B,C 


Q68. A server has not had any changes made to the configuration of the standard system login accounts. It has a number of tape devices attached to it. The server is the only system on the local network that has tape devices. A file must be configured to allow backups. Which file must be correctly configured on the system with the tape devices attached to enable the other system to successfully perform its backup? 

A. /.rhosts 

B. /etc/hosts.equiv 

C. /etc/rmt/tape.conf 

D. /etc/hostname.rmt0 

Answer: A 


Q69. What is the shortest sequence of commands that can be used to move a zone from one network interface to another? (Some arguments are removed for brevity.) 

A. zoneadm add net; zoneadm reboot 

B. zonecfg remove net; zonecfg add net 

C. zonecfg remove net; zonecfg add net; zoneadm reboot 

D. zoneadm halt; zonecfg remove net; zoneadm add net; zoneadm boot 

Answer: C 


Q70. Which three FORTH Monitor commands allow you to boot a SPARC-based system? (Choose three.) 

A. ok boot net 

B. ok reboot 

C. ok boot net:rarp 

D. ok boot -as cdrom 

E. ok boot ip=192.168.1.1 

Answer: A,C,D