Exam Code: 1Z0-868 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Upgrade Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-868 Exam.

2016 Aug 1Z0-868 free download

Q1. Which Java EE feature helps facilitate migration to SOA? 

A. Stateful session beans can be exposed as web services. 

B. Stateless session beans can be exposed as web services. 

C. Stateful session beans support local and remote interfaces. 

D. Stateless session beans support local and remote interfaces. 

Answer: B 


Q2. You are building a web application that must integrate to a content management system (CMS). Your company currently has a homegrown CMS, but management is considering purchasing a new CMS. Unfortunately, you have little confidence that their latest choice, BigCMS, is likely to be the final decision. After analyzing the interface to BigCMS, you find that its interface is different from the homegrown CMS. Furthermore, you suspect that any other third-party CMS will have yet another interface. What is the simplest pattern that would isolate your web application from the interface of the CMS tool? 

A. Proxy 

B. Bridge 

C. Adapter 

D. Service Locator 

E. Business Delegate 

Answer: C 


Q3. Which two statements are true about the Flyweight pattern? (Choose two.) 

A. It allows a single instance of a class to virtually represent many instances. 

B. When used appropriately it can reduce memory demands on your servers. 

C. It allows for many instances of a class to be controlled by a single instance. 

D. It allows many tightly related, homogeneous objects to each maintain their own state. 

Answer: A,B 


Q4. A relational data model has three tables (Customer, Address, and Purchase). You are comparing modeling these tables with CMP entity beans and JPA using an ORM tool. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The JPA version contains fewer classes and interfaces. 

B. The CMP version contains fewer classes and interfaces. 

C. The JPA entity classes can be instantiated with the "new" statement. 

D. In JPA entity classes, data are accessed using abstract getter methods. 

E. Both CMP entity beans and JPA entity classes can be directly used as DAO classes. 

Answer: A,C 


Q5. A company is the leading market developer of money management tools to stock market day traders. Traders access the tool over a secure VPN. The tool is accessed as a Java Swing application on the client, accessing a complex API on the server to achieve tasks, such as real- time pricing feeds, and security trading. No other technologies are used to access the API. Users typically log in at 7 a.m. every work day and remain logged in until 6:30 p.m. You are a subject matter expert in Java EE and have been asked to advise on how the next-generation API should be implemented. What do you recommend? 

A. implement the API as an RMI interface 

B. implement the API as a JMS Queue, accessed using a POJO 

C. implement the API as web services, generating and consuming XML messages 

D. implement the API as web services, generating and consuming SOAP messages 

Answer: A 


certifyforall.com

Updated 1Z0-868 download:

Q6. A company is deploying a real-time Java EE purchase order processing system. This system will use an external application to access a customer's account status as part of the purchase order approval process. This external application is deployed on the same hardware as the purchase order processing system, but it is not written in the Java programming language. Which technology should be used to retrieve the account status from the external system? 

A. a JMS topic 

B. a JMS queue 

C. a synchronous web service 

D. an asynchronous web service 

Answer: C 


Q7. Your competitor is trying to crash your web site by using various Denial of Service attacks. Which two flaws should you protect against for this specific threat? (Choose two.) 

A. SQL injection 

B. buffer overflow 

C. Man in the Middle 

D. session hijacking 

E. weak password exploits 

Answer: A,B 


Q8. You are architecting a new web-deployed portfolio management application. The current system used by portfolio managers is a desktop application. Ease of migration for the portfolio managers is an important consideration. Once the users have set up and approved a portfolio, you must create a secure TCP connection to a fund trading system to execute buy and sell orders. Which two technologies are most appropriate for this system? (Choose two.) 

A. JSF 

B. JMS 

C. JAAS 

D. JSSE 

E. JAX-WS 

Answer: A,D 


Q9. Given the following architecture: 

browser clients 

one web server 

one database server 

You are considering modifying the architecture by replacing the single web server with a cluster of web servers that are capable of load balancing. All servers being considered have the same specification. 

Which two are true? (Choose two.) 

A. It would simplify security. 

B. It would improve scalability. 

C. It would improve availability. 

D. It would improve performance. 

E. It would improve maintainability. 

Answer: B,C 


Q10. What is an advantage of XML over HTTP, as compared to SOAP over HTTP, for web services? 

A. guaranteed delivery B. more security options C. smaller message size 

D. strongly typed parameters 

Answer: C