Our That experts dedicate in order to developing the Oracle 1Z0-864 on the internet questions and answers. Youll be able to download the 1Z0-864 dumps about our website. We not merely present the Oracle Pdf exams but also the analyze engine. The Oracle Oracle test serp is cutting-edge software which can be built to create you feel that you are usually in the actual Oracle 1Z0-864 exam. This will be your enriching and unforgettable experience in your life. Youll be able to make the Oracle 1Z0-864 preparation at your own pace and with your own style as a consequence of the flexibility associated with our two types of 1Z0-864 questions. Youll be able to put the various choices and facilities, which usually provided within the Oracle 1Z0-864 exam engines, directly into use. Although doing the Oracle 1Z0-864 practice exams on your 1Z0-864 exam serp you will feel that your learning rate is enhanced.

2017 Jan 1Z0-864 practice test

Q141. The current architecture of a fashion web site consists of one web server, three application servers, and a database. You, as the lead architect, recommend adding more web servers. What are two valid justifications for the new architecture? (Choose two.)

A. New web servers will decrease latency for I/O-bound requests.

B. Adding multiple web servers will have a positive impact on scalability.

C. Adding new web servers will increase the overall availability of the web site.

D. New web servers will increase the number of user accounts that can be supported.

Answer: BC


Q142. What are two capabilities of the Decorator pattern? (Choose two.)

A. Provides a unified interface to a subsystem

B. Converts the interface of a class into another interface

C. Is used when the base class is unavailable for subclassing

D. Promotes loose coupling by keeping objects from referring to each other

E. Modifies responsibilities to individual objects dynamically and transparently

Answer: CE


Q143. What are two consequences of using the Composite View pattern? (Choose two.)

A. Improves performance

B. Avoids duplicate content

C. Forces a whole-part dependency

D. Allows tables to be reused in multiple locations

E. Restricts all subviews to have a consistent view technology

Answer: BD


Q144. A retail company has a dashboard application that lets executive decision makers view current business information. This information includes gross sales, returned goods dollars, cost of labor, and other information. The information is updated on a continuous basis using a JMS queue. None of this information is critical, so the loss of a few messages is acceptable. Which JMS delivery mode meets these requirements and optimizes performance?

A. Best-effort

B. At-most-once

C. Store-and-forward

D. Once-and-only-once

Answer: B


Q145. As a project architect, you are selecting technologies for a complex, n-tier web application's virtual platform. At this stage in the project, which two technologies should be of primary consideration? (Choose two.)

A. RMI

B. Linux

C. JDBC

D. Firefox

E. Tomcat

Answer: AC


Replace 1Z0-864 free question:

Q146. A company wants to design an internal web site for the purpose of managing its numerous social events. The site will not have heavy traffic, but will require state to be persisted in a database. You have been tasked to complete this action item in your spare time. Which two Java EE based approaches are best used for a quick development? (Choose two.)

A. Use JPA in the web tier only

B. Use message-driven beans to manage the posting of events

C. Use your domain model components as JSF managed beans

D. Use an EJB container to service inject the domain model and support a JPA deployment

Answer: AC


Q147. You are concerned about the threat of arbitrary code execution on your server. Which action should you take to address this?

A. Install a firewall and create a demilitarized zone

B. Move the vulnerable server onto a VLAN segment

C. Enable "data execution prevention" in the host OS

D. Require digital signatures on all communications to and from the server

Answer: C


Q148. Your company supports multiple versions of a web service implemented using a stateless session bean. Initially, it was expected that the interface would grow over time with the addition of new methods, but now substantial changes are needed to several of the existing methods. Your company's clients are concerned that having old and new methods side by side would result in unwieldy interfaces. As you review the changes, you realize that the behavior behind the old and new operations is identical and the suggested changes are only a matter of refactoring the operation signatures and the data types used. Which approach would you recommend to handle this situation with minimal disruption?

A. Customize the existing web service interface using annotations until it identical to the new one

B. Have the existing stateless session bean class implement the new web services interface alongside the old one

C. Create a new stateless session bean with the new web service interface and have it delegate to the existing web service implementation class

D. Duplicate the code in the existing stateless session bean class, then make the necessary changes to its web interface and rename them accordingly

Answer: C


Q149. What are two aspects of the Strategy pattern? (Choose two.)

A. Provides a way to configure a class with one of many behaviors

B. Defines an object that encapsulates how a set of objects interact

C. Defines the skeleton of an algorithm, deferring some steps to subclasses

D. Decouples an abstraction from its implementation so that the two can vary independently

E. Defines a family of algorithms, encapsulates each one, and makes them interchangeable

F. Allows subclasses to redefine certain steps of an algorithm without changing the algorithm's structure

Answer: AE


Q150. A company is extending its successful social networking site to support the following channels: IM (instant messaging), email messaging, and text messaging/SMS. At present, the site has scaled 400 percent in one year using a standard MVC web framework. The application experiences large surges or spikes in demand and also periods of inactivity. Notification delivery to the three channels does not need to be guaranteed. Which solution extends the current architecture and best meets the company's requirements?

A. Send the notifications inline, that is, within the normal HTTP request-response cycle

B. Place messages on a JMS queue and use MDBs to create and send the notifications

C. Insert the messages into a database and use POJOs to read the messages using JDBC and send the notifications

D. Insert the messages into a database and use entity beans to read the messages using JDBC and send the notifications

Answer: B