Want to know Exambible 1Z0-864 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3) certification experience? Study Exact Oracle 1Z0-864 answers to Update 1Z0-864 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-864 (Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3)) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-864 exam answers

Q51. As the architect for a company's product development department, you have been tasked with designing the next generation of money management tools for high net worth individuals. Sold at a premium price and with guaranteed server-side resources for each logged-in user's session, MyMoney Pro provides real-time feeds on stock, bond, and mutual fund prices to the user as well as the ability to execute trades with a response time of two seconds or less. Java Swing is used to build the client-side application to provide the rich end-user experience deemed necessary, and the persistence tier will be implemented as CMP entity beans. What is the most appropriate server-side component to use to model and hold the client's session state and resources in the MyMoney Pro application?

A. An entity bean

B. A stateful session bean

C. The HttpSession object

D. A stateless session bean

Answer: B


Q52. An online sporting goods store's web application uses HTTPSession to store shopping carts.

When the application is initially deployed, the business plan predicts only a few customers will access the site. Over time, the store projects a steady increase in volume. The deployment plan calls for a single web container in the initial deployment. As demand increases, the plan calls for multiple web containers on separate hardware with clustered HTTPSession objects. Which two principles will help the application meet the requirements and optimize performance? (Choose two.)

A. The application should store as much as possible in HTTPSession objects.

B. The application should NOT make frequent updates to HTTPSession objects.

C. The application should make coarse-grained updates to HTTPSession objects.

D. The application should create new HTTPSession objects instead of updating existing objects.

Answer: BC


Q53. You are the architect of a web application that uses JSF as a presentation tier for business processes coded as stateless session beans. When you add new code to the stateless session beans to address new accounting requirements, without changing the interface, you discover that the new business processes are being ignored by some of the JSF components. Which might be the cause of this problem?

A. The presentation tier is relying on validation logic in the business tier.

B. The browser is caching out-of-date versions of the JSF components.

C. The business processes are not rigorously encapsulated in the session beans.

D. The new session beans have been deployed incorrectly, and proper deployment will resolve the problem.

Answer: C


Q54. You are integrating with a single legacy Enterprise Information System. You are interested in the transaction management capabilities of the Java Connector Architecture. This new system needs the capability to invoke multiple operations against this single legacy system. These operations succeed together or fail together as a group. To which minimum level of transaction management are you going to set your resource adapter?

A. No transaction

B. Local transaction

C. Distributed transaction

D. Container Managed transaction

Answer: B


Q55. A small company that sells avatar skins for virtual reality environments, has a static web site for advertising their wares. The web site was created by a talented graphic artist using a popular WYSIWYG (What You See Is What You Get) HTML editor and contains a great deal of JavaScript. The company wants to add server-side processing capabilities for the purpose of developing a shopping application. They are considering using JavaServer Faces (JSF). What is a potential disadvantage the JSF framework?

A. The JavaScript will have to be rewritten to conform to JSF standards.

B. JSF tags cannot be integrated into the HTML generated by WYSIWYG editors.

C. The graphic artist cannot accurately preview the web pages offline with a generic WYSIWYG HTML editor.

D. All the web pages will need to be converted into JSF before going into production, to keep the end users from losing a session context.

Answer: C


certifyforall.com

Updated 1Z0-864 rapidshare:

Q56. A company has retained you to advise them on which standard methodology they should use when building their next-generation product suite using Java EE.

The core requirements are as follows:

The presentation tier must run inside a browser and deliver a compelling end-user experience.

The business logic tier must support transactions.

The persistence tier must be easy to develop, but not at the expense of runtime performance. The company is designing for the future, and wants to use the most future-proof approach possible. Which high-level solution most closely meets the stated requirements?

A. JSPs using JSTL communicating with controllers / POJOs, with the persistence model implemented using JPA

B. JSPs using scriptlets communicating with stateful session beans using controllers, with the persistence model implemented using JPA

C. JSPs using JSTL communicating with stateless session beans using controllers, with the persistence model implemented using BMP entity beans

D. JSPs using JSTL coupled with an Ajax-enabling JavaScript library communicating with stateless session beans using controllers, with the persistence model implemented using JPA

Answer: D


Q57. Which two statements are true about the Flyweight pattern? (Choose two.)

A. It allows a single instance of a class to virtually represent many instances.

B. When used appropriately it can reduce memory demands on your servers.

C. It allows for many instances of a class to be controlled by a single instance.

D. It allows many tightly related, homogeneous objects to each maintain their own state.

Answer: AB


Q58. What is the appropriate location to configure a JSP-based application to require secure communication between a browser and particular resources?

A. In the application code

B. In the business-tier code

C. In the browser configuration

D. In the deployment descriptor

E. In the web server configuration

Answer: D


Q59. A teenage fashion website has a multi-tier web application with 103 web servers, 12 middle-tier servers, and a large RDBMS server with more than enough capacity to support peak loads. You are the architect of the system, and you are concerned about reliability of the web application.

Which change could you make to improve reliability?

A. Add additional web servers

B. Add additional database servers

C. Add additional middle-tier servers

D. Reduce the number of web servers

E. Reduce the number of middle-tier servers

Answer: B


Q60. Over the years your company has developed a large set of EJB 2.1 components. Having upgraded its servers to an EJB 3 implementation, your company is ready to develop EJB 3 components for the first time in order to use the new development features. Which two can be implemented without upgrading an existing EJB 2.1 module to version 3, which would require repackaging and retesting the module? (Choose two.)

A. EJB 2.1 stateless session bean using an EJB 3 interceptor

B. EJB 3 stateless session bean invoking an EJB 2.1 stateless session bean

C. EJB 3 stateless session bean replacing an existing EJB 2.1 stateless session bean

D. EJB 3 stateless session bean sharing a timer with a EJB 2.1 stateless session bean

Answer: BC