Proper study guides for Replace Oracle Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials certified begins with Oracle 1Z0-516 preparation products which designed to deliver the Real 1Z0-516 questions by making you pass the 1Z0-516 test at your first time. Try the free 1Z0-516 demo right now.

2017 Jan 1Z0-516 testing engine

Q131. AutoAccounting automatically generates accounting flexfields for Receivables transactions. 

Identify four accounts generated by AutoAccounting. (Choose four.) 

A. Tax 

B. Freight 

C. Payable 

D. Discount 

E. Revenue 

F. Receivable 

Answer: ABEF


Q132. Select two statements that are correct for the secondary tracking segment. (Choose two.) 

A. Only the natural account segment or the balancing segment can be specified as the secondary tracking segment. 

B. Any segment that is specified as the secondary tracking segment also must be specified as the management segment. 

C. Any segment, except the natural account segment or the balancing segment, can be specified as the secondary tracking segment. 

D. This segment will be paired with the balancing segment when generating account balances for retained earnings account, unrealized gains or losses account, and the cumulative translation adjustment account. 

E. This segment will be paired with the natural account segment when generating account balances for retained earnings account, unrealized gains or losses account, and the cumulative translation adjustment account. 

Answer: CD


Q133. Which three statements are true about mapping rules? (Choose three.) 

A. The Subsidiary set of books and Parent set of books must have the same chart of accounts to use segment-mapping rules. 

B. You can define account rules. 

C. You can define segment rules instead of account rules for faster processing. 

D. You can define segment mapping rules. 

E. You can modify your rollup rule after it has been saved. 

F. You can define segment or account rules, but not a combination of both. 

Answer: BCD


Q134. You reviewed all the reconciliation reports for month-end close. Identify the correct sequence of actions you would undertake to close the month. 

A. Run Applied Receipts Report, run AR Reconciliation Report, run Journal Import. 

B. Run AR Reconciliation Report, run Sales Journal Report, run Create Accounting Program. 

C. Run Sales Journal Report, run AR to GL Reconciliation Report, run Create Accounting Program. 

D. Run Create Accounting Program, run AR Reconciliation Report, run AR to GL Reconciliation Report. 

Answer: D


Q135. Identify the two benefits of using Multi-Org Access Control. (Choose two.) 

A. View asset information across multiple asset books. 

B. Restrict access to users based on their Organization assignments. 

C. Submit and view data across different Ledgers using a single responsibility. 

D. Enter Payables invoices for different Operating Units using a single responsibility. 

E. View Consolidated requisitions across Operating Units using a single responsibility. 

Answer: DE


Renewal 1Z0-516 torrent:

Q136. Your subledger accountants are attempting to import their journals to the general ledger at the end of the period. The journal import processes are completing with a warning and no journals are being generated. Which three steps would you take to troubleshoot this condition? (Choose three.) 

A. Resend the transactions from the subledgers. 

B. Delete the related data on the GL interface table. 

C. Confirm that data was sent from the subledger. 

D. Verify the output of the Journal Import request 

E. Run journal import with all group IDs. 

Answer: CDE


Q137. Identify two business benefits of using Multi-Org Access Control. (Choose two.) 

A. Easier assignment of security rules 

B. Reporting across Operating Units using single responsibility 

C. Inquiry-only access to data across different Operating Units 

D. Transaction entry across Operating Units using one responsibility 

E. Transaction entry across Operating Units using multiple responsibilities 

Answer: CD


Q138. Company ABC has decided to use the invoice approval workflow to require approval on all invoices. Select two exceptions where Payables automatically sets the approval status to not required. (Choose two.) 

A. invoices imported through EDI 

B. invoices created after invoice workflow approval is enabled 

C. invoices created using the Pay on Receipt Autoinvoice program 

D. expense reports imported through the Payables Expense Report Import program 

E. recurring invoices if the approval workflow option required was not enabled on the template 

Answer: DE


Q139. Which three major application product families are included in the Oracle E-Business Suite Release 12 footprint? (Choose three.) 

A. Oracle Workflow 

B. Oracle Financials 

C. Oracle Applications Framework 

D. Oracle Applications Object Library 

E. Oracle Project Management Product Suite 

F. Oracle Human Resources Management System Suite 

Answer: BEF


Q140. Your customer ABC Inc., has headquarters in San Diego, CaliforniA. The billing function is performed in St. Louis, Missouri. It has a plant in Baltimore, Maryland, a warehouse in Richmond, Virginia, and an assembly line in Nashville, Tennesse. John Thomas, plant supervisor at Baltimore, orders equipment from you to be shipped to the assembly line in Nashville. Later, the assembly line in Nashville will send the equipment to the warehouse in Richmond. Identify the state sales tax to apply to this invoice. 

A. Virginia 

B. Missouri 

C. Maryland 

D. California 

E. Tennessee 

Answer: E