It is impossible to pass Oracle 1Z0-864 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-864 practice questions. You will get a surprising result by our Avant-garde Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3) practice guides.

2017 Jan 1Z0-864 testing engine

Q11. A bank is launching a new mobile device notification channel to their online banking system that will allow customers to receive SMS/text messages and email notifications regularly about their current balance and recent transactions over a certain amount. The bank has 300 million customers in thirty countries, covering time zones from GMT-8 to GMT+8. The messages sent are informational only and are not legally binding. The mid and back office systems are built using both relational databases and legacy mainframe-based systems. What is the most appropriate method for the mid and back office systems to integrate with the mobile device notification channel?

A. guaranteed messaging using message-driven beans (MDBs) consuming messages from a JMS queue populated by the systems of record

B. unguaranteed messaging using message-driven beans (MDBs) consuming messages from a JMS topic populated by the systems of record

C. unguaranteed messaging using message-driven beans (MDBs) consuming messages from a JMS queue populated by the systems of record

D. stateless session beans retrieving records of interest directly from the mid and back office systems using a combination of JDBC and green screen scraping

Answer: C


Q12. You must build a web application with simple form processing. The backing data model has JavaBeans-styled accessor methods that handle textual data only. This application must be maintained by non-programmers. What is the simplest architecture for this web application?

A. JavaServer Faces (JSF) only

B. JavaServer Pages (JSP) with scriptlets

C. JavaServer Pages with a servlet controller

D. JavaServer Pages with JSP standard tags

E. JavaServer Pages with the Expression Language

Answer: D


Q13. A company is extending its product suite to allow users to augment existing application content with their own content (images, documents, audio and video files). All content is stored in relational databases and transaction support is required. The user interface should run on all mainstream browsers and platforms. The company wants the web designers (technical personnel, but not Java developers) to be able to edit the pages directly to update the presentation of user content continuously over the life of the application. Providing a compelling user experience is an important consideration. Which architecture is optimal for handling the user-submitted content?

A. a MVC web framework to access the content using entity beans

B. a MVC web framework with Ajax to access the content using JSP tags and POJOs

C. a MVC web framework to access the content using stateful session beans and entity beans

D. a MVC web framework with Ajax to access the content using stateless session beans and JPA

Answer: D


Q14. You are designing the next-generation purchase order processing system at your company. Although the presentation and business logic tiers will be designed and built using the Java platform, the existing relational database will be re-used, because its design has proven to be fast, scalable, and reliable. Ease and speed of development is an important consideration. What is the most appropriate server-side component to use when providing read-write access to the existing database schema in the new application?

A. stateless session beans using JDBC directly

B. Java Persistence API (JPA) accessed using a DAO layer

C. message-driven beans using a JMS queue and a DAO layer

D. stateful session beans coupled with a thread per concurrent request

E. bean-managed persistence (BMP) entity beans accessed using a DAO layer

Answer: B


Q15. Your company is a startup that created an application to support a local insurance company. Insurance forms have a complicated object model with several levels of whole-part relationships.

Currently, the code to create insurance forms is complex and embedded in object model classes.

Your company has just won a bid from a major insurance corporation that handles clients across multiple countries, and each country has its own rules about how insurance forms are constructed. You need to separate the model creation from the model classes and support different construction rules. Which two patterns should you apply? (Choose two.)

A. State

B. Proxy

C. Builder

D. Strategy

E. Prototype

Answer: CD


Refresh 1Z0-864 testing engine:

Q16. DRAG DROP

Click the Task button.

Answer: 


Q17. Which two actions limit the negative consequences of a successful attack? (Choose two.)

A. Implementing the principle of least privilege

B. Installing a firewall at the outer boundary of your systems

C. Placing Internet-accessible servers in a demilitarized zone

D. Using a single sign-on system so that administrators do not have to log in to each server separately

E. Giving servers administrative rights to the databases they need, and ensure that the password is not hard-coded

Answer: AC


Q18. You are the architect of a project that will provide an external, low latency, scalable, and highly available service for handling string translations. Each request consists of a short string ID and a language key, limited to "EN", "FR", "ES", "DE" and "JP". Each response is a simple Unicode string averaging 256 bytes in size, and there will be no more than 50,000 records for each language. All the records have already been translated and changes to the records will be rare.

What should you do to ensure that your service will scale and perform well as new clients are added?

A. Store all the records in an LDAP server and use JNDI to access them from the web tier

B. Deploy a standard 3-tier solution that is supported by a fast and reliable relational database

C. Deploy a single service on many servers in the web tier, each storing all the records in memory

D. Store all of the records in a network attached file system so they can be served directly from the file system

Answer: C


Q19. A developer builds a Java EE application that supports distributed transactions. The application must participate in an existing transaction to update a database using JDBC and invoke a transactional method on a remote system. Which two technologies could the developer choose to access the remote system? (Choose two.)

A. Java Connector Architecture

B. Java Message Service (JMS)

C. Remote Method Invocation (RMI)

D. Simple Object Access Protocol (SOAP)

Answer: AC


Q20. Your new architecture needs to access the business logic of an Enterprise Information Solution (EIS). What are three benefits of using the Java Connector Architecture to connect to EIS instead of implementing a proprietary solution? (Choose three.)

A. Security

B. Performance

C. Loose coupling

D. Connection pooling

E. Common Client Interface

Answer: ADE