Want to know Pass4sure 1Z0-864 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3) certification experience? Study Real Oracle 1Z0-864 answers to Avant-garde 1Z0-864 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-864 (Java Enterprise Edition 5 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3)) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-864 test

Q1. You are writing a utility that searches for existing web services provided by large companies through UDDI. Your web site allows the user to input search criteria using event-driven, state managed GUI screens, performs the search, and displays them in a formatted HTML page. Which technologies would you use for this application?

A. JSP and JAXB

B. JSF and JAXR

C. JSF and JAX-WS

D. JSP and JAX-WS

Answer: B


Q2. A mortgage company is building a system that allows customers to apply for a mortgage using a web application. A mortgage typically takes several days to process, so the customers receive results through an email message. When a customer completes the mortgage form, the customer must click the Submit button. When the Submit button is clicked, the application sends the mortgage data to an external system for processing and displays a JSP indicating that the application has been accepted. Because the company's core business is mortgages, the architecture must guarantee the delivery of mortgage data between the web application and the external processing system. In this situation, which technology should the web application use to send the mortgage data to the external processing system?

A. a JMS queue

B. XML over HTTP

C. a synchronous web service

D. an asynchronous web service

Answer: A


Q3. On your first day as the architect at a company, you discover that 217 servlets are making calls to various EJB components. The system is continually being enhanced and the APIs for the EJB components are changing weekly. The servlet developers are struggling to keep up with the changes. Which two statements are true? (Choose two.)

A. This is an example of brittle code dependencies and tight coupling.

B. Introducing a configuration and deployment system will fix the problem.

C. Introducing an abstraction layer between the servlets and the EJB components will reduce the coupling.

D. This problem can be corrected by converting all entity EJB components to stateless session EJB components.

E. Having the servlets communicate with the EJB components using web services will prevent changing servlet code each time an EJB API changes.

Answer: AC


Q4. Which three application concerns do most web application frameworks attempt to separate? (Choose three.)

A. Data

B. View

C. Logic

D. Logging

E. Filtering

F. Data validation

Answer: ABC


Q5. A Java EE travel agency application builds flight itineraries and needs to provide runtime monitoring to external clients. Agency managers need to find out at any given time how many itineraries have been started but not completed. This information should be made available to at managers runtime using open-source or commercially available management tools. The instrumentation should be done with a standard Java EE API. How should you instrument the application?

A. JPA

B. JMX

C. JMS

D. SNMP

Answer: B


certifyforall.com

Renewal 1Z0-864 practice question:

Q6. Your client is interested in the benefits of integration with an external system using RMI-IIOP, RMI- JRMP, and CORBA for external integration. What should you tell your client?

A. An RMI-JRMP client can call a CORBA server.

B. A CORBA client can call an RMI-JRMP server.

C. An RMI-JRMP client can call an RMI-IIOP server.

D. A CORBA client CANNOT call an RMI-IIOP server.

Answer: C


Q7. A company has an existing system that is a three-tier architecture (presentation, business logic, and database). It has both a rich client that mixes the presentation and business logic to be installed on the desktop and a thin client that is accessed by a browser. You are performing an audit of the architecture. Which non-functional requirement is a cause for concern?

A. Scalability

B. Availability

C. Performance

D. Maintainability

Answer: D


Q8. A Java EE application produces information that must be consumed by heterogeneous clients.

These clients include a mainframe, an application written in C++, and another Java EE application running at a remote site. How should this application make this information available to these clients?

A. an MDB

B. IP Multicast

C. a JMS topic

D. a web service

Answer: D


Q9. A company is required by law to log and store comprehensive information on all access requests made to its business logic API. Which design pattern is most suitable to provide this information with a minimum of disruption to the existing servlet-based implementation?

A. Business Object

B. Session Facade

C. Intercepting Filter

D. Dispatcher View

Answer: C


Q10. A company offers a financial workbench tool that lets users search for a variety of financial products using an open-ended, variable set of query criteria. The resulting queries can have widely different structures and use a number of aggregate functions. The actual querying is performed on the server, so as to take advantage of sophisticated caching technology developed by the company. The company values ease of development and does not want to see resources taken away from the company's main specialty, which is financial analysis. Which persistence technology best supports this company's requirements?

A. JPA

B. JDBC using prepared statements

C. CMP entity bean with DAO pattern

D. BMP entity bean with JDBC layer and DAO pattern

Answer: A