It is impossible to pass Oracle 1Z0-862 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-862 practice questions. You will get a surprising result by our Improved Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam practice guides.

2016 Jun 1Z0-862 dumps

Q21. A developer created a Web service client that sends requests to the company's inventory service. The quality assurance team reports a problem during testing. The client does not work in some cases and the QA team reports that the client is sending malformed SOAP messages. The software is returned to the developer for resolution. What is the result?

A. One or more class cast exceptions are returned in a SOAP message.

B. A SOAP fault that surfaces as a HTTPException because SOAP is serializable.

C. A SOAP fault surfaces as a SOAPFaultException.

D. A generic exception results because Java details are not to be mingled with SOAP.

Answer: C


Q22. Which two statements are true about JAXR support for XML registries? (Choose two.)

A. The CapabilityProfile tells a client the capability level of a registry.

B. UDDI registries must support ebXML to be compatible with JAXR.

C. The UnsupportedCapabilityException is processed for errors from non-Java providers.

D. The JAXR API declares methods as level 0 or level 1.

E. JAXR registry clients present an XML schema that defines the infomodel for the provider.

Answer: AD


Q23. A developer is reviewing requirements prior to design of a new system, based on Web services. The requirements state the users of the company's financial systems need extensible request/response messaging. Which two statements are true? (Choose two.)

A. HTTP is required because SOAP is not extensible without it.

B. FTP is appealing because it supports two-way communication with SOAP.

C. SOAP messages can be multicast with SMTP.

D. HTTPS is supported for financial transactions, but is not recommended for large groups of users.

E. SOAP could be combined with XML encryption and MTOM to help meet the requirements.

Answer: CE


Q24. Which statement is true about the SOAP 1.1 actor attribute?

A. It is ignored for HTTP.

B. It indicates the recipient of a header block.

C. It indicates the final recipient of the message.

D. It indicates which recipient processes the Body element.

E. SOAP 1.1 does not use the actor attribute.

Answer: B


Q25. Which two statements are true about elements in a WSDL document? (Choose two.)

A. Operation is an abstract set of port types supported by one or more endpoints.

B. Service is an abstract set of operations supported by one or more endpoints.

C. Message is an abstract description of an action supported by the service.

D. Operation is an abstract description of an action supported by the service.

E. Binding is a single endpoint defined as a combination of an operation and a network address.

F. Message is an abstract, typed definition of the data being communicated.

Answer: DF


certifyforall.com

Update 1Z0-862 download:

Q26. A developer must create a new stock monitoring application using SOAP.

Given the code:

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"

xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:ns1="http://sun.cert/">

<s:Header>

<ns1:transaction>

<user>root</user>

<transid>9b3e64e326537b4e8c0ff19e953f9673</transid>

</ns1:transaction>

</s:Header>

<s:Body>

<m:StockQuote xmlns:m="http://sun.cert/bar/">

<Quote>

<ns1:symbol>SUNW</ns1:symbol>

<ns1:companyname name="Sun"/>

</Quote>

</s:Body>

</s:Envelope>

Which statement is true about this SOAP message?

A. It is NOT well-formed.

B. It contains a mandatory header block.

C. It is WS-I Basic Profile 1.1 compliant.

D. It does NOT contain the correct namespace declarations.

E. The transid should be blowfish encrypted.

F. http://sun.cert/bar/ is not a valid stock quote service.

Answer: A


Q27. A developer must describe a message that contains multiple parts using non-primitive data types. Which two code fragments produce equivalent composite message structure definitions? (Choose two.)

A. <types>

<schema .... >

<complexType name="FOO" type="tns:FOOType"/>

<element name="FOOType">

...

</element >

<complexType name="BAR" type="tns:BARType"/>

<element name="BARType">

...

</element >

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="FOO" complexType="tns:FOO"/>

<part name="BAR" complexType="tns:BAR"/>

</message>

B. <types>

<schema .... >

<element name="FOO" type="tns:FOOType"/>

<complexType name="FOOType">

...

</complexType>

<element name="BAR" type="tns:BARType"/>

<complexType name="BARType">

...

</complexType>

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="FOO" element="tns:FOO"/>

<part name="BAR" element="tns:BAR"/>

</message>

C. <types>

<schema .... >

...

<complexType name="Composite">

<choice>

<element name="FOO" minOccurs="1" maxOccurs="1" type="tns:FOOType"/> <element name="BAR" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded" type="tns:BARType"/>

</choice>

</complexType>

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="composite" type="Composite"/>

</message>

D. <types>

<schema .... >

...

<complexType name="Composite">

<choice>

<element name="FOO" minOccurs="1" maxOccurs="1" type="tns:FOOType"/> <element name="BAR" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded" type="tns:BARType"/>

</choice>

</complexType>

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="composite" type="tns:Composite"/>

</message>

Answer: BD


Q28. What are two valid facts about WS-I? (Choose two.)

A. The I-Stack is a great development tool.

B. The WS-I promotes and supports generic protocols for the interoperable exchange of messages.

C. The WS-I governs languages and protocols such as SOAP, WSDL, and UDDI.

D. The WS-I specifies specific rules that address either weaknesses in component specifications or issues of how to combine the collected technology.

E. The WS-I has been a guiding force in creating StAX.

Answer: BD


Q29. Which two statements are true about XML schemas that conform to WS-I Basic Profile 1.1? (Choose two.)

A. A description may use any construct from XML Schema.

B. A description may use any construct of XML Schema, except for arrays.

C. A description must use XML Schema recommendations as the basis of userdefined datatypes and structures.

D. A description may use any construct of XML Schema, except for defining userdefined datatypes and structures.

E. RESTful XML schemas may also draw from the XML-Rest Schema.

Answer: AC


Q30. Which two statements are true about the role of XML schemas in Web services? (Choose two.)

A. DTDs provide stricter data typing than XML schemas.

B. XML schemas can be used to validate the organization of XML documents.

C. XML schemas contain a vocabulary, content model and data types.

D. DTDs are easier to map to Java than XML schemas, and so remain more popular.

E. The W3C recommends that XML schemas be referred to as XSD.

F. The W3C has designated that XML schemas be referred to as WXS.

Answer: BC