Pass4sure older Oracle teachers and also specialists can approve that Pass4sure Oracle [productsort] examination questions and answers tend to be almost proper. The complete price associated with Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials was almost 95 %. Previously mentioned ing, we could prove how the [productsort] study components made useful research for Oracle prospects. Our [productsort] pdf worth the examinees sparing with out to review. You are able to wager your shoe you will have positive result through the Pass4sure Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials exercise assessments.

2016 Aug 1Z0-548 free practice test

Q1. What are the types of program/plan years that the Compensation Workbench supports? 

A. Calendar and Fiscal Year 

B. Calendar Year only 

C. Fiscal Year only 

D. Payroll Calendar 

E. Period Years 

Answer: CDE

You define program and plan year periods--as well as fiscal years--using the calendar start and end dates through which programs or plans are in effect. Once you define a year period, you associate it with the appropriate program or plan. 

Note: You use the Program/Plan Year window to record the dates through which programs or plans are in effect. The period type must be Fiscal if you are defining a year other than from 01-JAN to 31-DEC. When the year period is from 01-JAN to 31-DEC the period type must be Calendar. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems, 

Compensation and Benefits Management Guide, Program and Plan Year Periods 


Q2. In a major reorganization, all the employees of Company XYZ are relocated from location A to location B. The Company XYZ has approximately 1000 employees. Identify the approach to implement this change. 

A. Change the location associated with the Grade. 

B. Change the location associated with the Organization of the employees. 

C. Change the location associated with the Position of the employees. 

D. Use the mass assignment update feature to update the assignment data of all the employees. 

E. Change the location associated with the Job. 

Answer: D


Q3. Identify two functions for an Element Set that is of type Customization Set. 

A. To restrict the elements that can be entered or viewed on a configured version of the Element Entries window 

B. To specify the elements for which the RetroPay By Element process must be run 

C. To specify the elements for which the Payroll Run process must be run 

D. To specify the elements to be entered for assignments using Batch Element Entry in Batch Assignment window 

E. To define the Elements over which the costs of other elements are distributed in the Element Link window 

Answer: AD

Customization Sets are used to restrict the elements that can be entered or viewed on a customized version of the Element Entries window and can be used in BEE as well 

Note: You can use a Customization set to: 

* Restrict the elements that can be entered or viewed on a configured version of the Element Entries window. (A) 

* Specify the elements to be entered for assignments using BEE in the Batch Assignment Entry window. (D) 

* Prevent users updating entry values in the Element Entries window for a group of elements. You select the element set in the HR:Non-Updateable Element Set user profile option. 

* Restrict the elements displayed in the Compensation Activity view in SSHR. You select this element set in the Element Set Name user profile option. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits Management Guide, Defining an Element or Distribution Set 


Q4. Company XYZ requires Leave of Absence to be approved by any member of the HR team. Identify the action that can be used to address this requirement. 

A. One Dynamic Approval Group with Voting method as parallel 

B. One Dynamic Approval Group with Voting method as First Responder Wins 

C. Multiple Dynamic Approval Group with Voting method as Serial 

D. One Dynamic Approval Group with Voting method as Consensus 

E. Multiple Dynamic Approval Group with Voting method as parallel 

Answer: B

Explanation An approver group has a voting regime assigned to it. A voting regime determines the order in which a group’s members are notified, and how the group makes approval decisions. The following four regimes are available: 

* First-Responder-Wins Voting 

In first-responder-wins voting, the members are notified in parallel. The response of the first member to respond to the notification requesting approval becomes the group’s approval decision. 

AME logs the responses of the remaining group members, but otherwise ignores their responses. 

Members’ order numbers are ignored in this instance. 

* Serial Voting 

In serial voting, the members are notified one after the other, in an order consistent with the members’ order numbers. AME breaks ties arbitrarily. All members must approve for the group to approve. 

* Consensus Voting In consensus voting, the members are notified in parallel. All members must approve for the group to approve. Members’ order numbers are ignored in this instance. 

* Order-Number Voting 

In order-number voting, the members are notified in the order of their order numbers. Members having the same order numbers are notified in parallel. All members must approve for the group to approve. 

Reference: Oracle Approvals Management Implementation Guide, Voting Regime 


Q5. In the Approval Management Engine (AME), how are the approvers notified in the Consensus Voting Regime? 

A. Members are notified in parallel. 

B. Members are notified one after the other, in an order consistent with the member's order numbers. 

C. The first member to respond to the notification requesting approval becomes the group's approval decision. 

D. No approval is required; only FYI notification is sent. 

E. Members are notified in Serial. 

Answer: A

The decision to parallelize the transaction's approver groups and chains of authority amount to choosing consensus voting regimes for the approver groups. 

Reference: Oracle Approvals Management Implementation Guide, Implementing Oracle Approvals Management 


certifyforall.com

Latest 1Z0-548 free draindumps:

Q6. What is the organization classification of the top organization in Oracle HRMS that serves as the container for all of the employees? 

A. Business Group 

B. HR Organization 

C. GRE/Legal Entity 

D. Employer 

E. Operating Unit 

Answer: A

Explanation A BG is the largest unit representing the enterprise as a whole. A BG is the highest level of the structure and is an organization that represents the consolidated enterprise, a major division, or an operation company and has no accounting impact. 

* Represent a legislative grouping (typically a country where the enterprise has a fair number of employees). 

* Serves as a container for the organizations in the enterprise. 

* Enable grouping and managing data in accordance with the legislative rules and reporting requirement of a single country. 

Reference: What is a Business Group (BG)? 


Q7. HR department of the XYZ company has two types of users: HR Administrator and Head of Department (HoD), using the HR Executive and HR Manager responsibilities, respectively. The HoD wants to ensure that the HR Administrator has read-only access to the Grade Description form (Navigation: Work Structures > Grade > Description). Assuming that the Grade Description form and Taskflow associated with both the responsibilities are different, how can this be done? 

A. Add the parameter QUERY_ONLY=YES to the Grade Description form associated with the HR Executive responsibility. 

B. Create a new form using Custom form (Navigation: Security > Customform) under the HR Executive responsibility with the specific restrictions. 

C. Use HR Security profile to make the Grade Description form as read-only. 

D. HR Forms cannot be made read-only. 

E. Exclude the Grade Description function in the HR Executive responsibility. 

Answer: B


Q8. You have the requirement to run the retro process (Retro pay by element or Retro pay [Enhanced] before running the monthly March, 2010 Payroll Run (Pay period start date: 0l-Mar-2010 and Pay Period End date: 31-Mar-2010). Which two dates can be used as a value for the end date or effective date parameter? 

A. 01-Mar-2010 

B. 01-Feb-2010 

C. 28-Feb-2010 

D. 31-Mar-2010 

E. 15-Feb-2010 

Answer: AD


Q9. Which statement is true regarding "Security Groups Enabled" security? 

A. Only one business group can be linked to one responsibility. 

B. More than one business group can be linked to a single responsibility but still a user can view records for only one business group at a time. 

C. More than one business group can be linked to a single responsibility and a user can view records of all the business groups at a time. 

D. A user can access employees across different business groups as long as global organization hierarchy is used to secure the data. 

E. A user can view records of all the business groups at a time if HR. Cross Business Group profile is set to ‘yes’ at the site level. 

Answer: B

Using Security Groups Enabled Security you can set up more than one business group for a single responsibility. However, you still only view records for one business group at a time. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Configuring, Reporting, and System Administration Guide, How does Oracle HRMS enable users to view multiple business groups? 


Q10. Your client has created a competency for driving skills to capture the competency details of all the employees who are defined as drivers in the system. The client also wants to capture details such as Source of Proficiency Rating (e.g. Regional Transport Office), Certification Method (e.g. Driving test), and so on, while recording the competency detail for an employee. How would you capture these details while recording the competency profile of an employee? 

A. The Source of Proficiency Rating and Certification Method fields are available in the Competence Profile form. These details can be captured while creating the competency profile of the employee. 

B. The details can be captured if the competency is defined as a Global Competency. 

C. The details can be captured if the competency is defined as a Local Competency. 

D. The details can be captured if the rating scale associated with the competency is defined of the type Proficiency. 

E. These details can be captured if Unit Standard Qualifications Framework Details are specified while defining the competency. 

Answer: E