This is the finest service regarding Ucertify so that it attracts countless new as well as old customers. Ucertify can be run by professors who may have vast experience within IT globe. They are focused to offering IT exam practice materials as well as developing excellent tools for the candidates. Several customers possess passed several certification exam under your guidance of Ucertify. And they advise their friends or colleagues or perhaps family members get help through Ucertify. That is why we enjoy such a high status. Ucertify continues for you to success is the result customers support and referrals. It really is Ucertifys efficient as well as official practice materials which makes your candidates dont face virtually any difficulty.

2016 Aug 1Z0-548 book

Q31. For XYZ Company, the Costing Allocation Flexfield structure has three segments: Company, Cost Center, and Account. One of the employees was initially costed to the 3500 cost center and his accounting entries for a non-recurring earning element were as follows: Debit: 100. 3500.6000, Credit: 105. 1000.7000 

The cost center was changed to 5000 and the RetroCosting Process was run. What will be the costing entries created by the retro costing process? 

A. Debit: 100.5000.6000, Credit: 100.3500.6000 

B. Debit: 100.5000.6000, Credit: 105.1000.7000 

C. Debit: 100.3500.6000, Credit: 100.5000.6000 

D. Debit: 100.3500.6000, Credit: 105.1000.7000 

E. No entries will be created because the costing process has already been run for the assignment. 

Answer: A


Q32. For a new employee, the Assignment and Element related data was updated into the system. After the payroll and the post payroll processes were run, it was found that the employee's Bank Account Information was not entered into the system. Assuming that no Override Payment Method was specified while running the Prepayment Process, what Payment Method would the system use for the new employee? 

A. The prepayment process would error out for the employee since the employee's Bank Account Information has not been added to the system. 

B. The employee would be paid by the Default Payment Method associated with the payroll of the employee. 

C. The employee would be paid by the Default Payment Method associated with the Consolidation Set. 

D. The employee's Pre-Payment will not be processed. 

E. The employee would be paid by the Default Payment Method associated with the Business Group. 

Answer: B

Payment Methods are defined for each Payroll with a Default specified. This default is used when the Payroll is associated with the employee and no personal payment method information has been entered for the employee 


Q33. The XYZ Organization has two leave types: Special Leave and Vacation Leave. Whenever leave is applied for, regardless of the leave type used, the accrual must be reduced from the same accrual plan, i.e. the Annual Leave Accrual Plan. Identify the two ways in which this can be achieved. 

A. Create two accrual plans with the same name and associate the two leave types with the accrual plans. 

B. Create two leave types and associate the same element to both the leave types. Attach this element to the accrual plan with the net effect on accrual as subtract. 

C. Add both the leave types in the net calculation rules of the accrual plan with the net effect on accrual as subtract. 

D. Both the leave types need to be created with absence reason: Annual Leave Accrual Plan. 

E. Enable the Additional Absence Details DFF in the Absence Entry Form and store the accrual plan name in the DFF segment. 

Answer: BC


Q34. In your clients system, you notice that the standard hours being defaulted while creating the assignment are not as per the value specified at the Business Group level. Apart from the Business Group, from which two sources are these values defaulted? 

A. Operating Unit level 

B. HR Organization level 

C. Job level 

D. Position level 

E. Grade level 

Answer: BD

To define work day defaults: 1.In the Organization window, query the Business Group or HR Organization if it does not already appear there. In the Organization Classifications region, select Business Group or HR Organization, choose the Others button, and select Work Day Information. 2.Click in the field of the Additional Organization Information window to open the Work Day Information window. 3.Enter the normal start and end times in 24 hour format. For example, for 5.30 p.m., enter 

17:30. 4.Enter a number in the Working Hours field, and select the corresponding period of time in the Frequency field. For example, enter 40 and select Week. You can add to the list of available frequencies by making entries for the Lookup Type FREQUENCY, using the Application Utilities Lookups window 


Q35. To generate online Payslips, when do you run the archive process to gather the latest payroll information? 

A. after the Retro pay Process is complete 

B. after the Payroll is complete 

C. after the Pre-Payments is complete 

D. after the Payments process is complete 

E. after the Retro Costing is complete 

Answer: D

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Payroll Processing Management Guide, Generating the Payslip 


certifyforall.com

Abreast of the times 1Z0-548 book:

Q36. The Recruitment letter type is linked with a SQL* Plus script and applicant status as 1st interview. The applicant status is changed from Active Application to 1st interview. Identify the valid outcome. 

A. It creates a letter request automatically, with the status of Pending. 

B. It creates a letter request automatically, with the status of Completed. 

C. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type is fired automatically. 

D. It creates a letter request automatically, with the status as completed only if the number of applicants with a status of 1st interview is more than 10. 

E. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type is scheduled to be run at the end of the day. 

Answer: A

You need to link your SQL*Plus script with a letter and one or more statuses. In Oracle Human Resources, you can link one or more applicant assignment statuses with each recruitment letter. A request for the letter is then created automatically when an applicant is given an associated assignment status. When an applicant is given one of these statuses, a pending request for this letter type is created automatically. If a pending letter request already exists, the applicant is added to the list of people to receive the letter when you submit the request. 

Reference: 

Oracle Human Resources Management Systems Configuring, Reporting, and System Administration Guide, Linking the SQL*Plus Script With a Letter 


Q37. Identify the screen that is NOT date-tracked in Oracle HRMS. 

A. Contact 

B. Contract 

C. Extra Person Information 

D. Position Definition 

E. User Defined Table Structure Values 

Answer: C


Q38. Identify which four are available as a dynamic database item in a fast formula of the type "Oracle Payroll. 

A. Table Values 

B. Elements 

C. Balances 

D. Absence Types 

E. Grade Rates and Pay Scale Rates 

Answer: BCDE

Dynamic database items are generated from your definitions of: 

– elements 

– balances 

– absence types 

– grade rates and pay scale rates 

– flexfield segments 

Reference: Oracle Human Resource Management Systems, Database Items 


Q39. In Compensation Workbench (CWB), when is a Combination Plan used? 

A. If the plan contains both Local and Global populations 

B. If the plan needs to allocate salary Increases and individual compensation distributions 

C. If the plan needs to allocate salary increase and bonuses from the same budget 

D. If the plan needs to allocate salary increase and bonuses from different budgets 

E. If the plan is created for both benefits as well as bonuses 

Answer: C 

Explanation: Note: If you have a combination plan, you must budget for at least one component, but you are not required to budget for each component of the plan. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits 

Management Guide, Budgeting in Compensation Workbench 


Q40. Which three types of compensations can you distribute using Compensation Workbench (CWB)? 

A. Salary Increases 

B. Bonus 

C. Expense Payments 

D. Timecard entries 

E. Stock Options 

Answer: ABE

Explanation In an enterprise, you need to compensate and award benefits to eligible employees. Your enterprise determines who is eligible for compensation and awards, and who can allocate them. Most compensation cycles include or exclude certain employees, based on enterprise requirements. Compensation could include salary (A), bonus (B), allowances, vehicle mileage payments, and stock options (E). Allocation of compensation may depend on factors such as current salary, grade, position, time since last pay raise, and other factors. You also need to convey this compensation information to your employees easily. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits Management Guide, Compensation and Awards Management Overview