By producing the utmost regarding our Oracle 1Z0-548 goods which contain 1Z0-548 exam question and answers, you are bond to acquire through the Oracle real test. Many of us guarantee your current success with the help regarding Oracle 1Z0-548 professionally written practice questions and answers at Actualtests. The Oracle practice materials will give you comprehensive education for the 1Z0-548 exam syllabus. Cracking the Oracle Oracle exam is no issue with each of our precise, accurate and logical dumps. The feedback and high passing ratio can easily prove each of our promise. Many of us offer you the money-back policy if you happen to fail in the first attempt after employing Oracle 1Z0-548 products.

2016 Dec 1Z0-548 actual exam

Q21. Company XYZ has two business groups. An HR super user would like to create the jobs in one business group and be able to view them in the Job Definition form (Navigation: Work Structures > Job > Description) in the other business group. The user should also be able to assign the job to an employee in the other business group. How can this be done assuming the HR: Cross Business Group profile option is set to Yes? 

A. This functionality is not yet provided. Employees can be assigned only to the jobs created under the current business group. 

B. Job can be created under the Global Job Group so that the jobs created under the Global Job Groups are available across all business groups. 

C. Create a Job Group as a Master Job Group so that the jobs created under the Global Job Groups are available across all business groups. 

D. When creating the job, click the 'Benchmark Job' to make the job available across business groups. 

E. A Global Security Profile must be attached to the responsibility to be able to view jobs created in other business groups. 

Answer: C

In order to map jobs from one job group to another, a master job group must be defined. Master job groups are intermediate groupings only and cannot be used for other functional purposes. In Single Business Group Access mode, you can have one master job group for each business group and you can map jobs only within the same business group. In Cross Business Group Access mode, there is only one master job group, and you can map jobs across business groups 

Reference: Oracle Projects Fundamentals, Job Groups and Global Jobs 


Q22. Your client wants users to be prompted to enter the "Contract Sign-off date" whenever a new contract is entered with a status as Active or when an existing contract's status is changed from any other status (e.g. Inactive, Pending, etc.) to Active. As the field "Contract Sign-off date" is not available as a standard field in the Contracts form, how would you achieve this? 

A. Choose CONTRACT.STATUS in the Reference Field for the Descriptive Flexfield-Additional Contract Details. Create a structure with the same Lookup Code as the active contract status. Make the segment of this structure as mandatory. 

B. Create the segments in the Global Data Element Context structure. Make the segments of this structure as mandatory. 

C. Without adding any value to the reference field, create a new structure with the same Lookup Code as the active contract status. Make the segments of this structure as mandatory. 

D. The Lookup type: CONTRACT_STATUS stores the valid contract statuses. Add the "Contract Sign-off date" as one of the values in the lookup. 

E. This cannot be achieved using the Additional Contract Details DFF. 

Answer: A

Since the Field needs to be entered only for the Active Status, this status has to be included as a reference field to be synchronized when defining the DFF 


Q23. You have a requirement to cost all the employee's earning elements to the employee's cost center except for the corporate bonus. Identify the two ways through which you can cost the corporate bonus to a separate cost center. 

A. Change the employee's organization cost center to the corporate cost center (Navigation: Work Structures > Organization > Description ). 

B. Allocate 100% to the corporate cost center under Assignment costing (Navigation: People > Enter and Maintain > Assignment > Others > Costing). 

C. Allocate 50% to the corporate cost center under Assignment costing (Navigation: People > Enter and Maintain > Assignment > Others > Costing). 

D. Set the element link to Fixed Costed. Specify the entire costing code combination at the element link level, (Navigation: Total Compensation > Basic > Link). 

E. Override the cost center of the employee at the element entry level. 

Answer: DE

Costing needs to be done for an individual element entry and can therefore be done at the Element Entry Level (E). Alternative, the fixed costed method can be used in the element link whereby which costing information will not be determined from Assignment and Organization Levels (D). 


Q24. While defining the Accrual Plan the user is adding the Net Calculation Rules. Assume applicable Input value of each of the elements in the options below is added to the Net Calculation Rule (Navigation: Total Compensation > Basic > Accrual Plan). Identify three actions that will impact the Accrual of an employee. 

A. An element entry is made for a primary assignment of an employee. The element is a non-recurring element. 

B. An element entry is made for a primary assignment of an employee. The element is a recurring element. 

C. Payroll is run for an employee and an indirect run results is generated for a non-recurring element 

D. Absence is applied through the Absence Management function in Employee Self Service but is not in approved status. 

E. Batch element entry using the carried over element of the accrual plan is processed and is in transferred status. 

Answer: ABE 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits Management Guide, Leave and Absence Management 


Q25. A user defining the career path in the system, identify the reason that the user cannot see the job name in the job progression from field. 

A. The job has already been used in the current career Path the user is defining. 

B. The job has already been used in another career path defined in the system. 

C. The job is present under a different job Group in the same business Group. 

D. The job is not defined as a Benchmark Job. 

E. The job is not attached to a Benchmark Job 

Answer: A


Renewal 1Z0-548 exam engine:

Q26. In your client's company, the Telephone Allowance is paid as per the grade of an employee. This information is stored in a User Defined Table. The Row is set as the Grade name and the Column Value is set as the applicable amount of the Telephone Allowance. Your client wants to validate that the value entered in the column Value is between 0 to 300 USD. 

How would you configure this validation? 

A. In the Table Structure window, set the Match Type of the table as Range. Choose the Rows button to go to the Rows window and specify the lower and upper boundary values as 0 and 300 respectively. 

B. In the Table Structure window, set the Match Type of the table as Match. Choose the Rows button to go to the Rows window and specify the lower and upper boundary values as 0 and 300 respectively. 

C. Create a Formula Validation to return an error if the Entry Value is greater than 300. In the Table Structure window choose the Columns button to go to the Columns window. Associate the Validation Formula with the appropriate Column Name. 

D. In the Table Structure window, select the Range Validation check box. Choose the Rows button to go to the Rows window and specify the lower and upper boundary values as 0 and 300 respectively. 

E. Create an Independent Value set to have values from 0 to 300. In the Table Structure window choose the Columns button to go to the columns window. Associate the Value Set with the appropriate Column Name. 

Answer:

Explanation: You set up user tables in the Table Structure window. 

To set up the structure of a table: 

1. Set your effective date to the date from which you want the table's row labels to take effect. 

2. Enter the table name. 

3. For the table's match type, select Match or Range. Select Match if each row is for one item, such as one job or one code. Select Range if each row is for a range of numeric values, such as an age range or a pay range. (A) 

4. If the match type is Match, select Date, Number or Text as the Key Units of Measure, depending on whether entries in the rows are dates (DD-MON-YYYY), numbers, or alphanumeric text. 

If the table's match type is Range, the Key Units of Measure automatically becomes Number. 

5. Enter the row label as the Row Title. 

For example, if the table rows refer to rate codes, an appropriate row title would be Rate Code. If the rows refer to age ranges, you might use the title Age Range. 

6. Save your work, and choose the Columns button to go to the Columns window. 

Reference: Oracle Human Resource Management Systems, Setting Up User Tables 


Q27. Which option best explains the Update-Insert option of the Datetrack Mode? 

A. It replaces all information for the record you are updating. 

B. It end-dates the original record and creates a new record to hold the new changes, thus preserving the history of the changes to the record. 

C. It creates a new record in between two existing records, preserving the record's entire history. 

D. It behaves like a Correction, but replaces only an update rather than the entire history of the record. 

E. It end-dates the original record, creates a new record, and replaces all future changes. 

Answer: C

DateTrack Insert/Update. This means that the person must have a future dated change to permit changes in this row to be inserted on a future date specified by the user. 

Note: DateTrack: When you change your effective date (either to past or future), DateTrack enables you to enter information that takes effect on your new effective date, and to review information as of the new date. 

Reference: Application Data Export User’s Guide 


Q28. Payroll has completed, but the payroll process is in incomplete status. The pre-payment process is run. ? 

A. The pre-payment process will not process any employee. 

B. Prepayments are processed only for those employees whose payroll process status Is Incomplete. 

C. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status Is Complete. 

D. Prepayments are processed for all the employees for whom payroll was run. 

E. Pre-payments will be processed for all the employees with default payment method. 

Answer:

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Payroll Processing Management Guide, Payroll Processing and Analysis 


Q29. An employee's assignment status needs to be temporarily suspended pending disciplinary review. The employee's payroll needs to be processed during the duration of his suspension. How can this be achieved? 

A. Create assignment status as Suspended Pending Review with payroll status as Process and Human resource status as Suspended. 

B. Create assignment status as Suspended Pending Review with payroll status as "Do not process" and Human resource status as Active. 

C. Delete all element entries attached to the employee pending review. 

D. Terminate the employee and reverse terminate the employee once the review is over. 

E. Change the assignment category to Suspended. 

Answer: A

The Payroll Status must be set as Process for Payroll to Process. Setting the Human Resource Status as Suspended gives the visual indication of the employee’s assignment status 


Q30. One of the users in your client's company has attached a collective agreement to the assignment. When the user navigates to the Employment Terms tab on the Assignment form, the list of values for the Agreement Grade is empty. The user has verified that the Collective Agreement Grades (CAGR) Key Flexfield structure has been created correctly and is compiled. 

Why is this happening? 

A. The CAGR structure has not been associated with the Business Group in the Business Group Information window, which opens from the Organization window. 

B. The employee is not eligible for any CAGR structure based on the eligibility profile attached to the collective agreement. 

C. The person is a contingent worker and this field doesn't hold any value for contingent workers. 

D. The CAGR structure has not been linked to the collective agreement attached to the assignment in the Agreement Grades window (Navigation: Work Structures > Collective Agreement > Define Collective Agreement Grades). 

E. The CAGR structure has not been linked to the grade attached to the assignment in the Grades Definition window. 

Answer: D