Actualtests older Oracle teachers as well as professionals can say yes to in which Actualtests Oracle [productsort] exam questions and answers tend to be nearly proper. The particular pass price associated with Oracle Enterprise Manager 12c Essentials was nearly 95 %. Over al, we could show how the [productsort] study supplies produced useful reference for Oracle candidates. The [productsort] pdf worth the examinees sparing without trying to examine. You can wager your own trunk you will have optimistic outcome through the Actualtests Oracle Enterprise Manager 12c Essentials exercise checks.

2016 Aug 1Z0-457 simulations

Q1. The shared file system loader configuration on the Oracle Enterprise management Service is for ____________. 

A. Auditing 

B. Security 

C. High availability 

D. High availability and security 

Answer: C 


Q2. In Oracle Enterprise Manager Cloud Control, which four conditions can cause Agent Status to be displayed as unreachable in the console? 

A. Agent is running but is unable to upload files. 

B. Agent is not configured for HTTPS and Oracle Management Service (OMS) is locked to only accept HTTPS communications. 

C. Agent is unable to connect to Oracle Integration Server. 

D. Agent has not been registered with the name server. 

E. Agent is not running. 

F. Agent cannot resolve the Oracle Management Service (OMS) host name. 

Answer: ABEF 


Q3. Which requires a stand-alone Oracle Enterprise Manager Real User Experience Insight (RUEI) license order to utilize user experience management? 

A. Oracle Fusion Applications 

B. Siebel 

C. Custom web applications 

D. Oracle E-Business Suite 

E. PeopleSoft 

Answer: B 


Q4. Which three abilities are supported by the hardware management function in Oracle Manager Ops Center? 

A. Updating the system firmware 

B. Configuring the Infiniband fabric 

C. discovering the network devices 

D. configuring the security devices 

E. updating firmware on third party storage 

Answer: ABC 


Q5. Which role is needed to create Incident Rules in Oracle Enterprise Manager? 

A. EM_ALL_ADMINISTRATOR 

B. EM_CBA_ADMIN 

C. EM_SYSMAN 

D. EM_CLOUD_ADMINISTRATOR 

E. EM_USER 

Answer: D 


certifyforall.com

Update 1Z0-457 free draindumps:

Q6. What feature of the Diagnostic Pack for Oracle Database collects statistics on all active 

sessions and stores it in memory? 

A. Active Session History (ASH) 

B. Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) 

C. Automatic Workload Repository (AWR) 

D. Automatic Storage Management (ASM) 

Answer: A 


Q7. What four Cloud Configuration Management challenges can Oracle Enterprise manager help you to monitor, track, and manage? 

A. Virtual server sprawl 

B. Dynamic topology changes 

C. Rogue multi-tenant memory attachment 

D. Keeping within compliance, rules, and standards 

E. Drift from predefined service templates 

F. Monitoring of SQLNET in Public Clouds 

Answer: ABDE 


Q8. Which statement is true about Oracle Enterprise Cloud Control and the My Oracle Support (MOS) portal? 

A. Oracle Enterprise Manager Cloud Control integrates directly with the My Oracle Support portal via the MOS dashboard and the WebLogic Server support workbench feature. 

B. Oracle Enterprise Manager Cloud Control requiresthe WebLogic Server workbench tointegrate withthe My Oracle Support Portal. 

C. Oracle Enterprise manager Cloud Control requires the Oracle Support workbench to integrate with the My Oracle Support portal. 

D. Oracle Enterprise manager Cloud Control requires Oracle Support workbench to integrate with the My Oracle support portal. 

Answer: A 


Q9. The Connector Framework for Oracle Enterprise Manager resides on __________ . 

A. Oracle Management Service (OMS) 

B. Oracle Fusion Applications 

C. Grid Control Console 

D. Memory Access Module 

Answer: A 


Q10. What Enterprise Manager functionality can you use to monitor non-Oracle components from the Oracle Enterprise Manage console? 

A. User exits 

B. Connector Framework 

C. Management plug-ins 

D. Feature not supported by Oracle Enterprise Manager 

Answer: C