It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-521 exam by using Best Quality Oracle Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials questuins and answers. Immediate access to the Improved 1Z0-521 Exam and find the same core area 1Z0-521 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jun 1Z0-521 dumps

Q41. Identify the two benefits of using Multi-Org access control. (Choose two)

A. View asset information across multiple asset books

B. Restrict access to users based on there organization assignments

C. Submit and view data across different ledgers using a single responsibility.

D. Enter payable invoices for different operating units using a single responsibility.

E. View consolidated requisitions across operating units using a single responsibility.

Answer: DE


Q42. Company X has three operating units: A, B, and C, each operating unit has a MO: Security Access profile option and MO: default operating unit profile option assigned to it.

Which statement is true?

A. Paul can create transactions for the A, B, and C operating units

B. All transactions created by Paul are automatically assigned to operating unit A.

C. Paul can report on data across A, B, and C operating units, but enter transactions only against

D. The profile option did not include operating unit B and operating unit C due to any error by the system administrator.

E. They payables responsibility is linked to operating unit A by the MO: operating unit profile option and can create transactions for the operating unit alone.

Answer: A


Q43. Which two statements are true regarding ownership of shared entities? (Choose two)

A. Item is owned by Oracle purchasing, whereas Location is owned by Oracle receivables.

B. Supplier is owned by Oracle purchasing, whereas units of measured is owned by Oracle inventory.

C. Ledger is owned by Oracle purchasing, whereas location is owned by Oracle Human Resources

D. Customer is owned by Oracle purchasing, whereas location is owned by Oracle Human Resources

E. Sales force is owned by Oracle purchasing, whereas location is owned by Oracle Human Resources

Answer: BC


Q44. What are the four required fields when defining a request set? ( Choose four)

A. Set

B. Owner

C. Set code

D. Application

E. Description

F. Active data

Answer: ACDF


Q45. APME attempts pick release process for delivery lines that have been booked.

Which three options are valid? (Choose three)

A. Run the auto allocate process.

B. Run the pick stop Grouping process

C. Run the interface trip step process

D. Use the standard report submission process (SRS)

E. Execute online from the release sales order window

F. Run a concurrent program from the release sales order window.

Answer: DEF


certifyforall.com

Improved 1Z0-521 practice test:

Q46. Identify two Descriptive Flexfield components whose values are used to determine contexts. (Choose two)

A. The context field

B. Global segments

C. The reference field

D. Context-sensitive Segments

Answer: AC


Q47. ABC Corp uses Oracle E-Business suite Release 12 and wants to design an order status web inquiry screen to make order status visible to its customers online

How can ABC Corp ensure that customers view only their individual order status?

A. By securing attributes for each customer

B. By excluding attributes for individual customers

C. By assigning a separate attribute value for INTERNAL_CONTACT_ID

D. By assigning a same attribute value for CUSTOMER_CONTACT_ID

Answer: A


Q48. Identify three features that are providing under scheduling in order management. (Choose three)

A. Reserving

B. Scheduling

C. Booking the order

D. Removing scheduling holds

E. Performing automatic pricing

F. Calculating available-to-promise (ATP)

Answer: ABF


Q49. The technical architecture in Oracle E-Business suit release 12 supports the business needs of the application. Select three technical features included in the technical architecture in Oracle E-Business Suite release 12. (Choose three)

A. Global

B. Mobile interface

C. Rapid implementation

D. Business intelligence

E. End-to-end integration

F. Self-service (HTML/JSps)

Answer: BDF


Q50. XYZ Corp has operations in the U.S. and Canada. Within Canada, it has two separate divisions due to statutory requirements: one in Quebec and other in Ontario

How would you define the organization structure for XYZ Corp from the information given below?

A. Two ledgers, two legal Entities, and two operating units

B. Two ledgers, two legal Entities, and three operating units

C. Two ledgers, three legal Entities, and three operating units

D. Two ledgers, two legal Entities, and three operating units

E. Three ledgers, three legal Entities, and three operating units 

Answer: D