This so-called This accreditation was initially the major makers for the purpose of marketing his or her merchandise, augmenting a multitude of technological team members that can offer a few utilizing experienced technological help. This sort of 1Z0-521 qualification will be attained by simply test. Typically, its through the ordinary 1Z0-521 test. Related support 1Z0-521 accreditation includes lots of areas inside it community. However, in the event anybody who currently have picked up established track record vouchers, they can acquire wages as a result.

2016 Dec 1Z0-521 actual exam

Q1. XYZ Corp has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org access control. Consequently XYZ Corp needs to add additional operating units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional operating units.

A. It is not possible to add additional units

B. Set the MO: Operating unit profile option, run the replicate seed data concurrent request, create the operating unit, and create new responsibilities as necessary.

C. Set the MO: security profile, run the replicate seed data concurrent request, create the operating unit, and create new responsibilities as necessary.

D. Create the operating unit, run the replicate seed data concurrent request, create the operating unit, and create new responsibilities as necessary. And set the MO: default operating unit profile option

E. Create the operating unit, run the replicate seed data concurrent request, assign the operating unit to security Hierarchy, run security list maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary. And set the MO: default operating unit profile option

Answer: E


Q2. Identify two operations that users can specify using Multi-Org preferences. (Choose two)

A. Set up the default operating unit

B. Set up frequently accessed responsibilities

C. Set up date, currency, and number formats

D. Set up frequently accessed forms and web pages

E. Set up the access to limited list of operating units

Answer: AE


Q3. Customer acceptance is applicable for which four order types or models. (Choose four)

A. Kits

B. Returns

C. Internal orders

D. Retro bill orders

E. ATO/PTO models

F. Standard orders with service items

G. Standard orders with standard items

Answer: AEFG


Q4. Identify three features of a value set. (Choose three)

A. Values sets are mandatory

B. Value sets must contain values

C. Value sets control the values for many report parameters

D. The same value set can be shared between different Flexfield

E. A value set is a definition of the values approves for entry by a particular Flexfield segment.

Answer: CDE


Q5. Identify three correct statements regarding the revenue recognition feature. (Choose three)

A. Back-to-back orders are contingencies that OM supports in the context of revenue recognition.

B. COGS can be recorded on the invoice line, whereas revenue can be recorded in the shipped line customer acceptance is the only contingency that OM supports in the context of revenue recognition.

C. Customer acceptance is the only contingency that OM supports in the context of revenue

D. As revenue is recognized, a corresponding percentage of deferred COGS may not move to real COGS.

E. Deferred revenue and COGS accounting can be very successfully used as solution for ATO/PTO matching problem

F. Revenue recognition depends on and interacts with inventory, Costing, account receivables, OM, and shipping execution

Answer: CEF


Abreast of the times 1Z0-521 practice exam:

Q6. Which four products in Oracle E-Business Suite Release 12 require a Multi-Org setup? (Choose four)

A. Payables

B. Purchasing

C. Receivables

D. General Ledgers

E. Order management

Answer: ABCE


Q7. Identify two types of regions in daily Business Intelligence. (Choose two)

A. Menu

B. Table

C. Folder

D. Report

E. Graph

Answer: BE


Q8. Which three statements true about modifying Flexfield values? (Choose three)

A. The values cannot be displayed

B. The values description can be changed

C. The effective dates for a value can be limited

D. The values can be deleted after they are defined

E. The values can be modified after they are defined

Answer: BCE


Q9. ABC Corp has the following organization structure:

1) Legal Entity: A

2) Operating units: B and C

3) Balancing Entities: 10, 20, and 30

Identify three correct statements regarding the balancing Entity. (Choose three)

A. Each balancing Entity must balance within itself.

B. There can be multiple Balancing Entities Within an operating unit

C. Balancing Entity is the lowest possible unit in the chart of accounts

D. Balancing Entities can be automatically secured at legal entity level

E. Balancing Entities can be secured at the operating unit level through security Rules

Answer: ABE


Q10. Which two are the mandatory setup steps to ship from an organization? (Choose two)

A. Grouping rules

B. Shipping grants

C. Pick release rules

D. Ship confirm rules

E. Open inventory periods

Answer: BE