We present the Oracle 1Z0-520 exam demos inside Pdf files and check engine. You may get free gain access to to download all of them after getting. We offer a free quiz before a person purchasing. Download the particular free Oracle Oracle demos involving 10 questions and also answers on your PC, and also practice them to be able to check out the weak aspects. Testking.internet is the perfect web which in turn contains each of the technical and official exam samples. So do the best to be able to prepare for your Oracle 1Z0-520 real check. Just like the particular Rainbow after the particular storm, success is in the eyes.

2016 Oct 1Z0-520 free practice test

Q1. Which three are correct security/access levels for purchasing documents? (Choose three.) 

A. All 

B. Buyer 

C. Public 

D. Owner 

E. Hierarchy 

F. Purchasing 

Answer: C,E,F 


Q2. Identify two features of Oracle Workflow In Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose two.) 

A. enhances data security 

B. helps you focus on managing individual business transactions 

C. has each activity in a workflow as a PL/SQL function or a notification or a subprocess 

D. can integrate business functions only between business processes within a single company 

E. can integrate business processes within an enterprise, as well as between different organizations and different systems 

Answer: C,E 


Q3. Identify two features of a Value Set that has a validation type of "None." (Choose two.) 

A. It has an approved list of values associated with It. 

B. The entered value must meet the formatting requirements. 

C. The Flexfield value security rules cannot be used for a segment that uses this Value Set. 

D. Users can enter any value that they want even if It does not meet formatting requirements. 

Answer: B,C 


Q4. How can you create reservations for the material based on scheduled demand for a Complex Maintenance Repair and Overhaul (CMRO) work order when the material does not exist in the on- hand inventory? 

A. CMRO work orders are not eligible for reservations. 

B. CMRO requires inventory on hand to support reservation. 

C. CMRO creates reservation against a purchase order or any other supply source. 

D. CMRO creates a WIP job to make the material before you can create the reservation. 

Answer: C 


Q5. Identify three features of Key Flexfields. (Choose three.) 

A. Key Flexfields are used identifiers for entitles. 

B. The Key Flexfield structure comprises Segments. 

C. A Key Flexfield structure consists of multiple code combinations. 

D. Key Flexfields appear as a single-space field enclosed in brackets. 

E. Each segment of a Key Flexfield usually contains meaningful information 

Answer: A,B,E 


certifyforall.com

Renewal 1Z0-520 answers:

Q6. The materials manager has noticed that several items were created and assigned to various inventory organizations, but the analyst skipped the Copy from Template step. The manager would like to know how to correct the items. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. Apply the template in the organization item. It would automatically update the Master Item window. 

B. You can use the Item Attribute Copy form to update the value of an item attribute across multiple organizations in a given organization hierarchy. 

C. You can change an organization-level attribute with the Master Item window. If you do this, it will update the organization-level attribute across all organizations. 

D. You can use the Organization Item window to update organization-level itemattributes. This would update organization-level attributes in your current organization only. 

E. To update master-level attributes, use the Master Item window. If an attribute is controlled at the master level, the value of the attribute applies for all organizations to which the item is assigned. 

Answer: B,D,E 


Q7. Identify the purpose of using Material Status controls. 

A. to permit updates to the Item Master record 

B. to prevent unnecessary cycle counting in an inventory organization 

C. to define the transactions that are permitted for an inventory organization 

D. to select the transactions that are permitted to use the inventory on-hand quantity 

Answer: D 


Q8. There are several types of RFQ, Including Catalog RFQ, Standard RFQ, and Bid RFQ. 

There are only two classes of RFQ. Identify the two valid classes and their appropriate purposes. (Choose two.) 

A. Bid Class, which supports Shipments 

B. Standard Class, which supports Items 

C. Planned Class, which supports Catalogs 

D. Catalog Class, which supports Price Breaks 

E. Cost Class, which supports Bid Price Breaks 

F. Category Class, which supports Supplier Catalogs 

G. Contract Class, which supports Total Dollars Agreed to 

Answer: A,D 


Q9. Which two reports detail pending inventory adjustments for a count? (Choose two.) 

A. Cycle Count Listing 

B. Physical Inventory Tag Listing 

C. Physical Inventory Counts Report 

D. Physical Inventory Adjustments Report 

E. Cycle Counts Pending Approval Report 

F. Cycle Count Entries and Adjustments Report 

Answer: D,E 


Q10. Identify the two benefits of using Multi-Org Access Control. (Choose two.) 

A. View asset information across multiple asset books 

B. Restrict access to users based on their Organization assignment! 

C. Submit and view data across different ledgers using a single responsibility. 

D. Enter Payables Invoices for different Operating Units using a single responsibility. 

E. View Consolidated requisitions across Operating Units using a single responsibility 

Answer: D,E