With the aid of Pass4sure 1Z0-520 places, you can get a great end result simply that will make a person move Oracle test. Moreover, should you failed within the 1Z0-520 examination the very first time of utilizing the items, all money you have to pay will probably be refund. You simply need to deliver your own 1Z0-520 record records as the pdf file to all of us. Following verifying your data, we are going to refund the cash and also give it back in your accounts as soon as possible.

2016 Jun 1Z0-520 exams

Q21. The SLA: SRS Trace Mode profile option indicates where the debug information provided by the concurrent programs is printed. The values for this profile option are -lip and  . (Choose two.) 

A. AF File 

B. LogFile 

C. OutFile 

D. User Defined file name 

Answer: A,B 


Q22. You want Oracle Inventory to automatically create move orders while performing min-max planning. To enable that functionality, you would need to define the   . 

A. subinventory supply source type at the pull level 

B. Move Order Timeout Action to a value greater than zero 

C. Move Order Timeout Period to a value greater than zero 

D. subinventory supply source type at the subinventory or item level 

Answer: D 


Q23. Your client has two inventory organizations (INV ORG 1 and INV ORG 2). The organizations have different business requirements for stock locator control: 

INV ORG 1: 

Locators must have: 

Building identified 

Stockroom designated Row 

Rack 

Bin 

INV ORG 2: 

Locators must have: 

Row 

Rack 

Bin 

Position within Bin 

Which solution would meet both organizations' requirements? 

A. Establish stock locator flexfields as five segments. INV ORG 2 can use the first segment as Row. 

B. Establish stock locator flexfields as four segments. INV ORG 2 can use DFF for Position within Bin. 

C. Establish stock locator flexfields as five segments. INV ORG 2 can leave the fifth segment with a default value. 

D. Establish stock locator flexfields as four segments. INV ORG 1 can create DFF and use that as Building identifier. 

E. Establish stock locator flexfields as six segments. INV ORG 1 can create locators where the sixth segment can be a default value. 

Answer: C 


Q24. Which profile option controls whether a flexfield window automatically opens when you navigate to a customized descriptive flexfield? 

A. Flexfields: Shorthand Entry 

B. Flexfields: Open Key Window C. Flexfields: Open List of Values D. Flexfields: Open Descr Window 

E. Flexfields: Open Description Field 

Answer: D 


Q25. Your client requires Org A to supply Org B with inventory on a need basis. The Internal Order flag is checked. An internal requisition has been created and approved. What type of receipt would Org B have to perform to receive the goods? 

A. RMA receipt 

B. Inter-Org Transfer 

C. Account Alias receipt 

D. Purchase Order receipt 

E. Receipt by Shipment Number 

Answer: E 


certifyforall.com

Far out 1Z0-520 question:

Q26. Which three are true about the Evaluated Receipt Settlement (ERS) proems? (Choose three) 

A. Invoice is always created for the supplier site. 

B. Invoice is always created In unapproved status, 

C. Invoice currency is always defaulted from the purchase order currency. 

D. Payment currency is always defaulted from the purchase order currency, 

E. Payment terms are always defaulted from the purchase order payment terms. 

F. Amount is always determined by multiplying the Quantity received by the purchase order item unit price. 

Answer: B,C,F 


Q27. For performing an ABC analysis, you need to define ABC Compile, ABC Classes, and ABC Assignment Groups. Identify two correct actions. (Choose two.) 

A. Link an ABC Group to an ABC Compile. 

B. Link an ABC Compile to an ABC Group. 

C. Assign an ABC Group to an ABC Class. 

D. Assign an ABC Class to an ABC Group. 

E. Enable an ABC Group in Subinventories. 

Answer: B,D 


Q28. You created an internal requisition to move material between two organizations. The destination is locator controlled. The shipping network between these two locations has been defined as Direct. 

The shipment transaction fails. What could be the reason for the failure? 

A. Locator default has not been set up in the transaction default. 

B. Internal requisitions cannot be used for Direct shipping networks. 

C. You did not indicate the locator of the destination on the requisition. 

D. Locator-controlled destinations cannot be used for Direct shipping networks. 

Answer: A 


Q29. How many distinct ABC Compile Names can exist at a given time in an inventory organization? 

A. an unlimited number of names 

B. only one for each subinventory 

C. only one per inventory organization 

D. one for each subinventory and one for each inventory organization 

Answer: A 


Q30. ACME is implementing Inventory in a make-to-order manufacturing environment, where there is on-hand inventory for 200 different motors. For these purchasable items, given the proper profile setup, Min-max can automatically create . 

A. an expense account 

B. an encumbrance account 

C. an invoice price variance account 

D. an inventory Accounts Payable accrual account 

E. records in the Purchase Order Requisition interface table 

Answer: E