Go over this Oracle 1Z0-520 e-book and also rush promptly into 1Z0-520 Review records when using the unrivaled Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials ¡§C Oracle 1Z0-520 Process Review Companies only at Exambible. 1Z0-520 Process Review and also 1Z0-520 are generally remarkable during Excellent and also Exambible offer 100% make sure you cross the 1Z0-520 Review.

2016 Aug 1Z0-520 test questions

Q71. Which four responsibilities must be defined in order to perform the purchasing setup when the complete Oracle R12 E-Business Suite is installed? (Choose four.) 

A. Inventory Manager 

B. Payables Manager 

C. Receivables Manager 

D. System Administrator 

E. Purchasing Super User 

F. General Ledger Super User 

G. Advanced Supply Chain Planner 

Answer: B,D,E,F 


Q72. You received 100 units of item A on Monday. On Tuesday, you discovered that three units are missing from the shipment. You entered a correction to adjust the quantity received to 97. On Wednesday, you found two units damaged and you created a Return To Supplier transaction. The profile option PO: ERS Aging Period is set to 3 days. What is true if the Payment on Receipt process is run on Friday? 

A. The process will generate an invoice for 95 units. 

B. The process will generate an invoice for 97 units and a debit memo for 2 units. 

C. The process will generate an invoice for 97 units. Then you will have to manually create a debit memo for 2 units. 

D. The Return To Supplier transaction already created a debit memo. The Payment on Receipt process will generate an invoice for 97 units. 

E. The process will generate an invoice for 100 units. Then you will have to manually adjust the invoice for 3 units and create a debit memo for 2 units. 

Answer: A 


Q73. You have performed all the prerequisite setups for the creation of sourcing rules for items to be included in a blanket purchase agreement (blanket). However, when the buyer tries to approve the blanket, a caution is displayed stating that no sourcing rules are created. What could be the two reasons for this? (Choose two.) 

A. Approved supplier list is not defined for the sourcing rule. 

B. The blanket purchase order Start Date and End Date are null. 

C. The buyer did not have the necessary approval authority to create sourcing rules. 

D. Items on blanket do not have the Purchased and Purchasable item attributes enabled. 

E. The blanket effective period overlaps with the multiple effective periods in the sourcing rule. 

Answer: B,E 


Q74. RFQs and Quotations have setups in the following areas: Purchasing Control Options, Lookup Codes, and Profile Options. Select the two options that contain correct setups, for both the Purchasing Control Options and the Profile Options. (Choose two.) 

A. Purchasing Control Options: Quotation Numbering, Line Type, and Quotation Required 

B. Profile Options: PO: Write Server Output to File, and PO: Warning Delay Days Number 

C. Purchasing Control Options: RFQ Numbering, Quote Warning Delay, and RFQ Required 

D. Profile Options: PO: Display AutoCreated Quotation, and PO: Warning Delay Days Number 

E. Purchasing Control Options: RFQ Quotation Numbering, Quote Warning Delay, and Quotation Required 

F. Profile Options: PO: Price Tolerance (%) for Catalog Updates, and PO: Warn if RFQ Required before AutoCreate 

Answer: C,F 


Q75. Which Inventory table stores the item attribute values assigned to a system item? 

A. MTL_SYSTEM_ITEMS_B 

B. MTL_ITEM_ATTRIBUTES 

C. MTL_ITEM_TEMPLATES_B 

D. MTL_STATUS_ATTRIBUTE_VALUES 

Answer: A 


certifyforall.com

Replace 1Z0-520 exam question:

Q76. There are four tabbed regions In the Supplier Item Catalog window (Negotiated Sources, Prior Purchases, Sourcing Rules, and Requisition Templates), but function security can be used to determine whether a user will be able to see all of them. 

In release R12, where is the requisition setup option that determines which of the tabbed regions is the default? 

A. in the Profile Options setup 

B. in the Lookup Codes setup 

C. in the Document Types setup 

D. in the Purchasing Options setup 

E. in the Expense Account Rules setup 

F. in the Requisition Preferences setup 

Answer: A 


Q77. You have an item that has four different units of measure (UOMs) defined for usage. They are Each, Pack, Box, and Case. 

1 Pack = 24 Each 

2 Packs = 1 Box 

4 Boxes = 1 Case 

What conversions need to be established to accommodate these four relationships? 

A. Each =1, 1 Pack = 24 Each, 1 Box = 24 Each, 1 Case = 96 Each 

B. Each = 1, 1 Pack =24 Each, 1 Box = 48 Each, 1 Case = 192 Each 

C. Each = 1, 1 Pack =24 Each, 1 Box = 48 Each, 1 Case = 168 Each 

D. Each = 1, 1 Pack = 24 Each, 1 Box = 240 Each, 1 Case = 240 Each 

E. Each = 1, 1 Pack = 12 Each, 1 Box = 480 Each, 1 Case =1920 Each 

F. Each = 1, 1 Pack = 24 Each, 1 Box = 480 Each, 1 Case = 1920 Each 

Answer: B 


Q78. ABC Corp. has determined Its Accounting Key Flexfield structure for the implementation of Oracle E-Buslness Suite Release 12. The Accounting Key Flexfield structure contains five Segments: Company, Business Unit, Department, Account, and Product. 

They have the following requirements: 

1) The Department values should be based on the Business Units. 

2) They want to produce a quarterly Balance Sheet for each Company. 

Which three statements are true? (Choose three.) 

A. The Product Value Set is dependent on the Accounts. 

B. The Business Unit Value Set is defined as Independent. 

C. The Account Segment has a Value Set with no Validation. 

D. The Company Segment is qualified as the Balancing Segment. 

E. The Department Segment is qualified as an Intercompany Segment. 

F. Cross-validation rules are required to enforce dependency of Departments on the Business Units 

Answer: B,D,F 


Q79. Your customer sets up an item with the wrong primary unit of measure (UOM) and transacts for a couple of years. Now the customer realizes that the unit of measure setup was incorrect. How can you correct the UOM after transactions have been made? 

A. You can change the UOM easily in the organization items. 

B. You cannot correct the primary UOM for the item after transactions. 

C. You can easily correct the primary UOM by changing the value in the item master. 

D. You can delete items using delete group and create the item again using the correct primary UOM. 

Answer: B 


Q80. An approved supplier list (ASL) is being defined in a multiorganization environment, which two statements are valid? 

A. Setting up a Global ASL is mandatory. 

B. If a supplier item has a local ASL setup, you cannot set it up on a Global ASL. 

C. The supplier for an item-supplier association must be global, while the supplier site can be local. 

D. Company X has set up Planning would source planned orders. The approval status of the supplier can be set to New or Approved. 

Answer: C,D