We generate the check engine to assist you inside passing the Oracle Oracle exam. Every one of the Oracle exam answers can make a person reply the questions together with full confidence. All of us promise to be able to offer a person passing guarantee using the detailed answers within the Oracle 1Z0-533 actual check. Ucertify?¡¥s Oracle 1Z0-533 exam questions and answers remain inside vogue in that many of us keep every one of the studying materials up-to-date, correct and dependable in daily utilize.

2016 Aug 1Z0-533 actual exam

Q1. What are two user interfaces to Planning data forms? 

A. EPM Workspace 

B. Excel Add-in 

C. Smart View Essbase Provider 

D. Smart View Planning Provider 

E. Planning ADM Driver for FR 

Answer: AD 


Q2. Assuming EAS Business rules, a user cannot see a business rule on a data Form. What are three possible causes? 

A. The business rule has not been assigned to the data form. 

B. The business rule was created for another plan type. 

C. The valid locations have not been defined for the business rule. 

D. The valid locations have not been defined for the data form. 

E. The Validate and Launch privileges have not been granted for the business rule. 

F. The Validate and Launch privileges have not been granted for the data form. 

Answer: ACE 


Q3. Identify the two true statements about Enterprise performance Management Architect. 

A. If you decide to implement EPMA, all Planning applications must be EPMA-deployed applications. 

B. EPMA-deployed applications may either use EAS Business Rules or Calculation Manager in 

11.1.1.3. 

C. You can create Planning, TM, Essbase, and FDM applications in EPMA. 

D. Data can be shared from a Planning application to an FM application within EPMA. 

E. EPMA can be used by end users to manage and update member properties such as hierarchies and aliases. 

F. In the Dimension Library, you can maintain one full dimension (for example. Account) but filter portions of the dimension for different applications (for example, Revenue accounts. Balance Sheet) 

Answer: BD 


Q4. Product status is a data element you need to include in your Planning application. Each product will have a product status that can vary over time. You will use product status in calculations and will need to report sales by product status and across products in a cross tab format. 

What is the best way to meet all of these requirements? 

A. Define Product Status as a Smart List. 

B. Define Product Status as a Separate Dimension. 

C. Define Product Status as an Attribute. 

D. Define Product Status as a Varying Attribute. 

E. Define Product Status as an alternate hierarchy in the Product dimension. 

Answer: C 


Q5. You have a measure in your Accounts dimension for "Price". Price Is Input by users (along with Units). Sales is calculated as Units * Price. Identify the correct property that should be assigned to Price to meet this requirement. 

A. Stored 

B. Dynamic Calc 

C. Dynamic Calc and Store 

Answer: A 


certifyforall.com

Update 1Z0-533 study guide:

Q6. A planner is supposed to be able to submit data within a data form. 

What are all the possible causes for an end user not being able to enter data on a data form? Select all that apply. 

A. The planning unit is set to first pass. 

B. Another user owns the planning unit. 

C. The user has read access to the members on the data form. 

D. The form contains summary-level members in a bottom up version. 

E. The form is set to Read Only. 

Answer: CDE 


Q7. In the Workforce Planning module, an employee is terminated. What two activities do you perform in WFP, so that total salary numbers are correctly calculated? 

A. Run a business rule to change the employee's status. 

B. Change the employee's status on a data form using the Smart List drop down. 

C. Change the employee's status on a data form using the free form text measure. 

D. Change the employee status attribute association in the Employee dimension. 

E. Delete the employee from Workforce Planning. 

Answer: AB 


Q8. What differentiates a user-defined custom dimension from the Entity and Account dimensions? 

A. You can only add custom attributes to user-defined custom dimensions. 

B. You assign valid plan types for the user-defined custom dimension at the dimension level. 

C. You assign data types for the user-defined custom dimension at the dimension level. 

D. You cannot: assign security for user-defined custom dimensions. 

E. You can easily delete a user-defined custom dimension in Planning but you cannot delete an Entity dimension. 

Answer: B 


Q9. In a non-multicurrency Planning application, what three things happen if all options are checked for Refresh Database? 

A. Dimension and member changes are pushed to Essbase. 

B. Cell text and supporting detail changes are pushed to Essbase. 

C. Security filters for dimensions and members are pushed to Essbase. 

D. Security filters for shared members are pushed to Essbase. 

E. Data changes are pushed to Essbase. 

Answer: ACD 


Q10. Identify two times when a security refresh needs to be performed. 

A. Member access has been assigned to a group. 

B. Member access has been assigned to a user. 

C. New group is created. 

D. A new Member "East" has OnDESCENDANTSCREAD.access assigned. 

E. New business rule is created. 

Answer: AB