The actual Oracle specialists potentially have being a professional inside it field should also attain the peak regarding capacity and also achievement, so they really need to be involved in diverse Oracle accreditation tests. Oracle 1Z0-520 named Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials will be stepping-stone to inspect the particular candidates knowledge and also capability in the appropriate field of work. Examcollection Oracle 1Z0-520 online exercise tests can guarantee that you can to manage those highly trained and also skilled functions. Our own 1Z0-520 exercise examination contains the real questions, making certain an individual pass the actual 1Z0-520 examination with best levels.

2016 Jun 1Z0-520 test preparation

Q161. Price Tolerance (%) on the Purchasing Options Control section refers to the percentage by which . 

A. the purchase order line price cannot exceed a price quote 

B. the invoice price cannot exceed the purchase order line price 

C. the purchase order line price cannot exceed the blanket amount 

D. the supplier catalog price cannot exceed purchase order line price 

E. the purchase order line price cannot exceed the requisition line price 

Answer: E 


Q162. The Account Alias Name flexfield cannot exceed   characters. 

A. 20 

B. 15 

C. 25 

D. 30 

E. 45 

F. 180 

Answer: C 


Q163. Which three statements regarding inventory forecasting are true? (Choose three.) 

A. Focus forecasting can only be generated from historical data. 

B. Focus forecasting is typically used to produce single period forecasts. 

C. Statistical forecasting can be generated from either historical data or master schedule entries. 

D. Statistical forecasting enables you to apply exponentially weighted trend and seasonality factors to predict demand. 

E. Statistical forecasting enables you to simulate various methods of calculating demand so that you can select the best forecasting model. 

Answer: A,B,D 


Q164. Oracle Daily Business Intelligence functions are secured using standard Oracle Applications function security. Choose three dashboards that are secured by the Inventory Organization. (Choose three.) 

A. Inventory Management 

B. Warehouse Management 

C. Procurement Management 

D. Commodity Supplier Management 

E. Customer Fulfillment Management 

Answer: A,B,E 


Q165. The client has decided that Quality and Discrete Manufacturing will be implemented at a future stage, so new supply from current manufacturing will be added to current inventory on hand by the Open Transactions Interface. The immediate requirement is to go-live with Inventory and Order Management. Which three seeded transaction types can be omitted for material status control? (Choose three.) 

A. average cost update 

B. all internal transactions 

C. backflush subinventory transfer 

D. miscellaneous issues and receipts 

E. all transaction types related to Work in Process 

F. all transaction types related to Project Manufacturing 

Answer: C,E,F 


certifyforall.com

Abreast of the times 1Z0-520 test question:

Q166. Which two statements are true about setting up an Approved Supplier List? (Choose two.) 

A. An Approved Supplier List is used only for items and not for services. 

B. A Global Agreement cannot be set up as a source document for a requisition. 

C. A blanket purchase agreement cannot be set up as a source for an item in a purchase order line. 

D. You can get the price breaks to default to a requisition from a quotation or a blanket purchase agreement. 

E. You do not need to set the profile option PO: Automatic Document Sourcing to Yes, in order to get the source document information for a service (as opposed to an inventory item). 

Answer: C,D 


Q167. Select three true statements regarding the Workflow Document Creation prerequisite (PO Create Documents workflow). (Choose three.) 

A. Catalog quote must not be expired, but may be inactive. 

B. Supplier and supplier site are required on the requisition related to a contract purchase order. 

C. If a system Item is not associated with the requisition line, a supplier item number is required. 

D. Sourcing rules are required If the requisition originates in Oracle Purchasing or {Procurement. 

E. No source document is required for the PO Create Documents workflow to create a release or purchase order. 

F. The only time an approved supplier list is required is if your source document is a blanket purchase agreement and you are using a system item. 

Answer: B,C,F 


Q168. Which sequence best represents the Procure to Pay life cycle flow? 

A. Run compliance testing. > Enter suppliers. > Process returns. 

B. Create purchase order. > Record manual payment. > File invoices. 

C. Negotiate contracts. > Fulfill purchase order. > Generate supplier reports. 

D. Enter invoice. > Match invoice to purchase order. > Return goods to suppliers. 

E. Request for quote. > Analyze commodity. > Create payment outside payables. 

Answer: C 


Q169. Shared entities are used throughout Oracle E-Business Suite Release 12. Identify the four entities that are shared. (Choose four.) 

A. Ledger 

B. Sales Force 

C. Unit of Measure 

D. Invoice Sources 

E. Oracle Application Object Library (AOL) 

Answer: A,B,C,E 


Q170. Receiving Open Interface (ROI) is typically a three-step process. Identify the correct sequence of the steps. 

A. Load - Accrue - Process 

B. Load - Confirm - Process 

C. Receive - Inspect- Deliver 

D. Load - Process - Confirm 

E. Validate - Confirm - Process 

Answer: D