Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-520 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-520 Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 1Z0-520 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jun 1Z0-520 free exam questions

Q131. BMC is preparing to convert purchase orders (POs) from their legacy system into Oracle. 

Their legacy system had intelligent numbering with leading characters, which they want to be converted. However, after conversion, they want to have nonintelligent numbering; therefore, the system is set up for nonintelligent numbering. 

During conversion, the sequence of PO conversion is to be as follows: 

1) Manually enter two weeks of POs because the legacy system was shut down with the new PO numbering method. 

2) Convert the legacy POs. 

What is correct in this situation? 

A. Leave the setups as is, but convert the legacy POs first, then the manual POs. 

B. The system is set up for nonintelligent numbering; therefore, the legacy POs cannot be converted with intelligent numbering. 

C. No setup changes are necessary as long as you ensure that the next automatic number is larger than the largest legacy PO number. 

D. Switch setups from Automatic to Manual, then enter the manual POs, and then switch setups back to Automatic and automatically convert all legacy POs. 

E. Enter the manual POs, then change the PO numbering options to Manual (alphanumeric), convert legacy POs, and then change the PO numbering options back to Automatic. 

Answer: E 


Q132. For the profile option TP: INV Cycle Count Entries form to Background processing, what are the system requirements for it to be effective? (Choose two.) 

A. The Receiving Transaction manager must be active. 

B. The Cost Manager interface manager must be active. 

C. The Move Transaction interface manager must be active. 

D. The Material Transaction interface manager must be active. 

E. The Lot Move Transaction interface manager must be active. 

Answer: B,D 


Q133. Your company often orders Items that are sourced from multiple suppliers. At any given time, the supplier varies depending on the supplier's current production capability and price offering. The price varies throughout the year. For a particular Item, there is no single supplier that receives the majority of the orders. 

What is the best way to set up this Item? 

A. Create blanket purchase agreements, a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries. 

B. Create contract purchase agreements, a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries. 

C. Do not create blanket or contract purchase agreements or sourcing rules. Manually AutoCreate requisitions onto standard purchase orders. 

D. Create a blanket purchase agreement for only one supplier, a sourcing rule for just that supplier, and an approved supplier list entry for that supplier. 

E. Create a contract purchase agreement for only one supplier, a sourcing rule for just that supplier, and an approved supplier list entry for that supplier. 

Answer: C 


Q134. Which are the four benefits of employing sound naming conventions while defining suppliers? (Choose four.) 

A. accurate supplier reporting 

B. prevention of incorrect returns 

C. improved system performance D. prevention of duplicate receipts E. prevention of duplicate invoices F. prevention of duplicate payments 

G. prevention of incorrect receipt inspections 

Answer: A,C,E,F 


Q135. The following transactions occurred at BUY Co., where you implemented the ERS functionality in Oracle Purchasing: 

Purchase order unit price: $10 

Receipt #1001: 150 units (gross of 50 units returned at the time of receiving) 

Receipt #1002: 250 units 

The Pay on Receipt process is run nightly, with the summary level set to Pay Site at the supplier site. The aging period is 0. 

What would the Pay on Receipt process generate for these transactions? 

A. a $3500 invoice 

B. a $4000 invoice 

C. a $50 invoice and a $2500 invoice 

D. a $1500 invoice, a $2500 invoice, and a $50 debit memo 

E. a $1000 invoice, a $2500 invoice, and a $50 debit memo 

Answer: A 


certifyforall.com

Avant-garde 1Z0-520 free question:

Q136. Requisition Import groups all requisitions with the same group code under the same requisition header. If no group code is specified, Requisition Import groups requisitions according to five types of groups that can be optionally passed to the Requisition Import process. Identify them. (Choose five.) 

A. Group by Item. 

B. Group by price. 

C. Group by buyer. 

D. Group by UOM. 

E. Group by location. 

F. Group by supplier. 

G. Group by description. 

H. Group all requisition lines under one requisition header 

Answer: A,C,E,F,H 


Q137. A multinational company is setting up the sourcing rules and approved supplier list (ASL) to source inventory items across different organizations. 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. You do not need to create a local ASL if you create a Global ASL 

B. Inventory organizations used in the sourcing rules must be set up in the Shipping Networks. 

C. You need to match the supplier between a sourcing rule and an ASL, but not the supplier site. 

D. The country of origin must be entered in the ASL, or it would not be available on the purchasing document. 

E. A commodity can be assigned to a supplier at both the global level and at the local level, and the local level assignment takes precedence. 

Answer: B,E 


Q138. A user has been assigned with five Operating Units in his or her security profile. The user transacts in three of those Operating Units, the remaining two are used occasionally. 

The user can limit the list of values available to the three Operating Units by 

A. setting the preferred Operating Units in user preferences 

B. setting the values for the MO: Operating Unit at the user level profile option 

C. setting the values for the MO: Default Operating Units at the user level profile option 

D. requesting the system administrator to update the Operating Units in the security profile 

E. requesting the system administrator to set up MO: Default Operating Unit for the responsibility 

Answer: A 


Q139. Consider the following scenario for Inventory Item B. 

1) Standard Cost: $10 

2) Purchase Order Line Quantity: 100; Purchase Order Line Price: $12 

3) Match Approval Level: Three-Way Matching; Receipt Routing: Direct Delivery 

4) Received Quantity: 40 

5) Invoice Price: $14; Invoiced Quantity: 20 Which option describes the effect on different accounts correctly? 

A. Debit Material Account $480; Credit Inventory AP Accrual Account $240; Debit Invoice Price Variance Account $40; Debit Purchase Price Variance Account $0; Credit AP Liability Account $280 

B. Debit Material Account $400; Credit Inventory AP Accrual Account $240; Debit Invoice Price Variance Account $40; Debit Purchase Price Variance Account $80; Credit AP Liability Account $280 

C. Debit Material Account $400 ; Credit Inventory AP Accrual Account $240; Debit Invoice Price Variance Account $80; Debit Purchase price Variance Account $40; Credit AP Liability Account $280 

D. Credit Material Account $400; Debit Inventory AP Accrual Account $240; Credit Invoice Price Variance Account $40; Credit Purchase Price Variance Account $80; Debit AP Liability Account $280 

Answer: B 


Q140. Event Types in Subledger Accounting is a grouping of  . 

A. Events 

B. Accounts 

C. Event Models 

D. Event Entities 

E. Event Classes 

Answer: E