Were the very best inside presenting one of the most useful [productsort] tools for your consumers that will certainly help to make they will succeed in the actual Oracle [productsort] test. A great Oracle guidebook includes a marvelous as well as basic material which usually prepares an individual completely and gives the actual confidence with the achievement which is not a bit point. Merely obtain the Testking [productsort] Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam free trial characteristics to see the characteristics and also level of Testking items. You will be influenced in the [productsort] study guidebook pdf file defiantly. In the event you title the 100% sucess, using Testking [productsort] for your Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam qualified preparation is the greatest choice.

2016 Aug 1Z0-879 free exam

Q171. Which statement correctly describes the following output? 

# metadb 

flags first blk block count 

a u 16 8192 /dev/dsk/c1t1d0s0 

A. The first volume is 8192 blocks in size. 

B. The state database replica is 4 megabytes in size. 

C. This site has followed the Sun guidelines for replicas. 

D. The slice c1t1d0s0 has 8192 disk blocks of free space. 

Answer: B 


Q172. Up to now, your users have been allowed to use cron for their own use.  Because some users have abused the system, you want to block the use of cron by all users, except root.  The following files exist on your system: 

What should you do to block all users, except root, from creating and running cron jobs? 

A. Remove the crontabs associated with each user in the /var/spool/cron/crontabs directory. 

B. Write protect the crontabs associated with each user in the /var/spool/cron/crontabs directory. 

C. Remove the crontabs associated with each offending user in the /var/spool/cron/crontabs directory. 

Answer: C 


Q173. You registered an x86-based client with the JumpStart server and the following information was displayed on the screen: 

/etc/dfs/dfstab 

copying boot file to /tftpboot/pxegrub.I86PC. Solaris_10-1 

If not already configured, enable PXE boot by creating a macro named 0100E0815BA60E with: Boot server IP (BootSrvA) : 10.1.1.6 

Boot file (BootFile) : 0100E0815BA60E # 

What is this information used for? (Choose two.) 

A. The BootSrvA specifies the IP address of the boot server. 

B. The BootSrvA specifies the IP address of the DHCP server. 

C. The client uses information in the BootFile to answer system identification questions. 

D. The BootFile option specifies the file that the PXE client will use to boot through the network. 

E. The BootFile option specifies the MAC address that the PXE client will broadcast through the network to locate its boot server. 

Answer: A,D 


Q174. Given the command and output: 

# profiles —1 testroie 

Audit Control: 

/etc/init.d/audit euid=0, egid=3 /e t c/securi ty/bsmconv uid= 0 /e t c/secur i t y/bsmunconv u i d = 0 /usr/sbin/audi t euid= 0 /usr/sbin/audi tconfig euid= 0 /usr/sbin/auditd uid=0 

All: 

And given the fact that testrole executes commands with a profile shell, with what effective UID and real UID will the /usr/sbin/auditd program be started? 

A. effective UID 0 and real UID 0 

B. effective and real UID of testrole 

C. effective UID of testrole and real UID 0 

D. effective UID 0 and real UID of testrole 

Answer: A 


Q175. You are informed that an unprivileged user has executed commands as the superuser. You decide to look at the log file for the su(1) command. The contents in the log file are: 

SU 12/07 11:50 + pts/6 gv1123-root 

SU 12/07 11:54 - pts/5 fb12-root 

SU 12/07 11:54 + pts/3 gv1123-root 

SU 12/07 12:03 + pts/1 jjj-gv1123 Which two statements are true? (Choose two.) 

A. User fb12 is suspected of having executed the commands. 

B. User gv1123 is suspected of having executed the commands. 

C. The commands might have been executed on pts/3. 

D. The commands might have been executed on pts/1. 

E. User jjj is not a suspect. 

Answer: B,C 


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-879 practice exam:

Q176. Youe created several ZFS file systems as listed: 

The /data/temporary file system is no longer needed.  Which command would you use to remove this ZFS file system? 

A. umount /data/temporary; zfs destroy temporary 

B. zpool destroy data/temporary 

C. zfs destroy data/temporary 

D. umount /data/temporary; newfs /data/temporary 

Answer: C 


Q177. The automatic nightly backup of the /export3 file system failed because of a lack of space on the tape. You need to put in a fresh tape and manually restart the backup. To do this, you need to know which disk device holds the /export3 file system. Which two commands provide this information? (Choose two.) 

A. /usr/bin/ls 

B. /usr/bin/du 

C. /usr/sbin/df 

D. /usr/sbin/disks 

E. /usr/sbin/mount 

Answer: C,E 


Q178. You have been asked to configure a system to use iSCSI, which command would you use to manage a iSCSI client? 

A. iscsiadm 

B. iscsitadm 

C. iscsi 

D. iscsicadm 

Answer: A 


Q179. You need to restore some files from a file system. The file system was backed up from a snapshot. Which command correctly restores these files? 

A. fssnap -i 

B. snaprestore -i 

C. fssnap -r 

D. ufsrestore -i 

Answer: D 


Q180. Which service is started at boot time, instead of on demand? 

A. ping B. walld C. telnet D. sprayd 

E. mountd 

F. rpcbind 

Answer: E