Want to know Exambible 1Z0-879 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam certification experience? Study 100% Guarantee Oracle 1Z0-879 answers to Improved 1Z0-879 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-879 (Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-879 exam

Q141. Click the Exhibit button. 

The exhibit shows the steps that should be used to restore the entire contents of the / (root) file system to a SPARC-based system from the /dev/rmt/0 default tape device onto a newly installed disk. 

In which order should they be executed? 

A. 4, 3, 11, 5, 1, 7, 8, 6, 9, 10, 2 

B. 4, 11, 8, 1, 7, 5, 3, 6, 9, 10, 2 

C. 4, 6, 8, 1, 7, 5, 11, 3, 9, 10, 2 

D. 4, 6, 1, 8, 7, 3, 11, 5, 9, 10, 2 

Answer: C 


Q142. As a result of a recent incident, the user4 user will not be allowed access to the crontab command. You need to remove the user's current crontab file and make an entry in the appropriate file. What two actions achieve this? (Choose two.) 

A. Place an entry in /etc/cron.d/cron.deny. 

B. Execute crontab -d user4. 

C. Place an entry in /etc/cron/cron.deny. 

D. Execute crontab -r user4. 

Answer: A,D 


Q143. You are troubleshooting an LDAP problem for a client. Which command can be used to provide extensive status information for troubleshooting? 

A. ldaplist 

B. ldapclient 

C. ldap_cachemgr 

D. ldapstatus 

Answer: C 


Q144. A colleague has been assigned the task to patch several production Solaris 10 systems. Because of your Solaris expertise they have asked you what the recommended way to patch these systems would be. Which of the following is the recommended way to patch a Solaris 10 system? 

A. Patch Manager 

B. patchadd 

C. smpatch 

D. Live Upgrade 

Answer: D 


Q145. Which two statements are true about a zone without a network interface? (Choose two.) 

A. The zone cannot be booted. 

B. The zone can be accessed through zlogin. 

C. The zone needs to be reconfigured if a network interface is added. 

D. The zone needs to be reinstalled when a network interface is added. 

E. The zone can be accessed through the loopback network from the global zone. 

Answer: B,C 


certifyforall.com

Refresh 1Z0-879 free practice test:

Q146. You need to set up a cron job that will run the /usr/bin/banner command to display the message System Backups tonight in a console window at 5:00 P.M. each Thursday. Which is the correct cron table entry? 

A. 0 5 * * 5 /usr/bin/banner "System Backups tonight" > /dev/console 

B. 0 5 * * 4 /usr/bin/banner "System Backups tonight" > /dev/console 

C. 0 17 * * 5 /usr/bin/banner "System Backups tonight" > /dev/console 

D. 0 17 * * 4 /usr/bin/banner "System Backups tonight" > /dev/console 

Answer: D 


Q147. You have just updated the /etc/syslog. conf file to modify message facility settings. 

Which two options cause the sysiogd daemon to reread /etc/syslog. conf to enable the settings without requiring a reboot to the system? (Choose two.) 

A. init 6 

B. pkill -HUP syslog.conf 

C. sys1ogd refresh /etc/sys1og.conf 

D. svcadm refresh svc:/system/system—1og:def au11 

E. svcadm stop svc:/system/system—1og:default ; svcadm start svc:/system/system—1og:default 

Answer: D,E 


Q148. Which command is used to return information about registered RPC services on a specified <host>? 

A. svcs -p <host> B. inetadm <host> C. rpcinfo -p <host> 

D. View the /etc/services file on <host> 

Answer: C 


Q149. The Name Service databases notify the ncsd daemon to update its cache as needed. When the cache becomes out of date, which command can you use to force the ncsd daemon to update its cache? 

A. svcadm restart system/name-service—cache:default 

B. pkill -HUP ncsd 

C. scvadm disab1e system/ncsd:default 

D. svcadm enab1e system/ncsd:default/ncsd —flush 

Answer: A 


Q150. Several systems are using system blue as a log host. Given the following syslog messages in the /var/adm/messages file on system blue: 

Jan 27 10:53:09 mailserver root: [ID 702911 mail.crit] The mail server is down 

Jan 27 10:54:38 webserver utmp_update[27026]: [ID 845426 user.error] Wrong number of arguments 

Jan 27 10:55:54 fileserver ufs: [ID 845546 kern.notice] NOTICE: alloc: /data: file system full 

Which is true? 

A. The /data file system on system blue is full. 

B. NONE of these messages originated from system blue. 

C. The mailserver daemon on system blue generated the first message. 

D. The user corresponding to UID 845426 generated the error "Wrong number of arguments." 

E. The root user on system blue used the logger command to generate the first message. 

Answer: B