The particular examinees which read the Pass4sure Oracle 1Z0-879 puts are good results of very certified professors, residing an excellent life. Pass4sure has been dedicated to build your potential safe and begin the Oracle 1Z0-879 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam formulations by the latest up to date Pass4sure checks 1Z0-879 test powerplant. The desires will come true simply by begin the 1Z0-879 vce regarding Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam through Pass4sure Oracle examine guides just. Youll not in a position to excel your abilities inside the initial attempt of 1Z0-879 test if you utilize a other pathway compared to Oracle. Oracle Oracle 1Z0-879 pdf file will give you beauty therefore making you sufficient certain about all of your life.

2016 Jun 1Z0-879 testing engine

Q271. You already have a storage pool named datapool on c1t1d0 and you need to create a new file system for storing data. Which command is used to create a ZFS file system named cad_data in that storage pool? 

A. zfs create datapool/cad_data 

B. zfs create cad_data datapool 

C. zpool create datapool/cad_data 

D. zfs create datapool/cad_data; newfs -F zfs \ 

Answer: A 


Q272. A server has not had any changes made to the configuration of the standard system login accounts. It has a number of tape devices attached to it. The server is the only system on the local network that has tape devices. A file must be configured to allow backups. Which file must be correctly configured on the system with the tape devices attached to enable the other system to successfully perform its backup? 

A. /.rhosts 

B. /etc/hosts.equiv 

C. /etc/rmt/tape.conf 

D. /etc/hostname.rmt0 

Answer: A 


Q273. On a Solaris 10 OS, you want to enable a sysiog message for all incoming inetd requests. Which command do you need to execute? 

A. inetadm —M tcp_trace=true 

B. inetadm —M tcp_wrappers=true 

C. edit /etc/inetd. conf and add a tcp wrapper to each enabled service 

D. edit /etc/init .d/inetsvc and add the -t option to the inetd invocation 

Answer: A 


Q274. As system administrator, you are asked to shut down the Apache HTTPD service that is running on a development server. You run the svcs | grep apache command, and receive this output: 

legacy_run Feb_02 lrc:/etc/rc3_d/S50apache 

Based on this output, which two statements are true? (Choose two.) 

A. This service is NOT managed by SMF. 

B. In order to shut down this service, you need to execute the following shutdown script: svcadm - v disable /etc/init.d/S50apache. 

C. This service is managed by LRC. 

D. Any legacy_run state can NOT be manually shut down. 

E. In order to shut down this service, you need to execute the shutdown script in the /etc/init.d directory. 

Answer: A,E 


Q275. Which answers describe characteristics of the non-global zone? (Choose two) 

A. A unique zone ID for each individual zone, starting at id 0. 

B. A non-global zone has its own unique kernel. 

C. Unaware of other non-global zones except the global zone. 

D. Shares the Solaris kernel with the global zone. 

E. The non-global zone can contain software that is not installed from or shared with the global zone. 

Answer: D,E 


certifyforall.com

Improve 1Z0-879 free draindumps:

Q276. Which two processes and daemons are executed by the /usr/lib/netsvc/yp/ypstart script on an NIS slave server? (Choose two.) 

A. ypbind 

B. ypinit 

C. ypserv 

D. ypxfrd 

Answer: A,C 


Q277. There is a requirement to create a new UFS file system. This particular file system will only have a small number of files. To maximize the space available, you want to create one inode for every 16, 384 bytes of data space. 

Which command can achieve this? 

A. newfs -c 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

B. mkfs -i 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

C. mkfs -c 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

D. newfs -i 16384 /dev/rdsk/c1t2d0s0 

Answer: D 


Q278. You are working on a system connected to the network. You attempt to access a directory, which you know is available to your system using NFS. You have NOT accessed this directory for some time. Your system displays the message: 

Stale NFS file handle 

What is a possible cause of this problem? 

A. The lockd daemon on the local system is no longer running. 

B. The mountd daemon on the local system has out-of-date configuration information. 

C. The automountd daemon has NOT been informed of changes to the automount maps. 

D. The file or directory has been removed on the NFS server without the client's knowledge. 

Answer: D 


Q279. A user has a large file called bigfile to print and needs to print it as soon as possible. The default printer is down for scheduled maintenance and will not be back online for another hour. You suggest that the user send bigfile to the sys-47 print server (printer speedy), which is online and not currently being used. 

Which two commands can accomplish this? (Choose two.) 

A. /usr/bin/lp -f bigfile 

B. /usr/ucb/lpr bigfile:speedy:sys-47 

C. /usr/ucb/lpr -P sys-47:speedy bigfile 

D. /usr/lib/lpr -d sys-47:speedy bigfile E. /usr/bin/lp -d sys-47:speedy bigfile 

Answer: C,E 


Q280. Given: online 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The processes required for the telnet service are running. 

B. Running svcs -p network/ssh will return the PID of sshd. 

C. Running svcs -x will return the process IDs for the telnet service. 

D. Running kill /network/telnet will shut down the telnet service. 

E. Running svcadm clear ssh will try to restart the ssh service. 

Answer: A,E