Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-862 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-862 Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 1Z0-862 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Aug 1Z0-862 test questions

Q71. Which two statements are true about the mapping of UDDI categoryBag and businessEntity elements in JAXR? (Choose two.)

A. The categoryBag and businessEntity are obsolete and NOT supported in JAXR 1.0.

B. The categoryBag is mapped to JAXR ServiceBinding, and businessEntity is mapped to a JAXR Service.

C. The categoryBag is mapped to JAXR Collection of OrganizationTypes, and businessEntity is mapped to a JAXR RegistryObject.

D. The categoryBag is mapped to JAXR Collection of Classifications, and businessEntity is mapped to JAXR Organization.

E. Both can be associated with the UDDI tModel, which can also be represented in the JAXR information model.

Answer: DE


Q72. A developer is analyzing an existing Web service with performance problems. The analysis reveals the service employs SOAP over HTTP. When the size of the encoded binary files grew with changing business requirements, the service slowed. What are two effective solutions for this problem? (Choose two.)

A. Separating the XML and binary content with WS-Filtering implemented in WSIT will improve efficiency.

B. XML documents larger than 1 KB with binary encoding should be optimized.

C. WS-Addressing can ease congestion by routing messages over other protocols.

D. For existing services, the most effective solution is to increase the available bandwidth.

E. MTOM can reduce both processing and bandwidth required by SOAP with attachments.

Answer: BE


Q73. A company is refactoring an existing website to use Web services clients. The application retrieves lists of parts and displays them to the users in a browser window. Previously, the data was stored as files on the web server and, in order to access the files, the user would simply click on a hyperlink. Now the data must be dynamically generated via a service that another developer has created. They want the easiest way to refactor their website to use Web services. Which three technologies should they use? (Choose three.)

A. SOAP

B. REST

C. Javascript

D. XML

E. JSON

F. Java

Answer: BCE


Q74. Which two characteristics can be defined in a WSDL 1.1 document that is specific to HTTP? (Choose two.)

A. The location for the port can be defined.

B. The address for the service can be defined.

C. The transport attribute of a soapbind:binding child MAY have the value "http://schemas.xmlsoap.org/soap/http".

D. The transport attribute of a soapbind:binding child MUST have the value "http://schemas.xmlsoap.org/soap/http".

E. The transport attribute of a soapbind:binding child MUST have the value "http://www.w3.org/ns/wsdl/soap".

Answer: AD


Q75. A developer needs to write a Web service that supports user sessions that timeout after 120 seconds. Which configuration file is correct for the developer use?

A. web.xml

B. server.xml

C. ejb-jar.xml

D. service-config.xml

Answer: A


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-862 brain dumps:

Q76. A developer in a business-to-business environment is required to build a Web service client that can be strongly authenticated by a Web service. What must the developer do to create the client?

A. use role-based security

B. implement form-based security

C. implement basic authentication

D. provide a digital certificate that is signed by a Certificate Authority

E. use Java keygen or similar tool to sign a certificate that can be trusted by business partners

Answer: D


Q77. Which two statements are true about Java clients that use a security token service (STS) supported by the security features of WSIT? (Choose two.)

A. The client only requires a keystore.

B. STS requires a default user name configuration.

C. Using an STS-issued token requires a keystore and a truststore.

D. HTTPS must be configured.

E. An authorized client receives a token digitally signed by the STS.

Answer: CE


Q78. Which two statements are true about Web services specifications (WS-*)? (Choose two.)

A. WS-Policy is a foundation for describing any WS-* features that are discoverable.

B. WS-SecureConversation most commonly uses WS-Message with HTTPS.

C. HTTP is to HTTPS as WS-Policy is to WS-SecurityPolicy.

D. WS-Policy is to WS-* as WSDL is to standard SOAP messaging.

Answer: AD


Q79. Given:

1. public boolean handleRequest(MessageContext context){

2. try{

3. SOAPMessageContext soapCntxt = (SOAPMessageContext)context;

4. SOAPMessage message = soapCntxt.getMessage();

5. message.writeTo(logStream);

6. }catch(javax.xml.soap.SOAPException se){

7. throw new javax.xml.ws.WebServiceException (se);

8. }

9. }

The handleRequest method (lines 1-9) is implemented by a JAX-WS handler used for logging. The method encounters an error and throws a WebServiceException. Which statement is true?

A. If the method is implemented by a client-side handler, it will cause a SOAP fault to be generated.

B. If the method is implemented by a server-side handler, it will cause a SOAP fault to be generated.

C. If the method is implemented by a client-side handler, the message will continue to be processed by the handler chain.

D. If the method is implemented by a server-side handler, the message will continue to be processed by the handler chain.

E. SOAP Faults must be manually added.

Answer: B


Q80. Which two statements are true about JAX-WS API using SOAP or REST? (Choose two.)

A. JAX-WS prefers base 64 encoding of binary attachments for SOAP and REST.

B. SOAP services require deployment descriptors and REST uses annotations.

C. XML and REST are often easier to use than SOAP for stateless services.

D. JAX-WS clients can bind both SOAP and raw XML from REST.

E. REST services must be used to generate portable artifact classes mapped to SOAP.

Answer: CD