Within the discovering program standpoint, many Oracle Authentication conduct any ??two in one?¡¥ technique of merging exercising firm together with evaluating firm together. Any urge connected with check draws folks consideration and many non-computer staff fit inside it making sure that Oracle recognition become more and many more preferred. However, different Oracle certificates produce a complication. If a university student exposes all kinds of Oracle records for the employer, he might be given the identification, with a skeptical glance.

2016 Dec 1Z0-581 download

Q11. Identify how storage is assigned to a Storage Domain. 

A. by Brick 

B. by volume 

C. by RAID group 

D. by storage class 

Answer:

Explanation: Storage Domains allow storage administrators to assign logical volumes to a specific collection of Bricks. 

A Storage Domain is defined as: A subset of a virtual storage pool consisting of a defined group of Brick storage enclosures. This group can consist of any assortment of Bricks, regardless of Storage Class, capacity, or any other attribute. A Storage Domain is typically used to provide specific allocation or security features for a collection of logical volumes. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Storage Domains 


Q12. The storage administrator is creating a volume and wants to protect it from a full Brick failure. Identify the protection level needed to accomplish this configuration. 

A. Standard Redundancy 

B. RAID10 

C. Double Redundancy 

D. assigning the volume toa Storage Domain 

Answer:

Explanation: When a factory-fresh, single-SATA Brick system is first powered up, Persistence (which is the Pillar Axiom data store containing many system settings) will be configured on that Brick. Persistence will be doubly-redundant with both instances residing on the same Brick (on two data LUNs). If additional Bricks are added later, Persistence will not be migrated to locate the different copies on separate Bricks for higher protection against single-Brick failure. 

Reference: Pillar Axiom 300, 500, and 600. Release notes, Persistence Vulnerability in Single- SATA Brick Systems 


Q13. The development team needs a volume that contains data from the production system for testing. Identify the best Pillar Axiom storage system method that can solve this challenge. 

A. Copy LUN 

B. Clone LUN 

C. Snapshot 

D. Clone Volume 

Answer:

Explanation: For SAN, the Pillar Axiom storage system provides snapshot backup and restore capability at the LUN level. You can provide data protection for a LUN by cloning the volume. You can clone a LUN manually or create a schedule by which the system automatically creates a Clone LUN on a predefined basis. 


Q14. From which three sources can the system information be collected and placed into the bundle? 

A. Slammer hardware components 

B. Brick hardware components 

C. Client hosts with APM 

D. AxiomONEStorage Manager 

E. SAN Switch 

Answer: A,B,C 

Explanation: System information can be collected from the following sources and placed into the system log bundle: 

*

 Slammer hardware components 

*

 Brick hardware components 

*

 Client hosts 

*

 Pilot hardware component 

Note: To help diagnose a situation that might exist, the Oracle Pillar Customer Support might request that you collect into a single bundle certain logs and other diagnostic information and then send the bundle to Pillar Customer Support for analysis. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About System Log Bundles 


Q15. Which methods are available to the storage administrator for checking events? 

A. Email Alerts 

B. SNMP 

C. Event Viewer 

D. Viewing the ASSM Event Logs 

E. Viewing var/log/syslog on the Pilot 

F. Viewing var/log/dmesg on the Pilot 

Answer: A,D 

Explanation: A: Create event notifications so that you are notified when specific events occur in 

the Pillar Axiom system. You can specify the types of system events that trigger 

alerts as well as designate the recipients who receive the notices. 

1 From the Monitor tab, click Event Notification. 

2 Choose Actions > Create Event Notification. 

3 Enter a name for the event notification in the Name field. 

4 Enter a description in the Description field. 

5 To enable the notification, select Enable Event Notification. 

6 From the Monitored Events list, select the events for which you want to 

trigger the notification. 

Example: 

To be notified of any login failures, in the event tree, navigate down to the 

Informational > Audit list. Select the Login Failed item and then click the rightfacing 

arrow to move the item to the Monitored Events column. 

7 To add one or more event notification recipients, click Add. 

8 Enter the email address of each notification recipient. 

D: Display the Event Log 

Review the event log to monitor events that have occurred in the Pillar Axiom 

system. If too many events display on the screen, you can apply filters to the list. 

1 From the Monitor tab, click Event Log. 

2 Review the event log details to ensure that the information is what you 

expect. 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,Create an Event Notification 


Renew 1Z0-581 free practice exam:

Q16. Which account will be used by the customer support team when working on the Axiom? 

A. Administrator 

B. Pillar 

C. Primary Administrator 

D. Pillar Support 

Answer:

Explanation: Note: Contact the Oracle Pillar Customer Support for the encrypted file (for resetting the password). The Oracle Pillar Customer Support will send you the encrypted file and give you instructions on how to install the file. 


Q17. Which Axiom feature allows the segmentation of Bricks within the system? 

A. Storage Domain 

B. Storage Profiles 

C. Thin Provisioning 

D. RAID10 

Answer:

Explanation: Storage Domains allow storage administrators to assign logical volumes to a specific collection of Bricks. Such assignments can be made to reduce contention among volumes, to implement different levels of security for those volumes, or both. 

A Storage Domain is defined as: A subset of a virtual storage pool consisting of a defined group of Brick storage enclosures. This group can consist of any assortment of Bricks, regardless of Storage Class, capacity, or any other attribute. A Storage Domain is typically used to provide specific allocation or security features for a collection of logical volumes. 


Q18. Where does the AxiomONE Data Protection Manager records its events? 

A. the system event log 

B. the log file on the host 

C. the Event Viewer 

D. the/var/log/syslog file on the Pilot 

Answer:

Explanation: Display the Event Log Review the event log to monitor events that have occurred in the Pillar Axiom system. If too many events display on the screen, you can apply filters to the list. 1 From the Monitor tab, click Event Log. 2 Review the event log details to ensure that the information is what you expect. 

Note: Event logs display the system events of a Pillar Axiom system. Events include management actions such as the creation or deletion of LUNs and any problems encountered by the Pillar Axiom system, such as hardware issues or other problems detected in the Slammer or the Pillar Axiom management software. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide,Display the Event Log 


Q19. Which defines a Pillar Axiom storage system copy? 

A. a full block-for-block copy 

B. a full block-for-block snapshot 

C. a copy-on-write snapshot 

D. a copy-on-write copy 

Answer:

Explanation: Clone LUNs are writable snapshots of a LUN using partial-block snapshot technology. 

Note: A Clone LUN is defined as: A pointintime, readwrite, partialblock snapshot of a LUN that can be accessed immediately. A Clone LUN retains the same QoS parameters as the source LUN and consumes storage capacity from the Clone LUN repository that was allocated for the source LUN. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Managing Clone LUNs 


Q20. Identify two tasks involved when staging the Axiom update software. 

A. uploading the software package to the pilot 

B. validating the uploaded software package 

C. installing the software update package to a temporary directory 

D. converting the software update to a proper format 

Answer: A,B 

Explanation: A: You can download from the Customer Support portal the latest software and firmware updates. Upload the Software Package After downloading a software update package, you can stage it on the Pilot management controller to prepare the system for the software update. You can perform the update immediately or schedule the update for a later time. 

B: Confirm the Upgrade Paths 

You can review the software packages from which you can upgrade the Pillar 

Axiom system. 

From the Support tab, click Software Modules. 

2 Choose Actions > View Upgrade Paths to Staged Package. 

3 Review the upgrade path information provided on the screen. 

Note: If the list shows more than one upgrade version, install the earliest 

software version first, followed by the subsequent versions. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Updating the Pillar Axiom Software