It is impossible to pass Oracle 1Z0-581 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-581 practice questions. You will get a surprising result by our Regenerate Pillar Axiom 600 Storage System Essentials practice guides.

2016 Oct 1Z0-581 question

Q51. The storage administrator has created a host group. What is the benefit of creating host groups? 

A. Manage the mapping of a volume to a logical collection of SAN hosts.B. Manage the grouping of logical volumes. 

C. Manage the AxiomONEPath Manager for alogical collection of SAN hosts. 

D. Manage the grouping of a volume to a logical collection of SAN hosts. 

Answer:

Explanation: You can easily manage the mapping of a LUN to SAN hosts by assigning the hosts to a specific group. This group is a named, logical collection of SAN hosts. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Host Groups 


Q52. The storage administrator has implemented a multi-hop configuration using MaxRep. What is the minimal number of MaxRep engines required for this setup? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 6 

Answer:

Explanation: A typical multi-hop replication configuration consists of a Pillar Axiom Replication Engine and two Pillar Axiom systems set up in a synchronous replication relationship at the primary site. In addition, another Replication Engine and Pillar Axiom system at the secondary site are set up in an asynchronous replication relationship with the secondary Pillar Axiom system on the primary site. When data from the application host is stored on the primary Pillar Axiom system on the primary site, the Replication Engine replicates any data changes to the secondary Pillar Axiom system at the primary site. This is the synchronous hop of the multi-hop replication. 

Note: Pillar Axiom MaxRep Replication for SAN supports three basic types of replication configurations: synchronous, asynchronous, and multi-hop. 

Multi-hop replication provides synchronous replication of a source LUN to a target LUN, and a second asynchronous replication of that target LUN to an additional target LUN. 


Q53. The storage administrator has installed an Axiom. Identify the number of ports required on the switch for managing the Axiom. 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer:

Explanation: 


Q54. The storage administrator is looking for a specific event in the event log. Identify three event severities that can be filtered. 

A. Informational 

B. Critical 

C. Error 

D. Warning 

E. Normal 

Answer: A,B,D 

Explanation: The Pillar Axiom system generates events and classifies them by severity: 

Critical: Access to data is compromised. 

Warning:Administrator action is required to prevent a soft error 

from becoming a hard error or critical event. 

Informational: A configuration change has been detected or another 

non-error event has occurred. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Pillar Axiom event severities 


Most up-to-date 1Z0-581 exam answers:

Q55. The storage administrator has installed an Axiom and would like to change the system name and provide a brief description. Which action would the storage administrator need to complete? 

A. modifying Network Settings 

B. modifying Asset Information 

C. modifying System Time 

D. modifying Security Settings 

Answer:

Explanation: You may want to change the name of the system that is displayed in the Pillar 

Axiom Storage Services Manager. 

1 From the Configure tab, click Summary > System. 

2 Choose Actions > Modify Asset Information. 

3 Enter the necessary information in any of the following fields: 

Name 

Description 

Location 

Contact Name 

Contact Phone 

Asset Number 

Note: Pillar recommends that you enter the name and phone for more than 

one contact. 

4 Click OK to save your changes. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Modify Asset Information 


Q56. Which best describes an event notification? 

A. A Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) email message that notifies recipients of specified system events. 

B. A Simple MailTransfer Protocol (SMTP) email message that notifies recipients of default system events 

C. A Call-Home email message that notifies recipients of specified system events. 

D. A Call-Home email message that notifies recipients of default system events. 

Answer:

Explanation: An event notification, when enabled, is defined as follows: 

A Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) email message 

that notifies recipients of specified system events. 


Q57. Select the hardware component that virtualizes the storage pool. 

A. Pilot 

B. Network Interface Module 

C. Slammer 

D. Private Management Interface 

E. Brick 

Answer:

Explanation: A Storage Domain is defined as: A subset of a virtual storage pool consisting of a defined group of Brick storage enclosures. This group can consist of any assortment of Bricks, regardless of Storage Class, capacity, or any other attribute. A Storage Domain is typically used to provide specific allocation or security features for a collection of logical volumes. 

Note: Storage Domains allow storage administrators to assign logical volumes to a specific collection of Bricks. Such assignments can be made to reduce contention among volumes, to implement different levels of security for those volumes, or both. 


Q58. Identify three available roles for a new user account created by the storage administrator. 

A. Pillar Support 

B. Monitor 

C. Primary Administrator 

D. Administrator1 

E. Administrator2 

Answer: A,B,E 

Explanation: The three roles with least permissions. 

Note: Role Identifies the role that is assigned to the administrator account. A role defines which permissions are granted to the administrator. 

Primary Administrator Administrator 1 Administrator 2 Monitor Support Pillar support 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Administrator Accounts Overview Page