Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-581 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-581 Pillar Axiom 600 Storage System Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 1Z0-581 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Aug 1Z0-581 exam question

Q41. The storage administrator is setting up an Axiom and would identify the two call-home triggers that should be selected. Select two. 

A. Enable event triggered call-home 

B. Enablestandard periodic call home 

C. Enable larger periodic callhome 

D. Enable Email Notifications 

E. Enable Data Digestlike to enable basic call home functionality. 

Answer: A,B 

Explanation: Call-Home Triggering Allows you to specify when events logs and messages are sent to the CallHome server. 

*

 Enable event triggered call-home 

Enables CallHome support, which enables the Pillar Axiom system to send status messages to the designated server. 

*

 Enable standard periodic Call-Home Enables the periodic sending of the Pillar Axiom event logs to the CallHome server. 

*

 Enable larger periodic Call-Home Enables large files to be sent to the CallHome server so that trace logs and performance statistics are automatically included in the CallHome logs. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Call-Home Triggering 


Q42. The storage administrator realized that the SAN host is mapped to the wrong cluster host. How can the storage administrator correct the volume mappings? 

A. by moving the SAN host to the correct host group 

B. by manually updating each volume mapping 

C. by associating the SAN host 

D. by installing the AxiomONP Path Manager 

Answer: A 

Explanation: You can easily manage the mapping of a LUN to SAN hosts by assigning the hosts to a specific group. This group is a named, logical collection of SAN hosts. You might have SAN hosts that have been registered by the Pillar Axiom Path Manager (APM) application or might have created a host association for various initiators. You can create additional host associations by using existing APM registered or manually created hosts. This activity is useful if you have host clusters, eachof which contains many hosts and each host contains a few initiators. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Host Groups 


Q43. The storage administrator needs to download the CLI for scripting purposes. Identify where administrator should go to download the CLI. 

A. the HTML from the Pilot: 

B. the customer FTP site 

C. the Support tab in the AxiomONE GUI 

D. the customer support center 

E. the customer support portal 

Answer: C 


Explanation: To run the Pillar Axiom CLI, you must first download the software. 

Perform this task on the workstation from which you will manage the Pillar Axiom 

storage system. 

1 Log in to the graphical user interface (GUI). 

2 Click the Support icon in the top context pane. 

3 Click the command line interface (CLI) link in the left navigation pane. 

4 Choose a download option from the Actions drop-down list for your 

workstation environment. 

5 Follow the prompts to download the software. 

6 Extract the software to a folder on your local workstation. 

Note: The Pillar Axiom CLI is the commandline interface for configuring and monitoring 

a Pillar Axiom system. The Pillar Axiom CLI provides the same capabilities as the 

Pillar Axiom GUI, allowing configuration and management of the Pillar Axiom 

system performed from command line or through custom scripts. 

Reference: Pillar Axiom, CLI Reference Guide for axiomcli, Download the Pillar Axiom CLI 

Software 


Q44. Which methods can be used to initiate Guided Maintenance? 

A. pdscli 

B. axiomcli 

C. customer support center 

D. Storage Services Manager 

Answer: B,D 

Explanation: B: As a companion product, the Pillar Axiom CLI can be used as well to manage a Pillar Axiom system. 

D: The Pillar Axiom Storage Services Manager takes you to Guided Maintenance, which helps you through the process of resolving the hardware failure. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide,About Pillar Axiom Storage Services Manager 


Q45. Identify four navigation tabs in the AxiomONE Storage Service Manager user interface. 

A. Configure 

B. Support 

C. Help 

D. Protect 

E. Manage 

F. Monitor 

Answer: A,B,C,F 

Explanation: A: Configure the Pillar Axiom system time so that event and logging timestamps are 

accurate and time-dependent applications, such as email, work properly. 

From the Configure tab, click Global Settings > System Time. 

B: From the Support tab, click Tools > Data Consistency. 

F: At any time, you can review the status of the Pillar Axiom hardware components 

and their field replaceable units (FRUs). 

From the Monitor tab, click Hardware. 


certifyforall.com

Updated 1Z0-581 free practice exam:

Q46. The storage administrator is connecting the Axiom to an existing SAN Fabric. Identify the best for connecting to the SAN Fabric. 

A. Slammer Control Unit 0 Ports 0and 1 connectintoone switch. 

B. SlammerControl Unit 1Ports 0 and 1connectintoone switch. 

C. Slammer Control Unit 0 Port 0 and Control Unit 1 Port 0 connect into one switch. 

D. Slammer Control Unit 0 Port 1 and Control Unit 1Port 1 connectintoone switch. 

E. Slammer Control Unit 0 Port 0 and Control Unit 1Port 1 connect into one switch. 

Answer: E 

Explanation: 

Note: Each NAS Slammer has four network data ports. At least one port for each Slammer control unit (CU) must be connected. 


Q47. Identify three hardware components contained in a Slammer. 

A. Control Unit 

B. Network Interface Module 

C. Private Interconnect Module 

D. RAID Controller 

E. ES Module 

Answer: A,B,C 

Explanation: A:A Slammer is a 4U, clustered storage subsystem that is the front end to a Pillar Axiom storage system. Slammer storage controllers contain two control units that act in active-active mode to provide data and state mirroring. 

A, B, C: From the picture below you see the Network interface module, the CU leds, and the Private Connect Module. 

Reference: Reference: Pillar Axiom 600 Hardware installation Guide, Verify the Back Status LEDs 


Q48. Which option in Create Event Notification activates the notification when the event occurs on the Axiom storage system? 

A. Enable EventNotification 

B. Monitored Events 

C. Description 

D. EmailNotification Recipient Email Addresses 

E. Events not Monitored 

Answer: A 


Explanation: Create an Event Notification 

Create event notifications so that you are notified when specific events occur in 

the Pillar Axiom system. You can specify the types of system events that trigger 

alerts as well as designate the recipients who receive the notices. 

If you do not set up notices, you can still monitor system events using the event 

log. CallHome notifications are also independent of email notifications and will 

be sent to Pillar Data Systems about issues in the Pillar Axiom system. 

(See step 5 below): 

1 From the Monitor tab, click Event Notification. 

2 Choose Actions > Create Event Notification. 

3 Enter a name for the event notification in the Name field. 

4 Enter a description in the Description field. 

5 To enable the notification, select Enable Event Notification. 

6 From the Monitored Events list, select the events for which you want to 

trigger the notification. 

Example: 

To be notified of any login failures, in the event tree, navigate down to the 

Informational > Audit list. Select the Login Failed item and then click the rightfacing 

arrow to move the item to the Monitored Events column. 

7 To add one or more event notification recipients, click Add. 

8 Enter the email address of each notification recipient. 

9 (Optional) Click Test Email to make sure that the alert is sent to the correct 

email addresses and that the SMTP server is properly configured. 

Note: Allow at least 10 minutes between email tests. 

10 (Optional) To remove an email address from the list, select the address and 

click Remove. 

11 To save the new notification, click OK. 

Note: Create event notifications so that you are notified when specific Pillar Axiom 

system events occur. You may want to display the details of an event and make 

changes as needed. You can also test notifications to make sure that the 

specified email addresses are correct. 

An event notification, when enabled, is defined as follows: 

A Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) email message 

that notifies recipients of specified system events. System 

events include informational, warning, or critical events such 

as the creation of a logical volume or the occurrence of a 

hardware or software problem. Event notifications are 

optional and supplement normal event logging and 

CallHome notification. (Formerly called an alert). 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,About Managing Event Notifications 


Q49. The storage administrator is creating a clone of volume ABC. Identify the parameters on the clone that the storage administrator can change. 

A. Volume Name B. Volume Group C. Storage Profile D. Storage Domain 

E. Background Copy Priority 

Answer: A,B,D 


Explanation: A: Volume Name 

Identifies the name that is assigned to a LUN for administrative purposes. 

LUN names must be unique across the Pillar Axiom system and must be 82 

or fewer UTF characters, or 255 or fewer ASCII characters. 

B:Volume Group 

Allows you to assign the LUN to an existing volume group. 

[...] Opens the dialog that allows you to create new 

Volume Groups. 

C: Storage Profile 

Identifies the set of QoS attributes applied to the LUN. 

[...] Opens the View Storage Profiles dialog that allows 

you to review the profile details. 

D: Storage Domain 

Identifies the name of the storage domain associated with the LUN. 

Storage Domains allow storage administrators to assign logical volumes to a 

specific collection of Bricks. Such assignments can be made to reduce 

contention among volumes, to implement different levels of security for those 

volumes, or both. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Create SAN Clone LUN, Quality of Service Tab 


Q50. Identify the Configure > Global Settings > Networking attribute that must be changed during the Axiom system setup. 

A. Management Interface 

B. DNS Settings 

C. Notification 

D. iSCSI Security 

E. iSNS Settings 

Answer: A 

Explanation: The management interface provides connectivity between the end user data network and the Pillar Axiom Pilot management controller. You can choose which method to use to assign the primary IP addresses to the management interface on the Pilot: *Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), which assigns a primary IP address dynamically when the Pilot starts. *Static IP Address assigns a permanent, primary IP address to a control unit (CU) in the Pilot as well as alternate IP addresses for the ports on the partner CU. If the management software cannot access the primary IP address, it accesses an alternate IP address. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About the Network Interfaces