Proper study guides for Most recent Oracle Pillar Axiom 600 Storage System Essentials certified begins with Oracle 1Z0-581 preparation products which designed to deliver the Virtual 1Z0-581 questions by making you pass the 1Z0-581 test at your first time. Try the free 1Z0-581 demo right now.

2016 Oct 1Z0-581 sample question

Q31. The storage administrator has installed MaxRep in the SAN environment. Identify how MaxRep communicates to the Pillar Axiom storage system for volume discovery. 

A. AxiomONE CLI commands through FCP 

B. AxiomONE CLI commands through TCP/IP 

C. SCSI commands through FCP 

D. SCSI commands through FCoE 

Answer: C 

Explanation: 

Note: Initiate a Pillar Axiom iSCSI Session 

Use the iSCSI Login option when investigating iSCSI login problems to the Pillar 

Axiom system from the Pillar Axiom MaxRep Replication for SAN. 

1 To perform the iSCSI Login operation, navigate to Settings > Axioms > Toolkit 

for MaxRep. 

2 In the Select MaxRep Option page, select iSCSI Login and click Next. 

3 In the Select an Axiom page, select a Pillar Axiom system from those listed. 

4 Click Submit to initiate the login operation. 

5 At the confirmation prompt, click OK. 


Q32. Identify the SNMP ports for both queries and traps. 

A. Use port 160 for queries. 

B. Use port 161 for queries. 

C. Use port 162 for queries. 

D. Use port 160 for traps. 

E. Use port 161 for traps. 

F. Use port 162 for traps. 

Answer: B,F 

Explanation: SNMP uses the default UDP port 161 for general SNMP messages and UDP port 162 for SNMP trap messages. 


Q33. Identify two things that happen to the Private Interconnect Topology Manager tool, PITMAN, when a warmstart of the Slammer occurs. 

A. Private Interconnect Topology Manager terminates its operation when running in manual mode. 

B. Private Interconnect Topology Manager restarts Its operation when running in manual mode. 

C. Private Interconnect Topology Manager terminates its operation when running in automatic mode. 

D. Private Interconnect Topology Manager returns to a monitoring state when running in automatic mode. 

E. Private Interconnect Topology Manager suspends its operation when running In automatic mode. 

F. Private Interconnect Topology Manager suspends Its operation when running in manual mode. 

Answer: A,D 

Explanation: A warmstart of the Slammer CU that is running PITMAN terminates its operation in the manual diagnostic mode and returns PITMAN to a monitoring state where it acts as a statistics generator. 

Note: The Private Interconnect Topology Manager (PITMAN) in the Automatic mode is a statistics generator tool that runs by default on the Pillar Axiom system to collect high-level statistical and error information on the private interconnect (PI) (also known as the Storage System Fabric (SSF)) without disabling customer access to data. 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,About PITMAN Diagnostic Tool 


Q34. The storage administrator would like to change the load balancing settings for a volume assigned to a host. Which load balancing settings can be used? 

A. Round Robin 

B. Optimized 

C. Static 

D. Most Recently Used 

Answer: A,C 


Explanation: Load Balancing 

Identifies the type of load balancing that the storage area network (SAN) 

hosts should perform to access Pillar Axiom LUNs. 

Valid types: 

*

 Static Indicates load balancing across multiple paths to the configured LUNs. The software selects the best available path, and all commands are sent over that path until the path is no longer operational, in which case the failed path fails over to another appropriate path. 

*

 Roundrobin Indicates load balancing across multiple paths to the configured LUNs. Commands are sent one by one using the best available paths, which ensures that LUN commands are evenly distributed over any path that is available to access the LUNs. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Modify Host, Pillar Axiom Path Manager Tab 


Q35. Identify the tasks of the Administrator 2 role. 

A. shutting down the Axiom 

B. modifying global settings 

C. creating volumes 

D. updating software 

Answer: C 

Explanation: Administrator 1 A login account that has the authority to perform all administration, configuration, and recovery tasks. Administrator 2 A login account that has the authority to perform all administrative and configuration tasks, except: 

*

 Create, modify, or delete administrator accounts and File Servers. 

*

 Modify systemwide settings such as Simple Network Management Protocol (SNMP) (not B) *Modify software or hardware configurations (not D) 

*

 Shut down the system (not A) 

Reference:Pillar Axiom Administrator's Guide,Create Administrator Account Dialog 


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-581 test question:

Q36. Identify the typical read community string value used by SNMP servers and clients. 

A. public 

B. private 

C. axiom 

D. snmp 

E. axiomone 

Answer: A 

Explanation: Community string Identifies the community string for use when the Pillar Axiom system sends an event trap to the SNMP host. Note: When an administrator does not specify a community string for readonly access, SNMP servers and clients will typically use public. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Create SNMP Host Dialog 


Q37. Identify two Items displayed on the AxiomONE Storage Services Manager user interface status bar. 

A. system status 

B. time zone 

C. storage utilization 

D. currentrunning processes 

Answer: A,D 

Explanation: In addition to context-sensitive help, the Pillar Axiom Storage Services Manager GUI makes readily available certain vital information about the operation of the Pillar Axiom system. This information is displayed in the status bar at the bottom of each overview window. 

*

 System status 

Displays the overall system status. 

*

 Display all background tasks 

Click this icon to open the Background 

Processes dialog. From this dialog, you can also 

open the View Axiom Communication Details 

dialog (see below) 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Status Bar Description 


Q38. The storage administrator is setting up an Axiom. Identify the number of IP addresses required for the Pilot. 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: A 

Explanation: The management interface provides connectivity between the end user data network and the Pillar Axiom Pilot management controller. You can choose which method to use to assign the primary IP addresses to the management interface on the Pilot: / Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), which assigns a primary IP address dynamically when the Pilot starts. / Static IP Address assigns a permanent, primary IP address to a control unit (CU) in the Pilot as well as alternate IP addresses for the ports on the partner CU. If the management software cannot access the primary IP address, it accesses an alternate IP address. 


Q39. When the AxiomONE Path Manager is installed on the host, which types of failures is the host protected against? 

A. HBA failure 

B. Pilot failure 

C. Slammer failure 

D. SANswitchfailure 

E. Brick failure 

Answer: C,D 

Explanation: 

C: You can reduce the impact of failures in your Internet Small Computer System Interface (iSCSI) network by ensuring that iSCSI connections are made through several network interface cards (NICs) on the host. We recommend using the normal IP configuration facilities to route connections to different Slammer storage controller ports through different host NICs. For example, if the host has two NICs available for iSCSI connections to a Slammer, you can set up routing to send all traffic to one port on each Slammer control unit (CU) through one NIC, and traffic to the other port on each Slammer CU through the other NIC. 

D:Supported iSCSI Routers and Switches 

Pillar AxiomONE Path Manager (APM) supports the iSCSI-to-Fibre Channel 

routing features of the Cisco MDS 9000 family of multi-layer directors and fabric 

switches. 

Note:AxiomONE Path Manager (APM) 3.1 has many features to facilitate LUN access 

from a storage area network (SAN) host. 

APM is defined as: 

Optional software installed on a storage area network (SAN) 

host to manage multiple paths to the Pillar Axiom storage 

system. 

APM performs the following primary functions: 

*

 Routes I/O to Pillar Axiom LUNs using only the best available data paths. 

*

 Shares traffic among the available paths and ensures that access to the LUNs is not interrupted if some paths fail. 

*

 Automatically configures the host into the AxiomONE Storage Services Manager and updates the configuration if the host information changes. 

Reference: Pillar AxiomONE Path Manager 3.1, Installation Guide and Release Notes 


Q40. Which VSS Provider CLI tool is used to configure additional systems? 

A. pcli.exe 

B. axiomocli.exe 

C. registerAxim.exe 

D. vssadmin.exe 

Answer: C 


Explanation: The VSS Provider installer allows you to configure a single Pillar Axiom system. 

To configure additional systems or remove systems, use the 

registerAxiom.exe command line tool. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Download and Install the VSS Provider Plug-In