Want to know Breathing 1Z0-546 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle StorageTek Tape Libraries Essentials certification experience? Study Certified Oracle 1Z0-546 answers to Replace 1Z0-546 questions at Breathing. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-546 (StorageTek Tape Libraries Essentials) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-546 free exam

Q21. What StorageTek Library Console report would allow you to export a list of all of the cartridges in the SL3000? 

A. Media Events 

B. Library Information 

C. Cartridge Table 

D. Drive Media Events 

Answer: C 

Explanation: The Cartridge Table Report is displayed below: 

Reference; StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide, Display Library Cartridge 

Information in Tabular Format 


Q22. Which two conversions are possible using a Small Form-Factor Pluggable (SFP) module? 

A. short wave to long wave 

B. fiber channel to FICON 

C. T10000A to T10000B 

D. single port to dual port 

Answer: A,B 

Explanation: B: SFP transceivers are designed to support SONET, Gigabit Ethernet, Fibre Channel, and other communications standards. 


Q23. In what manner should libraries be added to SL8500 for nondisruptive growth of a library complex? 

A. from left to tight, when facing the front doors 

B. from right to left, when facing the front doors 

C. from either side, It does not matter 

D. only from the left 

Answer: B 

Explanation: Adding SL8500 Libraries to theLeft 

When you add libraries to the left of an existing library complex, you can dynamically upgrade the configuration of the software (ACSLS or HSC). This upgrade must be done to configure the LSMs, panels, cells, and tape drives in the new libraries. 

Note: Capacity for the SL8500 uses Capacity on Demand and RealTime Growth to allow you to instantly increase and activate capacity without disruption. 

Reference; StorageTek SL8500 Modular Library System, Best Practises,Adding SL8500 Libraries to theLeft 


Q24. ACSLS and the database MUST be in what mode to accomplish a restore? 

A. Both stopped 

B. ACSLS down, database up 

C. ACSLS up, database down 

D. Both running 

Answer: A 

Explanation: To restore the ACSLS database from the default tape device attached to the ACSLS server after a databasefailure, do the following: 

kill.acsss 

3. Shut down the database: 

db_command stop 

4. Ensure any existing redo log files are available to the database system. 

5. Make sure the most current backup tape is write-protected, then insert it into the tape device. 

6. Enter the following command: 

rdb.acsss 

Depending on the nature of the database problem, the utility may prompt you for additional information. 

7. Wait for the following prompt: 

After performing a successful Oracle database recoveryyou should do a database backup. This will ensure yourability to recover again should you have another databasefailure. Do you want to do this database backup now? 

8. Remove the tape from the drive and insert a new backup tape. 

9. Enter "y"and press Return to start the backup. 

10. Wait for the backup to complete. Remove the tape from the drive, write protect it, label it with the currentdate, and store it in a safe place. 

11. To start ACSLS, enter the following command: 

rc.acsss 


Q25. How would you generate a list of the EHY100-WHY299 tapes in the LSM? 

A. Log in as acssa, issue a “query vol all”, and then a “grep WHY100-299” 

B. Log in as acssa, issue a “volrpt –zs”, and then a “grep why1” 

C. Log in as acssa, enter a “volrpt –v why”, qand then a “grep WHY100-WHY299” 

D. Log in as acssa and issue a “volrpt-v WHY100-WHY299” 

Answer: D 

Explanation: The volrpt utility creates a volume report. 

restricts the report to the specified volumes (or volume ranges). You can specify a single vol_id, a list of vol_ids separated by blanks, or a volume range indicated by vol_id-vol_id. 

Use the volrpt utility to create a report of library cartridges, including their physical location, history, attributes, and use. 


certifyforall.com

Refresh 1Z0-546 exam prep:

Q26. Which three scenarios would be more optimal for logical partitioning than physical partitioning? 

A. Customer would like to partition an SL8500 complex into smaller partitions. 

B. Customer would like to partition an SL8500 or an SL3000 into more partitions than physical partitioning allows. 

C. Customer would like to partition an SL3000 into two partitions, one for mainframe and one for open systems. 

D. Customer would prefer multiple partitions to be controlled by VOLSER than physical address. 

Answer: C 

Explanation: 


Q27. Which of the items are reports available from SLC regarding partitioning on an SL500? 

A. Cartridge Cell and Media Summary 

B. Host Connections Summary 

C. Orphaned Cartridge Report 

D. Partition Summary 

E. Partition Details 

F. All of the above 

Answer: F 

Explanation: Partitions—Reports include: Partitions— Reports—Cartridge Cell and Media Summary Partitions—Reports—Host Connections Summary Partitions—Reports—Orphaned Cartridge Report Partitions—Reports—Partition Details Partitions— Reports—Partition Summary 

Reference: StorageTek SL500 Modular Library System, Partition Report Screens 


Q28. In an SL8500 library with redundant robotics, it is best to install drives in the: 

A. first and third columns 

B. inner two columns 

C. outer two columns 

D. second and fourth columns 

Answer: C 

Explanation: Install drives in the outer two columns (± 2) first—this allows both HandBots to access drives at the same time. 

Note: Redundant Robotics 

A single SL8500 rail section can accommodate two robots, for a total of eight robots per library. 

These robots can operate in parallel, significantly increasing the overall performance of the library. 

Reference: StorageTek SL8500 Modular Library System, Best Practises Grouping Tape Drives 


Q29. Which statement is NOT a recommendation for managing media on the SL8500? 

A. Makesurethat each rail has the correct amount and type of cartridges plus enough scratch cartridges to support the workload. 

B. Install redundant robotics to support maximum activity for each rail. 

C. Migrate the least recently used cartridges away from the tape drives. 

D. Cluster cartridges by workload on separate rails with enough drives to support the maximum activity for that workload. 

Answer: B 

Explanation: 

Reference: StorageTek SL8500 Modular Library System, Best Practises, Configuring Tape Drives 


Q30. Which three rules apply when the SL3000 library controller automatically adds cells to active storage regions? 

A. Cell activation startsinthe left upper rear of the active storage region and moves to the right lower front 

B. Cell activation starts with the cells closest to the drives and moves out equally from right to left and top to bottom 

C. All cells within a column are activated from top to bottom before moving to the next column 

D. Columns within a panel are activated from left to right 

Answer: A,C,D 

Explanation: Cell Activation Rules The library controller uses the following rules when adding cells to active storage regions: 

* Cell activation starts in the left upper rear of the active storage region and moves to the right lower front. 

* All cells within a column are activated from top to bottom before moving to the next column. 

* Columns within a panel are activated from left to right. 

Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide, Cell Activation Rules