Our own Oracle technical engineers will always be trying to find a method to figure out the most recent 1Z0-878 on the internet answers and questions. It is possible to down load the most recent 1Z0-878 puts about the Testking website. All of us not necessarily only offer 1Z0-878 pdf examinations but the software program model. Testking 1Z0-878 check powerplant creates a simulation from the environment if the 1Z0-878 arises, supplies a fantastic possibility to practice your Oracle check communicative environment. According to your exam planning, it is possible to pick any kind of 1Z0-878 model to study flexibility. Moving 1Z0-878 exam will end up simpler more quickly through studying Oracle 1Z0-878 practice examinations.

2016 Jun 1Z0-878 real exam

Q171. You are configuring a system on a public network. Because of the risk of other systems snooping network traffic and obtaining login and password information that is sent in clear text, you want to force users who access this system remotely to use ssh instead of telnet. To do this, you want to disable in.telnetd. Which two commands accomplish this? (Choose two.) 

A. inetadm -d svc:/network/telnet 

B. inetd delete svc:/network/telnet 

C. svcadm disable svc:/network/telnet 

D. inetadm delete svc:/network/telnet 

E. svcadm destroy svc:/network/telnet 

F. grep -v in.telnetd /etc/inetd.conf > /etc/inetd.conf 

Answer: A,C 


Q172. The client-server model describes the communication process between two computers or programs. Which two statements are true about a server in the client server model? 

(Choose two.) 

A. A server host can only manage one service. 

B. A server host can manage many different services. 

C. A server is a host or process that provides services to a client. 

D. A service can only be provided by one server host on a network. 

E. A program providing a service must be accessed across the network. 

Answer: B,C 


Q173. Which of the following answers describe the requirements for performing a Solaris Live Upgrade? (Choose three.) 

A. Only SPARC-based systems can perform a Solaris Live Upgrade. 

B. When you create an inactive boot environment, / (root) can be located on a Veritas Volume Manager volume (VxVM). 

C. There must be enough space to use the lucreate command to create separate file systems for root (/) and / kernel. 

D. None critical file systems must be on the same physical disk as the critical file systems to be shared between boot environments. 

E. When you create an inactive boot environment, / (root) can be on different physical disk or the same disk as the active root (/) file system. 

F. The release of the Solaris Live Upgrade packages you use to perform live upgrade tasks must match the release of the OS you are upgrading to. 

Answer: B,E,F 


Q174. You’ve just configured the network interface on systemA and the following information is displayed pertaining to systemA's network interface: 

lo0: flags=2001000849<UP,LOOPBACK,RUNNING,MULTICAST,IPv4,VIRTUAL> mtu 8232 index 1 inet 127.0.0.1 netmask ff000000 

rtls0: flags=1004842<BROADCAST,RUNNING,MULTICAST,DHCP,IPv4> mtu 1500 index 2 inet 

192.168.1.31 netmask ffffff00 broadcast 192.168.1.255 ether 0:10:dc:a3:7e:4b 

You've been instructed to change the name of this system to systemB. Which four files need to be modified to change the name of this system from systemA to systemB? (Choose four.) 

A. /etc/nodename 

B. /etc/hostname 

C. /etc/inet/hosts 

D. /etc/domainname 

E. /etc/inetd.conf 

F. /etc/inet/ipnodes 

G. /etc/hostname.rtls0 

Answer: A,C,F,G 


Q175. Given: 

dhcp-100 -> dhcp-105 FTP R port=32990 220 dhcp-100 ... dhcp-105 -> dhcp-100 FTP C port=32990 dhcp-105 -> dhcp-100 FTP C port=32990 USER root\\r\\n dhcp-100 -> dhcp-105 FTP R port=32990 

dhcp-100 -> dhcp-105 FTP R port=32990 331 Password require dhcp-105 -> dhcp-100 FTP C port=32990 

dhcp-105 -> dhcp-100 FTP C port=32990 PASS root\\r\\n dhcp-100 -> dhcp-105 FTP R port=32990 

dhcp-100 -> dhcp-105 FTP R port=32990 530 Login incorrect. dhcp-105 -> dhcp-100 FTP C port=32990 SYST\\r\\n 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The password for root on dhcp-105 is root. 

B. A user on dhcp-100 cannot log in to dhcp-105. 

C. A user on dhcp-100 successfully logged in to dhcp-105. 

D. A user on dhcp-105 is trying to connect using ftp to dhcp-100. 

E. A user on dhcp-105 is trying to log in to dhcp-100 with root id. 

Answer: D,E 


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-878 testing engine:

Q176. You have setup the following ZFS file systems: 

NAME USED AVAIL REFER MOUNTPOINT datapool 197K 72.8G 29.5K /datapool datapool/data 24.5K 72.8G 24.5K /datapool/data datapool/web 24.5K 72.8G 24.5K /datapool/web 

You want to limit the amount of disk space that the /data/pool/web file system can consume. Which command would set the limit for the /data/pool/web file system so that it would consume no more than 2GB of disk space? 

A. quota datapool/web 2G 

B. set zfs quota 2G datapool/web 

C. zfs set quota=2G datapool/web 

D. zfs set quota -2G datapool/web 

Answer: C 


Q177. Click the Exhibit button. 

Which three statements are true? (Choose three). 

A. The node name is heston. 

B. The hostname is heston. 

C. The host name is heston-zi. 

D. The node name is heston-zi. 

E. The heston-zl is a local zone. 

F. The heston-zl is the global zone. 

Answer: C,D,E 


Q178. To save time configuring some custom network facilities, a junior administrator in your company attempts to copy some entries from the /etc/inetd.conf file on a Solaris 8 OS server into the /etc/inetd.conf on a Solaris 10 OS server. The junior administrator is unable to determine why services do not start. Which two commands can you run on the Solaris 10 OS server to start the services? (Choose two.) 

A. inetconv -f 

B. inetcfg -i /etc/inetd.conf 

C. inetcfg -o /etc/inetd.conf 

D. inetconv -f -i /etc/inetd.conf 

E. inetconv -forceimport -o /etc/inetd.conf 

Answer: A,D 


Q179. To configure a system as a DNS client during system installation, which three items, will be requested? (Choose three). 

A. domain name for this client 

B. IP address of the primary DNS server 

C. node name for the primary DNS server 

D. user name to use for node name queries 

E. domains in which to search for node names 

F. password to access the primary DNS server 

Answer: A,B,E 


Q180. When using WAN Boot to perform a network-based OS installation, which of the following formats are supported? 

A. Flash archive 

B. The Solaris 10 OS Software 1 CD-ROM or DVD. 

C. A local image of the Solaris 10 Operating System obtained from either the CD-ROM or DVD mediA. 

D. A spooled image of the Solaris 10 Operating System obtained from either the CD-ROM or DVD media located on a remote install-server. 

Answer: A