Electrical power Ucertify Oracle documentation 1Z0-546 quiz problems and various analyze groundwork products, like you would assimilate ones attraction uncomplicated. Ucertify 1Z0-546 analyze engine retrievals, problems, the best analyze the right answers and various products to provide a comprehensive in addition to logical records 1Z0-546 Oracle quiz goals, offering an actual analyze surroundings, the products depend on this specific experience for a true 1Z0-546 analyze attributes from the products and solutions( 1Z0-546 ) examiner.

2016 Aug 1Z0-546 test questions

Q41. Which connectivity option is available only in an SL8500 library complex? 

A. single TCP/IP connectivity 

B. dual TCP/IP connectivity 

C. multi TCP/IP connectivity 

Answer: B 

Explanation: The SL8500 library uses TCP/IP protocol over an Ethernet physical interface to manage and communicate with the library. This interface enables both enterprise-level (HSC) and open system platforms (ACSLS) to connect to and communicate with the SL8500. 

There are two separate Ethernet connections on the HBC card for host to library communications—Ports 2A and 2B. 

* Port 2A provides the Dual TCP/IP host connection—this is an optional feature for SL8500 libraries.. 

* Port 2B provides the primary connection for host communications—this is the standard connection for SL8500 libraries. 

Reference: StorageTek StreamLine SL8500, modular library system, Host Interfaces 


Q42. What ACLs command would you use to stop the acslm process from accepting new requests? 

A. idle 

B. stop req all 

C. q requests now 

D. requests wait 

Answer: A 

Explanation: Use this procedure to suspend request processing by putting ACSLS in the idle state. Typically, this procedure is used before shutting down ACSLS, but you can also use it to temporarily stop ACSLS request processing. To idle ACSLS, do the following: 

1. From a cmd_proc, enter the following command: 

idle 

ACSLS processes all current requests, rejects all new requests, and goes 

into the idle state. 

The following message appears when ACSLS request processing stops. 

ACSLM Request Processing Stopped: Success. 

Reference; StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software Idling ACSLS 


Q43. What is the correct procedure to enable ACSLS automatic backups? 

A. Log in as "root" and issue the "db_command bkup" instruction B. Log in as "acsss" and run "bdb.acsss" with option #5 

C. Log in as "acsss", idle ACSLS, Stop ACSLS, then issue acsss_config 

D. Log in as "acsss", enter an "acsss_config", and select option #5 

Answer: D 

Explanation: Setting Automatic Backup Variables Option 5 allows you to set or change the following automatic backup variables: 

. Prompt: Would you like to modify the automatic backup settings? ( y or n) 

Variable: None. The automatic backup settings are saved in crontab. 

Please use acsss_config to modify these settings. 

Valid options are: 

. Y - If yes, you are asked if you want to back up everyday. If “yes”, then 

you must enter the time in HH:MM format. 

If no, you must select the day(s) of the week to back up. Then you 

must enter the time in HH:MM format. 

. N - you go to the next question regarding the retention period of SDMmanaged database backup files. 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software, Setting Automatic Backup Variables 


Q44. When planning for partitioning the SL8500, which is NOT an assessment question? 

A. How many partitions will there be in the library? 

B. Is this a new or existing installation? 

C. How many cartridges, free slots, and tape drives are needed for each partition? 

D. How many CAP slots are needed for each partition? 

Answer: D 

Explanation: All HandBots and CAPs in the library are shared resources which cannot be assigned exclusively to one partition. 


certifyforall.com

Far out 1Z0-546 simulations:

Q45. Which is a requirement to place a drive conversion kit order? 

A. tray material serial number 

B. professional services engagement 

C. new library purchase 

D. new drive purchase 

Answer: A 


Q46. If you have a current need for about 70 TB of backup, and have data growth expectations of about 10% per year, which library would you recommend? 

A. SL24 

B. SL48 

C. SL500 

D. SL3000 

E. SL8500 

Answer: C 

Explanation: 

C: SL500: 

Capacity, Maximum Native (Uncompressed) 

. LTO 5 (1.5 TB/cartridge) – 862 TB (575 cartridges) 

. LTO 4 (800 GB/cartridge) – 460 TB (575 cartridges) 

Reference: Datasheets 


Q47. Which three items does the cartridge database of the SL3000 library controller maintain? 

A. Volume ID 

B. Date Entered 

C. Current Location 

D. Verified Status Answer: A,C,D 

Explanation: An audit is the process of reading and cataloging cartridges within a library, verifying the locations of cartridges, or validating a range of slot locations. The library controller maintains a cartridge database that contains the following information for all the cartridges in the library: 

* Volume ID (VOLID or volser) 

* Current location (in library internal address format) 

* Verified status (true or false) 

Reference; StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide Audits 


Q48. Which feature contributes most to improved performance and higher library availability with the SL8500? 

A. Redundant Control Cards 

B. Partitioning 

C. Redundant CAPs 

D. Redundant Robots 

Answer: B 

Explanation: 


Q49. The System Detail SLC screen displays health indicators for which four devices in an SL3000? 

A. Rotational and AFM CAPs 

B. Drives 

C. Media 

D. Power supplies 

E. Robot(s) 

Answer: A,B,D,E 

Explanation: The SL Console screen displays health indicators for each of the following devices: *Library 

* Rotational and AEM CAPs (A) 

* Drives (B) 

* Power supplies (D) 

* Robot(s) (E) 

* AEM safety doors 

Please reference the figure below. 

FIGURE 6-1 SL Console Health Status Indicators Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide , Library and Device Status