Top Quality of 1Z0-546 exam answers materials and cram for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-546 pdf dumps vce Materials. 100% PASS StorageTek Tape Libraries Essentials exam Today!

2016 Jun 1Z0-546 Study Guide Questions:

Q11. Which three growth features can be installed nondisruptively to the SL8500? 

A. Capacity on Demand 

B. Pass thru Ports 

C. Cartridge Expansion Frames 

D. Another Library 

Answer: A,B,C 

Explanation: A: The SL3000 library includes RealTimeGrowth and Capacity on Demand features. 

Installation of additional activated capacity results in minimal disruption to library operations. Once verified by the library controller, the additional storage cells are available immediately. You do not need to reboot the library. 

B: RealTime Growth capability 

The capability to add pass-thru ports dynamically while the library is operating. 

Reference: StorageTek StreamLine SL8500, modular library system, User's Guide 


Q12. Which ACSLS utility would you use to produce a list of all cartridges in the ACS? 

A. vol_rpt 

B. q vol CLN 

C. show vol CLN 

D. disp_vol CLN 

Answer: A 

Explanation: Use the volrpt utility to create a report of library cartridges, including their physical location, history, attributes, and use. You can also use volrpt to verify the database after you restore it. You can use the -a, -l, or -v options to specify the ACSs, LSMs, or cartridges for the report. If you do not specify any of these options, volrpt reports on all volumes. 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software, volrpt 


Q13. How do you navigate to the drive media events report on an SL3000? 

A. Tools > System Details > Drives > Drive media events 

B. Tools > Reports > Statistics > Drive media events 

C. Tools > Configuration > Drives > Drive media events 

D. Tools > Configuration > System Details > Drive media events 

Answer: B 

Explanation: Display the Drive Media Events Report 

1. Select Tools > Reports. 

2. Expand the Statistics folder, and click Drive Media Events. 

Reference; StorageTe k SL3000 Modular Library System, Display the Drive Media Events Report 


certifyforall.com

Updated 1Z0-546 practice exam:

Q14. Which four are recommendations for optimizing library performance for an SL8500? 

A. Install redundant robotics. 

B. Enter sufficient scratch cartridges to each rail. 

C. Use ExLM with ACSLS. 

D. Install tape drives that use the same media types on the same rails. 

E. Use the float option. 

Answer: A,B,D,E 


Explanation: A: Redundant Robotics 

A single SL8500 rail section can accommodate two robots, for a total of eight robots per library. 

These robots can operate in parallel, significantly increasing the overall performance of the library. 

B: When populating the rails: 

Scratch cartridge pools: make sure the rails have enough scratch cartridges 

D: When populating the rails: 

Media types: make sure the rails have compatible cartridges for the tape drives 

Note: Ways tape drives can enhance performance of the library are by: 

.Placing tape drives in the outer tape drive columns to minimize dual robotic contention. 

.Grouping tape drives by type on the same LSM. 

.Keeping compatible media and drives on the same LSM. 

.Allocating LSMs to support specific application workloads. 

.Maintaining free cells on each LSM to support dismounts using the float option. 

E: Cartridge Float Both ACSLS and HSC have cartridge float enabled by default. *Cartridge float is a feature that allows ACSLS or HSC to place a dismounted tape cartridge in an empty slot in the same LSM as or a closer LSM to the tape drive if the tape originally came from a different LSM using a pass-thru operation. *This feature minimizes elevator and pass-thru port activity by not requiring the cartridge to be returned to its original slot in another rail or library. Warning – Turning the default Float option OFF can have serious consequences for overall library performance. In both ACSLS and HSC, turning Float OFF can greatly increase the total robotics activity to unacceptable levels. 


Q15. Which SL500 report displays the current map of physical drive slot relationship to its physical address (iib, module, row) and drive serial number? 

A. Library Utilization 

B. Drive Utilization 

C. Drive Mapping 

D. Drive Distribution 

Answer: C 

Explanation: The Current Drive Mapping report lists the library internal address and drive serial number currently assigned to each physical drive slot in the library. 

Reference: StorageTek SL500 Modular Library System, Users Guide, Display Current Drive Mappings 


Q16. What ACSLS command is used to find out the status of all the tape drives in an LSM? 

A. Query LSM 0 drive all 

B. Query drive all 

C. show drive all 

D. Display drive all LSM 0 

Answer: B 

Explanation: To query all drives: query drive all 

Note: Mount/dismount a cartridge to verify ACSLS: 

1. Verify that you are logged in as acsss. 

2. If ACSLS is not running, start it by entering rc.acsss 

3. Query the server from the cmd_proc by entering query server 

If messages are displayed indicating that the server is in recovery mode, wait for a message indicating that the server is running. 

4. Verify that the at least one of the following are online. If not, bring them online with the vary command. query port all query acs all query lsm all query drive all 


1Z0-546  exam answers

Breathing 1Z0-546 guidance:

Q17. What steps would you use to clear all tapes out of an LSM panel? 

A. Run a “query vol all” and then issue a “move vol range” for all the volumes in that panel 

B. Run a “query vol all” and then issue an individual “move” for each of the volumes in that panel. 

C. Issue a “freeze” command then remove all the volumes manually. 

D. Manually remove all the volumes and do a “db_command bkup” to update the database. 

Answer: A 

Explanation: 

Note: 

Thequery volumecommand displays the location of a cartridge. 

Options 

vol_id| all 

specifies the volume to query orallfor all volumes. 

To display all volumes in the library: 

q volume all 

Note2: moving.sh -f vol_list_file -t lsm_id... 

Where: 

. -f vol_list_file 

The file containing the list of volumes to be moved. 

Reference; StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software , Moving Cartridges Before Changing or Removing Panels 


Q18. On average, which move would be performed fastest by the SL8500 library? 

A. A move from a cartridge slot to a drive on the same rail would be the fastest 

B. A move from a cartridge slot on the top library rail to the top magazine of the CAP would be the fastest 

C. A move from a cartridge slot in one library to a drive in another library would be the fastest 

D. All moves would take the same lime to perform. 

Answer: A 

Explanation: 


Q19. What ACSLS command would you use to enter a volser (WHY200) into the library with manual caps? 

A. Enter WHY200 0, 0, 0 

B. Set cap auto WHY200 

C. Unlock cap 0, 0, 0 

D. Enter 0, 0, 0 

Answer: B 

Explanation: 

Note: volume serial number (volser) A synonym for external label identifier. 


Q20. What ACSLS command would change a cap priority? 

A. set cap priority 5 0, 0, 1 

B. define cap priority 5 0,0,1 

C. change cap priority 5 0, 0, 1 

D. lock cap priority 5 0, 0, 1 

Answer: A 

Explanation: A: The set cap priority command sets a CAP's automatic selection priority. Format set cap priority cap_priority cap_id 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software , set cap priority