Want to know Examcollection 1Z0-517 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle EBS R12.1 Payables Essentials certification experience? Study Practical Oracle 1Z0-517 answers to Improved 1Z0-517 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-517 (Oracle EBS R12.1 Payables Essentials) test on your first attempt.

2016 Sep 1Z0-517 brain dumps

Q141. Jane, the GL accountant, asks you whether she could delete the budget after it has been defined.

She also wants to know whether she could delete the budget organization after it has been defined. What would be your response?

A. You can delete the budget and the budget organization after they have been defined.

B. You cannot delete the budget or the budget organization after either has been defined.

C. You cannot delete a budget after it has been defined. However, you can delete a budget organization.

D. You cannot delete a budget organization after it has been defined. However, you can delete a budget.

Answer: C


Q142. ABC Enterprise has operations in the US, France, and Italy. The US, France, and Italy operations have separate legal and statutory requirements. The tax requirements also differ for each country. Identify the action you would perform to set up Oracle General Ledger.

A. Create a separate legal entity and accounting setup for each operation.

B. Create one legal entity and three accounting setups for the US, France, and Italy.

C. Create three legal entities for the US, France, and Italy, and one accounting setup.

D. Create three legal entities for each operation. Create one accounting setup for France and Italy, and one for the US.

E. Create two legal entities: one for France and Italy, and one for the US. Create two accounting setups: one for France and Italy, and one for the US.

Answer: A


Q143. You are implementing Oracle General Ledger (GL) at a client site. The client is based in the US, but they have a presence in many countries and transactions in multiple currencies. The implementation team decides that the GL multi-currency setup will be a part of the implementation.

John, a junior consultant helping you in the implementation effort, tells you that he is testing the system and entering journals in USD, Yen, and Euros. He says that he is able to enter journals in USD and Euros, but not in Japanese Yen. What possible explanation can you provide to John for this?

A. Yen has not been enabled.

B. Rate types have not been defined for Yen.

C. Daily rates have not been entered for Yen.

D. Workflow must be customized for journals to be entered in Yen.

Answer: A


Q144. Which two are true about elimination? (Choose two.)

A. You can define balancing options for eliminating entries.

B. You can define an elimination set to contain one elimination entry.

C. Currency is an optional component when defining an elimination set.

D. You must specify an elimination company in the Elimination Sets window.

Answer: AB


Q145. You are implementing Oracle General Ledger at a client site. The client is based in the US, but they have a presence in many countries and transactions in multiple currencies.

The implementation team decides that the GL multi-currency setup will be a part of the implementation. The company's management in the US wants to see all transactions in USD, whereas the management in Europe wants to see the transactions in Euros. The CFO has this requirement:

While entering daily transactions, the user must be able to enter the current exchange rate. But at month end, the assets and liabilities in Euros must be converted into USD at the monthly average exchange rate. Can this requirement be satisfied?

A. Oracle GL does not support this functionality.

B. Workflow must be customized to satisfy this requirement.

C. The account generator must be customized to satisfy this requirement.

D. Oracle GL provides this functionality and there is no problem in satisfying the requirement.

Answer: D


certifyforall.com

Leading 1Z0-517 test question:

Q146. Choose three tables that will be populated when the Journal Import process is run with the option to post set as "Yes." (Choose three.)

A. GL_JE_LINES

B. GL_JE_BATCHES

C. GL_JE_HEADERS

D. GL_JE_SOURCES

E. GL_IMPORT_REFERENCES

Answer: ABC


Q147. The Quick Payment method is best described as the method of _____.

A. creating a payment without an invoice

B. manually writing a check outside of Payables

C. recording a payment made outside of Payables

D. creating and printing a computer-generated payment to pay a supplier for one or more invoices

Answer: D


Q148. You are working on an implementation for Accounts Payable. Many payments for small suppliers will be made outside the system, but your client does not want to manually record them because that would be time consuming. Choose the best solution.

A. Create electronic payment batches by using a check payment method for those multiple suppliers, and destroy those checks.

B. Create electronic payment batches by using a wire payment method for those multiple suppliers, and then delete the resulting electronic file.

C. Create electronic payment batches by using a clearing payment method for those multiple suppliers because this payment method does not generate a file.

D. Create electronic payment batches by using an electronic payment method such as EFT for those multiple suppliers, and then do not send the resulting electronic file to the bank.

Answer: B


Q149. Identify the statement that reflects the functionality of the Create Accounting Process.

A. The Create Accounting Process creates subledger accounting entries.

B. You can use the Create Accounting Process to create subledger accounting entries and validate the invoices.

C. The Create Accounting Process is used to create subledger accounting entries and transfer the transactions to General Ledger.

D. The Create Accounting Process is used to create subledger accounting entries, and transfer and post the transactions to General Ledger.

Answer: A


Q150. ABC Corporation has five companies, which operate in different industries. Each company has a different ledger-processing option that is industry specific. Choose the number of primary ledgers that are required to be defined.

A. five

B. four

C. two

D. one

E. three

Answer: A