Having a Oracle 1Z0-516 certification inside hand is an advantage regarding those who desire to hunt for a excellent job inside IT discipline. Taking the particular Pass4sure Oracle 1Z0-516 online education course and achieving the 1Z0-516 certificate will certainly enhance your occupation opportunity. Pass4sure.com delivers 7/24 customer help. If you encounter some complications during the review, please email to www.support@Pass4sure.net. We in addition welcome your guidance and suggestions. We all will perform our very best to serve an individual!

2016 Sep 1Z0-516 exam cram

Q491. Data Security Grants are used to provide users access to specific objects or functions. A grantee defines who is being granted access. The grantee can be one of three types. Identify the three types. (Choose three.) 

A. A specific user 

B. A group of users 

C. All users, except guest accounts 

D. All users, including guest accounts 

E. All users across multiple instances 

Answer: ABC


Q492. ABC Corp. has a requirement to share business documents from its Oracle E-Business Suite Release12 (EBS) instance with external business-to-business (B2B) exchange partners. Select the best method that you would recommend to meet this requirement. 

A. Build a workflow process and integrate it with external B2B exchange. 

B. Use notification mailer to share the documents with external B2B exchange. 

C. Use Oracle Applications Framework to integrate with external B2B exchange. 

D. Use the Advanced Workflow Mailer functionality in Oracle E-Business Suite Release 12. 

E. Build a workflow process and use Business Event System to integrate it with an external B2B exchange partner. 

Answer: E 


Q493. Which two statements are true about defining payment documents? (Choose two.) 

A. Checks and electronic payments are examples of payment documents. 

B. Credit and debit memos and checks are examples of payment documents. 

C. You can create only one payment document for each internal bank account. 

D. You must create at least one payment document before you can use a bank account to create invoice payments. 

E. Use the Payment Documents window to define payment documents for internal, customer, and supplier bank accounts. 

Answer: AD


Q494. Identify three statements that describe Payment Terms. (Choose three.) 

A. default from the supplier site 

B. cannot be specified in import tables 

C. can be used for electronic payments 

D. can be used to schedule payments for an invoice 

E. automatically calculate due dates, discount dates, and discount amounts for each invoice 

Answer: ADE


Q495. Daily Business Intelligence pages provide summarized content for a particular functional area. Identify three features that the pages contain. (Choose three.) 

A. Regions 

B. Reports 

C. Parameters 

D. Responsibilities 

E. Key Performance Indicators (KPIs) 

Answer: ACE


certifyforall.com

Updated 1Z0-516 free practice test:

Q496. Select the four access control layers associated with Oracle User Management (OUM). (Choose four.) 

A. Data Security 

B. Functional Security 

C. Registration Processes 

D. Delegated Administration 

E. Self Service and Approvals 

F. Role-Based Access Control 

Answer: CDEF


Q497. One of your co-workers, ABC.com, is working to define and develop Financial Statement Generator reports where the budget amounts and actual amounts would display on the report per period. Tess comes to you and says that he has defined an FSG report according to the client's requirements; the actual amounts are correctly shown, but the problem is that budget amounts are not showing up on the report. What is your response? 

A. The last fiscal year of the budget is Closed. 

B. The budget name needs to be associated with the row set through control values. 

C. Budget status is Frozen. 

D. There is some issue with the assignment of accounts to the budget organization. 

E. The first fiscal year of the budget was never opened. 

Answer: B


Q498. You are implementing Oracle General Ledger at a client site. The client is based in the US, but they have a global presence in many countries and transactions in multiple currencies. The implementation team decides that the Oracle General Ledger multi-currency setup will be a part of the implementation. The client's Chief Financial Officer wants a system that has these features: 

1. Enter transactions and reports in any currency. 

2. Enter exchange rates online or automatically. 

3. Calculate realized and unrealized gains and losses. IV. Translate actual and budget balances. 

4. Produce foreign currency financial statements and reports. 

Which requirements can be satisfied with the implementation? 

A. 1, 2, and 3 only 

B. 1, 2, 3, and 4 only 

C. 1, 2, 4, and 5 only 

D. All requirements from 1 through 5 can be satisfied. 

Answer: D


Q499. Identify four required Oracle Credit Management system options. (Choose four.) 

A. Territory 

B. Legal entity 

C. Aging bucket 

D. Exchange rate type 

E. Default customer credit classification 

F. Data quality management (DQM) matching rule name 

Answer: CDEF


Q500. At your client site, under Payables Options, the Transfer to GL option has been set to Summarize by Accounting Period. The period-end close processes for AP have run and the Payables journals (purchase invoices and payments) have been created and posted in GL. Which statement is true? 

A. It is not possible to drill down from GL to Payables. 

B. It is possible to drill down from journals of categories purchase invoices and payments in GL to Payables. 

C. Drilldown from the journals of category purchase invoices in GL is possible, but not drilldown from journals of category payments. 

D. Drilldown from the journals of category payments in GL to Payables is possible, but not drilldown from journals of category purchase invoices. 

Answer: B