Want to know Ucertify 1Z0-517 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle EBS R12.1 Payables Essentials certification experience? Study High value Oracle 1Z0-517 answers to Renewal 1Z0-517 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-517 (Oracle EBS R12.1 Payables Essentials) test on your first attempt.

2016 Jul 1Z0-517 test engine

Q151. Which module of Oracle E-Business Suite Release 12 sends revaluation and accrual entries to General Ledger?

A. Oracle Assets

B. Oracle Projects

C. Oracle Treasury

D. Oracle Receivables

E. Oracle Property Manager

Answer: C


Q152. To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. You can set these options at the Event Class, Configuration Owner, or Tax level.

Under the manual tax options (Event Class, Configuration Owner, or Tax level), which common capability is found?

A. Allow Tax Recovery

B. Allow Withholding Tax

C. Allow Manual Tax Only Lines

D. Allow Entry of Manual Tax Lines

E. Allow Override for Calculated Tax Lines

F. Allow Recalculation for Manual Tax Lines

Answer: E


Q153. Identify the four reports you must run when reconciling invoices and payments to the Accounts Payable Trial Balance Report. (Choose four.)

A. Void Check Register

B. Posted Invoices Report

C. Posted Payments Report

D. Accounts Payable Trial Balance - prior period

E. Payables Transfer to General Ledger Reports

F. Accounts Payable Trial Balance - current period

G. Account Analysis - (132 Char) / Account Analysis - (180 Char).

Answer: BCDF


Q154. ABC.com has closed its APR-XX Accounting period. The APR-XX period started on 27-MAR-20-20XX and ended on 26-APR-20XX. It has run the posted invoice register, the posted payments register and two accounts payable trail balance reports (as of 30-MAR-20XX and 30-APR-20XX). Unfortunately, the accounts do not balance. Which two actions should be taken? (Choose two.)

A. Check to make sure that all invoices for the period are paid

B. Check the dates on the accounts payable Trail Balance reports

C. Check to ensure that invoice and payment journals are posted in General Ledger

D. Check to make sure that there are no unaccounted transactions in APR-XX by using the

Unaccounted Transactions report

Answer: BC


Q155. ABC Enterprise has operations in the US and its headquarters in the UK. They share the same chart of accounts, accounting calendar, accounting method, and ledger-processing options. UK management requires reporting on receivables from its US operations in GBP each month. Identify the best option for the US operations to report to their parent.

A. Create an account-level reporting currency.

B. Create a subledger-level reporting currency.

C. Create a journal-level reporting currency for every transaction.

D. Create a balance-level reporting currency and run general ledger translation.

Answer: B


certifyforall.com

Leading 1Z0-517 exam answers:

Q156. When reconciling Payables and Cash Management, you may encounter clearing restrictions. Here are three clearing restrictions for Cash Management.

1. Oracle Cash Management cannot clear bills payable that have a status of _____.

2. Oracle Cash Management clears bills payable only if the payment status is _____.

3. On or after the maturity date of the payment, you can update the status to _____.

Identify the one status for the second clearing restriction.

A. issued

B. negotiable

C. reconciled

Answer: B


Q157. Which two statements are true if you select the QuickMatch invoice type? (Choose two.)

A. You can use QuickMatch to match individual distribution lines.

B. You can use QuickMatch to match individual purchase order shipments.

C. Payables automatically completes the match to all available shipments on the purchase order.

D. Payables automatically creates invoice distributions on the basis of the purchase order distributions.

Answer: CD


Q158. Identify three ways in which subledgers transfer information to General Ledger. (Choose three.)

A. balances

B. batch transfer

C. detail journals

D. line-level records

E. summary journals

Answer: BCE


Q159. Which statement is true about paying invoices?

A. An invoice can be paid without being validated.

B. An invoice can be paid only after the invoice accounting entries are created.

C. An invoice must be validated before you can create invoice accounting entries.

D. Invoice accounting entries and payment accounting entries can be transferred at different times to General Ledger only if they are in different calendar periods.

E. Both invoice accounting entries and payment accounting entries must be transferred to General Ledger at the same time if they are in the same calendar period.

Answer: C


Q160. You are implementing Oracle E-Business Suite Release 12 General Ledger for ABC Corporation. Identify two setups required for journal approval. (Choose two.)

A. Enable journal approval for the Journal Category window.

B. Disable the Journal: Find Approver Method profile option.

C. Enable the Journal: Allow Preparer Approval profile option.

D. Configure the GL journal approval process in Oracle Workflow Builder.

Answer: CD