It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-517 exam by using Printable Oracle Oracle EBS R12.1 Payables Essentials questuins and answers. Immediate access to the Regenerate 1Z0-517 Exam and find the same core area 1Z0-517 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Oct 1Z0-517 test engine

Q171. Identify three E-Business Tax setup options. (Choose three.)

A. set up supplier

B. set up tax regimes

C. set up tax recovery rates

D. set up taxes and tax rates

E. set up currency exchange

Answer: BCD


Q172. Select three statuses of the consolidation workbench. (Choose three.)

A. posted

B. entered

C. exported

D. reversed

E. transferred

Answer: ADE


Q173. Which journal entry type does General Ledger automatically reverse and post?

A. actuals

B. budgets

C. actuals and budgets

D. budgets and encumbrance

E. actuals, budgets, and encumbrance

Answer: A


Q174. For each subledger, there must be one _____.

A. journal type

B. account type

C. journal source

D. journal category

Answer: C


Q175. Select the correct sequence of tasks required for period closing in Oracle General Ledger.

1. Verify that all journals are posted.

2. Close the period of each subledger.

3. Run the Trial Balance report and other month-end reports.

4. Close the period and open the next period.

5. Perform reconciliation of subsidiary ledgers.

6. Transfer and import data from all subledgers.

A. 6, 5, 2, 1, 4, 3

B. 3, 2, 1, 6, 4, 5

C. 6, 5, 1, 3, 2, 4

D. 6, 5, 2, 1, 3, 4

E. 6, 2, 3, 1, 5, 4

Answer: D


Up to the minute 1Z0-517 free exam questions:

Q176. To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. Select three setup options for manual tax lines. (Choose three.)

A. Regime

B. Event Class

C. Regime, Tax

D. Configuration Owner

E. Tax - Controls and Defaults

F. Regime, Tax, Tax Jurisdiction

Answer: BDE


Q177. ABC Corp. runs the Create Journals program, after which the Create Journal Entries Execution report is automatically created. Identify three components on which the Create Journal Entries Execution report reports. (Choose three.)

A. Budget Journals

B. Posted Journals report

C. Payables encumbrance entries

D. Purchasing encumbrance entries

Answer: ACD


Q178. Identify three statements that are true about bank and supplier payment. (Choose three.)

A. Primary bank account can be only at the supplier site.

B. Credit and debit memos are examples of payment documents.

C. Supplier's payment requires a bank account with at least one payment document.

D. Use the Banking Details page to create bank accounts for making payments to suppliers.

E. If bank accounts for a supplier site are entered, Payables defaults the supplier's active bank accounts.

Answer: CDE


Q179. What are the three prerequisites for interfacing Payables invoice lines with Assets? (Choose three.)

A. The invoice has no holds.

B. The invoice must be posted to General Ledger.

C. The invoice has been transferred to General Ledger.

D. The invoice distribution has "Track as Asset" selected.

E. The distribution account is an Asset Clearing or CIP account.

Answer: CDE


Q180. Which types of invoices can be automatically generated (without any manual intervention), if the appropriate setup steps have been performed? (Choose three.)

A. Interest Invoices

B. Recurring Invoices

C. Purchase order (PO) matched invoices

D. Pay on receipt invoices

E. Withholding tax invoices

Answer: ADE