Were the very best inside introducing one of the most useful 1Z0-514 tools for our customers that will definitely make they flourish in the true Oracle 1Z0-514 examination. A great Oracle guide features a wonderful and finest basic materials which works on a person totally and offers you the guarantee of the success that isnt a bit thing. Merely down load the particular Actualtests 1Z0-514 Oracle Database 11g Essentials totally free demonstration functions to see the characteristics as well as amount of Actualtests products. You will end up inspired in the 1Z0-514 examine guide pdf file certainly. Should you title the 100% victory, using Actualtests 1Z0-514 for your Oracle Database 11g Essentials qualified planning is the better choice.

2016 Jun 1Z0-514 vce

Q11. Which three statements about the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) are true? (Choose three)

A. requires the database to be open

B. analyses the performance of specified objects

C. implements all recommendations automatically

D. recommends solutions and quantifies expected benefits

E. retains snapshots in the SYSAUX tablespace until the database is restarted

F. analyzes the snapshots stored in the Automatic Workload Repository (AWR)

Answer: D,E,F


Q12. Which two statements ore true regarding the- Database Configuration Assistant (DIKIA)? (Choose two.)

A. It can be used to delete only the logical structure of a database.

B. It can be used to delete Uu1 logical structure and physical files of a database.

C. It can be used to change the configurations of a database only if it has been created using DBCA.

D. It can be used to change the configurations of a database that has been created either manually or using DBCA.

Answer: B,D


Q13. Which two statements are true regarding SQL*Plus? (Choose two.)

A. It has commands to perform database administration operations.

B. It can be used in interactive hut not batch mode for SQL commands.

C. It has to be installed separately after the Oracle database install installation.

D. Operating system commands can be executed from the SOL *Plus command prompt

Answer: A,D


Q14. You want to Increase the number of SQL statements that are cached in memory. Which memory structure size should be increased?

A. Large pool

B. Shared pool

C. Buffer Cache

D. Program Global Area

Answer: B


Q15. Whit h two of the following tasks must you perform in order to benefit from the SQL. Query Result Cache?

A. Use a SQL_QUERY_RESULT_CACHEhint in your SQL statement.

B. Set RESULT_CACHE_MODE to FORCE

C. Make sure the RESULT_CACHE_MAX_SIZE is greater than 0.

D. Have SQL statements that are executed repeatedly.

E. Use temporary tables.

F. Not use bind variables in your query.

Answer: A,C


certifyforall.com

Latest 1Z0-514 dumps:

Q16. You issue the following command as a DBA:

SQL> SHUTDOWN

What would be the outcome of the above command?

A. It causes the instance to abort.

B. It waits for all sessions to disconnect.

C. It rolls back the current transactions and disconnects a/I sessions.

D. It waits for the current transaction in each session to complete before disconnecting the sessions.

Answer: B


Q17. A customer recently had a security audit, when they were told that their test and developmentenvironment contained test data, which was the copy of production data, yet was not properly protected. What technology should be used to quickly bring these environments into compliance?

A. Advanced Security Option

B. Audit Vault

C. Database Vault

D. Data Masking Pack tor Enterprise Manager

E. Label Security

Answer: C


Q18. Listed below are the database resident program units and their descriptions in random order.

1. Package a. stored subprogram that is associated with a database table, view or event

2. Procedure b. stand alone program that must return a value

3. Functionc. structure that contains program definitions and PL/SQL code

4. Trigged. stand-alone program that may or may not return a value

Which option specifies the correct definition for each program unit?

A. 1-c, 2-d, 3-b, 4-a

B. l-c, 2 b, 3-d, 4-a

C. l-a, 2-b, 3-d, 4-c

D. l-a, 2-d, 3-b, 4-c


Answer: A


Q19. Which statement is true regarding undo tablespace?

A. Undo tablespace Is a temporary tablespace.

B. Only one undo tablespace can exist in a database.

C. Undo tablespace can consist of only one data file that is reused in a cyclic fashion.

D. Multiple undo tablespaces can exist in a database but only one can be active at a lime.

Answer: D


Q20. View the Exhibit.



Which actions would be performed and in what sequence by clicking the Startup button?

1) Control file is read.

2) Memory is allocated.

3) Background processes are started.

4) Initialization parameter file is read.

5) Redo log files and data files are opened.

A. 2, 3, 1

B. 4, 1, 5

C. 1, 5, 4, 2

D. 4, 2, 3, 1, 5

E. 3, 2, 4, 1, 5

Answer: D